Udelukket fra marketplace selvom jeg ikke har overtrådt noget. Kan ikke klage nogen steder. Dette skete for en uges tid siden pg jeg er stadig udelukket.
Zur Information Werbung auf Facebook
Zur Information: Auf Facebook ist jede Menge Werbung unterwegs, welche verspricht durch Betrügereien verlorenes Geld zurück zu gewinnen. 99% dieser Webseiten sind Scam, also fallt nicht drauf rein
Berümter Name.
Ich wollte mich bei Facebook Registrieren.
Ich trage einen Berühmten Namen.
Also, alles Korrekt ausgefüllt und dann muss ich erstmal den Nachweis erbringen das ich berechtigt bin diesen Berühmten Namen zu führen.
Kein Problem dacht ich.
Aber falsch gedacht.
Man muss sich ja erst mal Registrieren.
Wird aber abgelehnt, weil man einen Berühmten Namen trägt.
Denn Nachweis kann ich aber nur erbringen, wenn ich Registriert bin.
Finden den Fehler?
Ist ungefähr so wie "Der Hauptmann von Köpenick"
Ohne Ausweis, keine Arbeit und keine Wohnung.
Ohne Arbeit, keine Wohnung.
Ohne Wohnung, keinen Ausweis.
The best Facebook in the whole world
The best Facebook in the whole world, but not everything is in harmony
Naruszające zasady przez facebook
Chciałbym publicznie podzielić się moim negatywnym doświadczeniem z Facebookiem. Moje konto zostało zablokowane bez żadnego uzasadnionego powodu, pod fałszywym pretekstem, że naruszyło „Standardy społeczności”.
Aby przywrócić dostęp, Facebook zażądał ode mnie weryfikacji poprzez nagranie wideo z selfie. W pełni spełniłem ten wymóg i przesłałem wymagany materiał. Jednak pomimo wykonania wszystkich ich instrukcji, Facebook nigdy faktycznie nie zweryfikował przesłanych materiałów. Moje konto pozostaje niedostępne, a ja nie otrzymałem żadnego jasnego wyjaśnienia ani uzasadnienia.
Pokazuje to brak przejrzystości, odpowiedzialności i uczciwości w sposobie, w jaki Facebook traktuje swoich użytkowników. Platforma nie respektuje podstawowych praw konsumenckich, ignoruje własne procedury i pozostawia osoby bez dostępu do swoich kont ani odpowiedniego wsparcia.
Z powodu tych bezprawnych i szkodliwych praktyk zgłosiłem tę sprawę do odpowiednich organów oraz organów ścigania w celu dalszego zbadania.
Mocno wierzę, że Facebook powinien ponieść odpowiedzialność za swoje działania i że żadna firma nie powinna mieć prawa do arbitralnego ograniczania dostępu do prywatnych kont bez weryfikacji czy zapewnienia właściwej procedury.
Im afraid in Facebook working only…
Im afraid in Facebook working only people who don’t have a brain I believe they much cheaper.You get ban on marketplace for posting ipad because what saying something about religion who working up there just idiots nobody else.
Une véritable dictature ou il et…
Une véritable dictature ou il et impossible d’avoir sont avis ou une opinion sans devoir être sanctionné par le blocage sans recours. Si se n’ait pas de la dictature dite moi de quoi il en retourne. Mai moi je vais me passer d’eux de manière définitive j’ai passé l’âge de me faire dicter ma conduite je suis un homme libre et je vais le resté je vous salut. Respectueusement
Face book have scam company's…
Face book have scam company's advertising on the site .with no support for the people getting scamed I ordered a chain saw from tevolle.com and received a child's play necklace no way to complain the company's don't answer and Facebook let them carry on selling
Facebook støtter falske webshop's.
Facebook støtter falske webshop's.
Selvom man anmelder den falske webshop afviser Facebook ens anmeldelse.
En falske Sport 24 shop har nu kørt over 1 måned på Facebook og snydt masser af mennesker.
KØB ALDRIG VIA EN ANNONCE DU SER PÅ FACEBOOK.
