Eziclean Nederland Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Toon meer

De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Toon meer

Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Toon meer

Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt... Toon meer

1. Stofzuigerwinkel

Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Omdat ik "we hebben elkaar gemist…

Omdat ik "we hebben elkaar gemist "kaartje niet zag liggen in de donkere brievenbusbox en het de volgende dag gelukkig wel is het misschien handig om die boodschap ook via de mail te laten weten. Verder geen opmerkingen, dankuwel.

16 maart 2025

Op 25 februari hogedrukreiniger…

Op 25 februari hogedrukreiniger besteld.
Op 18 maart nog steeds niets ontvangen.
Ik krijg weinig of geen respons. Heel triestig!

27 februari 2025
Logo Eziclean Nederland

Antwoord van Eziclean Nederland

Beste Steven,

Onterecht want we hebben gesmst en DPD ook dat het pakket op te halen is bij een pakket punt omdat je een paar keer niet thuis was. Ook hadden wij gelijk de track en trace doorgevoerd waardoor je in staat was het pakket te volgen.

Kreeg antwoord op mijn mails en…

Kreeg antwoord op mijn mails en telefoontjes. Ik werd gehoord toen mijn bestelling lang onderweg was naar t buitenland. Alles is goed gekomen. Stofzuiger aangekomen in Griekenland en nu aan de slag ermee.

24 februari 2025

Mijn hogedrukreiniger werkt goed

Intussen werkt mijn hogedrukreiniger goed , was mijn eigen fout . Die is hersteld en ik heb intussen diverse malen contact gehad met de helpdesk van Eziclean . Allemaal positief gelukkig .

7 maart 2025

Ezicelan I850 = wanhoopproduct

We hebben een Eziceclean I850 aangeschaft, mede wegens de dweil funtie.
Aanvankelijk deed deze precies wat deze moest doen.
Maar na een maand begonnen problemen met laden.
Bellen naar support heeft geen zin. Telefoon wordt nauwelijks opgenomen en als ze opnemen krijg je boodschap dat een mail moet sturen.
Op deze mail wordt ook slecht gereageerd.
Maar evengoed op een eind deed onze robot het nauwelijk meer vanwege slechte batterij.
Ook begon de dweilbak te lekken.
Na eindeloos mail verkeer de robot opgestuurd.
Deze moest naar Frankrijk en het heeft ruim twee maannden geduurt eer deze weer terug was.
Maar binnen een maand weer problemen met de acuu/opladen.
Dit keer robot opgestuurd naar ergens in Nederland..vervolgens hoor je niks meer... na een paar keer mailen werd er opeens een nieuwe stofzuiger bij ons afgeleverd.
Na een half jaarweer problemen met het apparaat.
Herken de afbak niet meer.
Na eindeloos mail verkeer het apparaat weer naar Franrijk.
Na ruim 1 1/2 maand apparaat weer retour maar binnen een maand weer hetzelfde probleem.
Mail gestuurd waar niet op gereageerd word.
Inmiddels lekt de dweilbak ook weer en het klittenband op de bak is ook slecht zodat de dweil niet blijft hangen.
De staus van de batterij gaat ook rennend achteruit.
Kortom de robot stofzuiger I850 is een slecht product en de geleverde support is echt om te huilen...
Dus kan iedereen aanraden koop geen producten van Ezicelean...

12 maart 2025

Van de 3 apparaten 2 binnen gekomen.

Ik heb 3 apparaten besteld via de website, daarvan zijn 2 apparaten thuis bezorgd de ander apparaat, geen idee? Ik heb ze gebelt en hoop dat ze snel een onderzoek zullen doen? En het snel word opgelost!

25 februari 2025

slechte service en bereik

ik heb de eziclean 850 gekocht 1,5 jaar geleden, was direct enthousiast en kocht daarom ook een ramenrobot.
het enthousiasme was van korte duur want de stofzuigen/dweil deed niets meer.
na wat heen en weer bellen/mailen kreeg ik een verzendlabel. Alleen deze werkte niet dus voor niets naar 2 punten gefietst met mijn stofzuiger, na weer heen en weer mailen en inmiddels een aantal weken verder , kreeg ik een post nl label om de stofzuiger op te sturen naar frankrijk.
Ik de stofzuiger 27 januari verstuurd, na 4 weken eens gebeld met ezicclean, ik zou worden gemaild, dus niet, na weer 1 week ik gemaild en geen antwoord. na een telefoontje en gezegd hebbende dat ik de rechtsbijstand in ga schakelen kreeg ik na 1 dag een mail.
In de mail stond dat het pakket kwijt was en dat ze al een tijdje een onderzoek hadden bij post nl. typisch dat men mij dat niet op de hoogte heeft gesteld.
Aangegeven dat ik door ziekte afhankelijk ben van de robotstofzuiger en ik desnoods een leentoestel wil, wordt niet echt gereageerd.
Kortom nooit meer eziclean! beter een stofzuiger die je in nederland kan terug brengen als hij kapot gaat en een ander merk met betere service,

Update:

Eziclean blijft naar post nl wijzen dat ze afhankelijk zijn van deze partij om een nieuwe stofzuiger of een schadevergoeding te krijgen.
Alleen is de klant ( ik dus) de dupe en ben mijn stofzuiger van 500 euro kwijt en mijn geld.
Ik zal blijven bellen en mailen en blijf mijn review aanpassen tot er een passende oplossing is.
En nog even een vraag: Hoeveel mensen ervaring soortgelijke problemen met eziclean.

27 januari 2025

Zeer tevreden

De bezorging van het apparaat verliep vlekkeloos, de instructie was helder en het functioneert ook allemaal zonder enige hapering. Ofwel: zeer tevreden

21 februari 2025