1. Brillengroothandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Large selection of funky reading glasses available for women, whatever the occasion. Shop Online or Call us on 0121 314 7715 | 01-6852258.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Bifocale leesbril

Bifocale leesbril was op tijd in huis, maar is van slechte kwaliteit. Hier kun je geen 20 euro voor vragen.

15 oktober 2023

Zeer tevreden over Eyelids

Ik heb al vaker via Eyelids brillen besteld. Goede kwaliteit en service. Ik bestelde 1 week geleden weer 2 brillen. Omdat ik door 'n paar slechte reviews onzeker werd over de levertijd, wilde ik graag weten of de brillen binnen 3 tot 5 werkdagen (zoals aangegeven), geleverd zouden worden. Ik mailde met Eyelids, kreeg keurig bericht met de trackingcode. De brillen werden geleverd binnen 5 werkdagen.

29 september 2023

2 brillen besteld, 1 ontvangen

2 brillen besteld, slechts 1 ontvangen. Ik vermoed dat ze uit China komen. Gemeld, maar geen reactie op gekregen en dus mijn 2de leesbril nooit gezien.

27 oktober 2021

Niets meer gehoord. Een week geleden een bril besteld maar…

Een week geleden een bril besteld maar nog geen schriftelijke bevestiging gehad. Geprobeerd te bellen en een antwoordapparaat ingesproken. Niets meer terug gehoord. Weer gebeld en telefoon is niet meer in gebruik. Wat een slecht bedrijf is dit? Ik vermoed oplichting dus ik raad iedereen aan niets te bestellen.

Inmiddels na twee weken niets vernomen te hebben de bril ontvangen. Schijnbaar een beetje een rommelig bedrijf maar ze houden zich blijkbaar wel aan de afspraken. Geeft weer een beetje vertrouwen in de mensheid. De communicatie en de bereikbaarheid is dus nog een leerpuntje. Uiteindelijk een tevreden klant.

27 september 2021

Wat een vreselijk bedrijf 2 weken…

Wat een vreselijk bedrijf 2 weken geleden besteld en nog niets ontvangen wat een zwendel, ik word maar aan het lijntje gehouden.
mensen bestel hier niets want je krijgt het NIET

13 augustus 2021

Bedroevende trage levering

Twee weken geleden een bestelling gedaan en tot op heden geen bestelling en geen track and tracé ontvangen.

Mij is later opgevallen dat deze webshop overkomt als een Nederlandse maar waarschijnlijk in het buitenland is gevestigd. Dit zou een trage levering kunnen verklaren, zelfs levering als dropshipment uit Azië sluit ik niet uit.

Ik heb een mail gestuurd naar Eyelids met de vraag waar mijn bestelling en track and tracé code blijft.
Hier kreeg ik onderstaande en niks zeggende reactie op terug.

“Bedankt voor je e-mail en bestelling.
We hebben je bestelling meteen verzonden, maar er zijn overal vertragingen. Het komt binnenkort aan”.

Ik heb Eyelids vriendelijk bedankt voor dit nikszeggende antwoord en heb aangegeven de koop te willen ontbinden en dat ik mijn aankoopbedrag terug wil. Hierop nog geen antwoord gekregen. Gelukkig heb ik met Paypal betaald en heb daardoor aankoopbescherming waar ik desgewenst gebruik van kan maken.

Denk goed na voordat je zaken met deze webshop doet en lees vooraf de reviews.

Update 18-01-2021: Eyelids heeft het aankoopbedrag onverwacht snel teruggestort, uiteindelijk netjes afgehandeld!

16 januari 2021

Hier nooit meer.

Bijna vier weken geleden een leesbril besteld. Nog steeds niet geleverd en ik word constant aan het lijntje gehouden.
Ik bestel hier NOOIT meer!

5 januari 2021
Reviews in alle talen tonen. (23 reviews)