Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs,keurig verpakt,duidelijke instructies. Medische topper besteld, geen kuil meer tussen mijn man en mij, ontstaat er wel een kuil,dan komt dat prima te... Toon meer
Oplichters! Ter plaatse geweest en winkel staat er leeg en verlaten bij ! Op de deur hangt briefje “winkel per direct gesloten”! Mails en telefoons blijven onbeantwoord… website opgedoekt ! geld zie... Toon meer
Zondagavond besteld woensdag binnen. Nadat ik de reviews had gelezen toch een beetje benauwd. Dinsdag contact opgenomen en een aardige meneer aan de telefoon die mijn zorgen weg nam. ‘s middags track... Toon meer
Begin augustus een matras besteld, tot op heden niks ontvangen. Verzocht om retour betaling om ergens anders matras te kopen a 325 euro. Tot op heden geen antwoord, geblokkeerd op facebook. Ik weet h... Toon meer
Een ster is te veel
Oplichters !!!
In augustus hoekbank besteld aanbetaling gedaan, september volledig betaald en opgehaald.
Bij thuis komen bleek het een verkeerde bank te zijn, geen kussens erbij beschadigd door gekrabd en onder katten haar.
Sindsdien ben ik aan het mailen en bellen, elke keer hoor je ja we zijn ermee bezig, je staat boven op onze prioriteit lijst. We bellen je terug binnen één week maar, niks is waar tot op heden geen een mail geen telefoontje niks.
Ik heb vandaag weer gebeld om te horen service afdeling is gesloten ik kan niet in kijken. Als ze weer open zijn zal ik terug bellen dat zou ook vier weken geleden gebeuren maar niks. Ik heb aangegeven om zaak van te maken zei die “ doe maar“ en hing op.
OPLICHTERS ONMENSELIJK.
Niet bij hun kopen!!!
Prima artikel, erg goedkoop, uitstekend verpakt!
Ben blij met deze aankoop van een orthopedisch matras.
Goede levering, service en kwaliteit!
Het ging allemaal heel snel en moeiteloos. Mooie matras voor een leuke prijs.
Snelle levering en goede kwaliteit toppers voor een hele mooie prijs.
Medische topper besteld, geen kuil meer tussen mijn man en mij, ontstaat er wel een kuil,dan komt dat prima terug, geen pijnen meer,ligt heerlijk en slaapt ook lekker. Volgende stap is nieuwe boxspring matras(sen)
Zijn absoluut GEEN oplichters.
Super tevreden

Antwoord van Fabrieks Verkoop
Ik heb mijn bestelling netjes optijd ontvangen

Antwoord van Fabrieks Verkoop
Oplichters! Ik heb kussens besteld in augustus en het is nooit binnen gekomen. Vertrouw deze website alsjeblieft niet, want alle ‘positieve’ reviews schrijven zij denk ik zelf.
Topper ligt als gegoten en dat met een aanbiedingsprijs zeker een aanrader

Antwoord van Fabrieks Verkoop
Ik vind de bed heel goed. En de fabriek was troost dus.
Mijn ouders hebben in september al een 1 persoons boxspring besteld en betaald, nu hebben ze nog steeds niks binnen. Na een telefoontje van mijn vader werd er gezegd dat hij bij de transporteur stond, maar uit eindelijk hebben we nu 2 maanden later na meerdere mails gestuurd te hebben, nog steeds niks gehoord.
Mijn ouders zijn mensen op leeftijd en zouden nu graag willen weten hoe het met de bestelling staat. En anders graag het geld terugstorten.

Antwoord van Fabrieks Verkoop
De levering ging super snel,de 2 matrassen waren netjes ingepakt en op tijd aangeleverd.
Dank zei de koudschuim matrassen werd ik naar de eerste nacht uitgerust wakker.
Als gehandicapte en pijn patiënt heb ik de anti kubikus matras laten ophalen door de leverancier.Al 3 jaar lag ik door en naar 1 nacht veranderde mijn slaapritme,dank zei de goede ondersteuning deden mijn spieren minder pijn.Met als resultaat dat ik voor een vriendin van mij ook nog 1 heb besteld,bedank voor de goede service en kwaliteit...

Antwoord van Fabrieks Verkoop
Ik was heel blij en zeker met de snelle aflevering ik zal zeker in de toekomst vaker bij jullie kopen
Goede kwaliteit en snel geleverd ga zo door
Zeer snelle levering met mooie correcte prijs
We hadden de verkeerde maat topper ontvangen.
Terug gestuurd en na een week nog geen nieuwe onderweg.
De verkeerde topper was 1,40 bij 2 meter maar moest zijn 1,60 bij 2 meter.
Hopelijk verzenden jullie deze als nog.