Szybko poszło, wszystkie gierki wygrane, bardzo polecam. Co ciekawe po boostingu do emeralda dowiedziałem się, że Elo hell istnieje, bo boosting miałem do emeralda 4, a obecnie sam dobiłem emerald 2.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Generalnie nie wystawiam opinii, ale w tym przypadku muszę ! Kupowałem na wielu stronach boosting - polskich oraz zagranicznych, ale Ci tutaj to totalny sztos. Z s2 do p4 wbili mi w 2 dni, MEGA bo... Toon meer
Wahałam się bardzo z kupnem - ale nie ma co dużo pisać: realizacja WOW (dosłownie 100% WR na jakieś 25 gier, staty szalone - nadal jestem pod wrażeniem), czasowo też szybciutko, cena w stosunku do jak... Toon meer
Mimo postawienia boostera Manji przed trudnym zadaniem, udało mu się sprawnie wnieść moje konto spowrotem do D4. Konto było w tragicznym stanie, lobby były bardziej toporne niż walka w Gothic 1, ale w... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over EzBoosting
Geschreven door het bedrijf
15000 + Wykonanych Zleceń
15000 + Zadowolonych Klientów!
Ponad 5 Lat na Rynku!
EzBoosting to serwis oferujący usługi Lol Elo Boosting - wbijanie dywizji w grze League of Legends, Valorant oraz TFT.
Nasze usługi to:
- Lol Elo Boosting dywizji
- Rozgrywanie Placement Games
- Wygrywanie gier (Net Wins)
- Wbijanie Champion Mastery
- Coaching
Dodatkowe opcje do wyboru to:
- DUOQ z Boosterem
- Offline mode
- Wybór summoner spells F/D lub D/F
- Streaming podczas boostingu
GWARANCJA ZADOWOLENIA KLIENTA!
Nie czekaj i skorzystaj z naszej oferty już teraz!
Contactgegevens
Office 198B 182-184 High Street North, E6 2JA, London, Verenigd Koninkrijk
- +48 579638679
- ezboosting24@gmail.com
- ezboosting.net
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fajnie szybko poszło 2 dni 4 rangi…
Fajnie szybko poszło 2 dni 4 rangi spoko kontakt. Polecam
Wszystko szybko sprawnie i zgodnie z…
Wszystko szybko sprawnie i zgodnie z zapewnieniami, polecam.
Szybki boosting
Polecam, boosting wykonany szybko i bezproblemowo :)
Firma, która potrafi naprawić sytuację
Początkowo pojawiły się pewne nieporozumienia, które mogły znacząco zniechęcić. Jednak po rozmowie z adminami udało się dojść do porozumienia. Okazali się bardzo pomocni i szybko zaproponowali satysfakcjonujące rozwiązanie. Usługa została wykonana zgodnie z oczekiwaniami, a końcowy efekt był na wysokim poziomie.
Pomimo początkowych problemów, firma pokazała, że potrafi zadbać o klienta i naprawić sytuację. Ostatecznie jestem zadowolony z realizacji i doceniam profesjonalne podejście na późniejszym etapie współpracy.
Ciepłe polecanko
Wszystko super szybko wykonane, cieplutko polecam z cala rodzina :D
Bezproblemowo
Wykonane bezproblemowo i bez zastrzeżeń.
Minus za ponad 2h spóźnienie na umówioną godzinę, natomiast rozumiem, że mogła to być jednorazowa sytuacja. Polecam i najprawdopodobniej skorzystam w przyszłości.
Polecam usługę boostingu
Polecam usługę boostingu, szybko, 100% winrate, dobry kontakt z osoba boostujaca.
Polecam szybko i profesjonalnie!
Polecam!
Polecam szybko zrealizowane tak jak mi zależało. Tomson i ziem aaa pozdrawiam :)
Dobra ekipa, szybki boosting
Najlepsi boosterzy i indywidualne podejście do każdego klienta, polecam
Turbo super giga szybko polecam
Polecam pyk pyk z p3 do p1 w 24h.
‼️Mimo zapewnień o zwrocie
‼️Mimo zapewnień ze strony administracji jakiegoś Ghostly czy twór, dalej nie otrzymałem zwrotu pieniędzy na konto.🆘 Mam wszystkie screenshoty rozmów oraz potwierdzenie, że chłopaki piszą, że przelew już poszedł i dziś będzie na koncie. A do dziś go nie mam. Wystarczy spojrzeć na profil – masa fałszywych kont. ⚠️Nie wiem po co, ale tam bida musi być, skoro 237 zł nie mogą mi zwrócić. Scam, scam, scam. Brak słów, że to jeszcze działa...🚾

Antwoord van EzBoosting
Polecam bardzo serdecznie
Polecam bardzo serdecznie zszybko , sprawnie i bez problemowo przeprowadzone zlecenie , booster ziembaaaa spisał się na medal.
Najlepsi 10/10 POLECAM !!
Z s2 do p4 wbili mi w 2 dni, MEGA booster - pozdrawiam ksawerego. Komunikacja z adminem i supportem 10/10. Po prostu najlepszy serwis i najlepsza obsługa.
Czasem lepiej dopłacić parę złotych więcej i mieć wykonaną usługę na naprawdę NAJLEPSZYM poziomie !
POLECAMMM
ciekawe opinie...
Kurczę, włączyłem oceny od najgorszych i jestem pewien że 90% z nich to fake konta od konkurencji. Jeden z lepszych serwisów a polska konkurencja co jedynie może czyścić buty xdd

Antwoord van EzBoosting
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.