Kaffe cafe Banana
2 unge mennesker i Sri Lanka har åbnet en virkelig god kaffe cafe ved navn Banana Cafe
Får spam beskeder konstant fra folk med…
Får spam beskeder konstant fra folk med en ekstra profil der prøver at snyde med falsk venskab er samme historie hver enste gang, med at de har været inde og set min profil og vil så frygtelig gerne være min ven men vil ha at jeg skal sende dem en anmodning.
Har fået den på så mange forskellige sprog men samme historie, og synes det er utroligt det ik står nogen steder om det på nettet at man skal passe på de beskeder
har prøvede at anmelde dem og får at vide at de ik gør noget forkert, så nu blokere jeg bare, dem bare hver eneste gang har nok blokere ca 30-40 man skulle tro det var den samme person som bare skifter profil
You get banned and blocked for calling…
You get banned and blocked for calling someone an idiot.
But scams are allowed to operate openly and freely.
Facebook supports scammers stealing money from people.
It's a disgrace.
Isn't it time for a more ethical version of FB? Like WT or MeWe.
Why are we still accepting that kind of trash?
Facebook my good experience in social…
Facebook my good experience in social media platform
Sikkerheden på mediet er dårligt og…
Sikkerheden på mediet er dårligt og ikke up to date, med hvad der bør være muligt idag. Man kan nemt blive snydt, og støde på falske brugere, der udgiver sig for at være folk du kender. Man er ekstra sårbar som ældre her dessvæere. Har gennem tiden anmeldt en hel del falske profiler, hvor at Facebook herefter aktivt har valgt ikke at fjerne profilerne. De priotere simpelthen ikke sikkerheden godt nok.
Die Nachbarn wissen alles- Facebook weiß mehr und dann sowas
Ich habe zwei Geräte mit denen ich mich einloggen möchte und auf beiden kommt dann „ nicht verifizierte Nummer, bitte loggen sie sich auf einem anderen Gerät ein und schauen sie ihre Benachrichtigungen an. Ergo -
einloggen nicht möglich. Danke FB. Ich glaube nicht das dies im Sinne des Erfinders ist. Fachidioten am Werk😬
Facebook .com
Facebook connects billions worldwide, offering diverse features and a user-friendly interface. However, privacy concerns persist, and content moderation issues arise. Algorithmic biases and intrusive ads also detract from the experience. Despite challenges, Facebook remains a prominent social platform, fostering global connections while navigating complex societal issues.
Allgemein und Marktplatz
Ich kann meine E-Mail Adresse für den Marktplatz nicht verifizieren. Wieso verstoße ich gegen Richtlinien. Original DVD‘s eingestellt. Nichts verbotenes. Aber die unzähligen Fake Profile dürfen Bootlegs (Raubkopien) im großen Stil verhökern. Betrügen, Mobben, Hetzen, sexuelle Inhalte, Falschinformationen, Beleidigungen, Belästigungen und Fake News werden trotz Meldung nicht entfernt, und und und. Abzocker, Kriminelle und Betrüger haben da sehr leichtes Spiel. Aber die dürfen ja alles machen. Melden? Pustekuchen. Verstößt nie gegen irgendwas. Mal abgesehen von Phishing. Dagegen wird auch nichts gemacht. Verstößt ja auch nicht gegen irgendwelche Standards.
Udelukket fra marketplace selvom jeg…
Facebook dating
Da jeg har haft en Facebook profil i mange år, har jeg mulighed for dating via facebook. Det har jeg brugt on/off gennem flere år, jeg er flere gange blevet frustreret over udfald og har så holdt pause.
For et par dage siden blev jeg bedt om at lave en video-selfie for at bekræfte min identitet. Det gik tilsyneladende ok, men næste dag er jeg midt i en samtale, da jeg pludselig får besked om, at jeg ikke kan svare, da min konto er deaktiveret. Jeg får ingen nye chancer, kan kun slette min profil. Hvis den ikke kan verificeres, bliver jeg udelukket fra dating permanent, men jeg får ingen chancer for at lave en ny selfie.
Det er så sårbart, når man er i dialog med et nyt menneske og jeg føler mig virkelig pisset på af facebook. De er for store og ude af stand til at administrere sikkerheden på dating med nuancer og respekt.
For meget kontrol
Hvorfor er der nu sat begrænsninger på hvor mange likes man må lave 🤔🤬🤬🤬
Min profil er dømt ude den næste time 🤯🤯🤯
Lees meer over geverifieerde reviews.