Perfect werkend klok systeem voor elk bedrijf! Makkelijk en overzichtelijk in gebruik, doet wat het moet doen. Echt een aanrader om inzicht te krijgen in uren wat betreft project maar ook per werkne... Toon meer
Overzichtelijk, makkelijk en goede service. We werken nog niet zo lang met FaceClock, tot nu toe erg tevreden!
Hét multifunctionele Inkloksysteem met Urenregistratie Gemakkelijk in- en uitklokken met je Gezicht of QR-Code.Volledig in de cloud.
Industrieweg 66A, 5422 VK, Gemert , Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Faceclock was voor ons een zeer prettige partner. Op het project waar wij werkzaam waren met een grote groep mensen, installeerden zij snel een klok systeem. Laagdrempelig, overzichtelijk en een goede user interface maakte het werken met Faceclock makkelijk. Service en after service ook zeer goed geregeld!

Antwoord van FaceClock
Perfect werkend klok systeem voor elk
bedrijf! Makkelijk en overzichtelijk in gebruik, doet wat het moet doen. Echt een aanrader om inzicht te krijgen in uren wat betreft project maar ook per werknemer. De mogelijkheden zijn groot.

Antwoord van FaceClock
erg blij mee.goed te controleren,
erg gebruiks vriendelijk

Antwoord van FaceClock
Super goed geholpen met het inbouwen van het systeem en altijd bereikbaar voor snelle aanpassing of hulp! Werkt als een trein en is super simpel voor je werknemers.

Antwoord van FaceClock
met meer dan 50 mensen is het nu makkelijk om te controleren wie aanwezig is.
Het is terug te halen wie wanneer vrij is of ziek.
Het overzicht is in 1 opzicht te zien.
en heel eenvoudig

Antwoord van FaceClock
Werk goed scheel ons een hoop tijd aan urenadministratie 👍

Antwoord van FaceClock
Er zijn vele mogelijkheden om werktijden van personeel te registreren! In de retail en in de horeca bijna alle kassa systemen bieden een optie. Ik heb gekozen voor een losse digitale systeem. Gewoon met je telefoon klokken! Simpel, veilig en met een uitgebreide feedback informatie voor een top HR administratie! Ik kan het aan iedereen aanbevelen, want het heeft mij enorm geholpen!

Antwoord van FaceClock
Wij bij Building Technics (België) maken nu al even gebruik van Faceclock.
Doet perfect wat het moet en is bovenal eenvoudig in gebruik!
Wij zijn fan...

Antwoord van FaceClock
Wij werken nu ongeveer 6 maanden met Faceclock tot grote tevredenheid.
Vhre Dienstverlening B.V. Sliedrecht
Leen van Houwelingen

Antwoord van FaceClock
Wij gebruiken sinds kort voor ons sushi restaurant het inkloksysteem. Werkt goed en snel, de app hoeft niet gedownload te worden in de Appstore maar opent zich direct bij het scannen van de QR code. Fijne samenwerking gehad met Christina Buter en snelle implementatie! Heel tevreden.

Antwoord van FaceClock
Ik ben zelf een gebruiker van deze inklok app en ben zeer tevreden. Ik kan namelijk makkelijk mijn gewerkte uren invullen en sinds kort de planning bekijken! De QR code hebben wij in de kantine hangen en hierdoor kan ik altijd bij de app!

Antwoord van FaceClock
Urenregistratie bij welk uitzendbureau dan ook moet kloppen, voldoen, werken en geen hoge wiskunde zijn. Na diverse urenregistratiesystemen te hebben geprobeerd werd ik het beu omdat velen niet voldoen.
Na een fijn gesprek met Christina Buter gaf ik de zoveelste urenregistratiesysteem een kans en wat ben ik blij met deze keuze! Medewerkers zijn er ook erg tevreden over. Het systeem werkt goed en simpel. Er wordt geluisterd naar de wensen van JM Uitzendbureau EN onze opdrachtgevers. Zelfs de kleinste details worden niet overgeslagen. Als Faceclock voldoet voor een uitzendbureau met alle eisen, wensen en mogelijkheden dan voldoet Faceclock voor ELK bedrijf!
-snel en persoonlijk contact
-nooit problemen of klachten van de medewerkers
-opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de rapportages, live overzichten en duidelijke urenoverzicht
-fraude bestendig

Antwoord van FaceClock
App werkt uitstekend! Ik gebruik het voor mijn werk en nog nooit problemen mee gehad. Handig om je uren in terug te zien.

Antwoord van FaceClock
Het is een goed en meewerkend inkloksysteem. Ik gebruik het zelf op mijn werk en kan hier gemakkelijk al mijn uren terugzien via de app.

Antwoord van FaceClock
Faceclock bespaard ons veel tijd m.b.t. de urenbriefjes.
Ook zijn we zeker dat de werknemers ook werkelijk op de werkplaats aanwezig zijn geweest. Ook kun je heel makkelijk verschillende afdelingen monitoren.
Betreft veiligheid ook fijn om na te kunnen gaan wie binnen is.

Antwoord van FaceClock
Een fijn bedrijf om mee te werken. Het product is in gebruik zeer makkelijk maar wel erg effectief. Daarnaast hadden wij een vraag om de software aan te passen en een functionaliteit toe te voegen. Dat is ook op een snelle termijn gedaan en werkt nu perfect. Ze denken dus echt met je mee en zijn erg flexibel. Al met al super tevreden tot nu toe.

Antwoord van FaceClock
Als kleine ondernemer (bouw gerelateerd) zocht ik een simpele oplossing om de uren van onze medewerkers te registreren.
Een collega tipte mij over Faceclock waarna ik s’Avonds een demo op de website heb aangevraagd.
De volgende ochtend werd ik gebeld en de week daarop was er een afspraak om de applicatie door te nemen.
De volgende dag waren wij live en konden wij beginnen met testen van de applicatie.
Daarom ben ik zeer te spreken over de snelheid waarmee er bij Faceclock wordt gehandeld.
Onze medewerkers klokken in op de eigen telefoon. Zodra zij in het pand verbonden met het wifi netwerk zijn klikken zij op de link van de inklokpagina waarna zij met de persoonlijke pincode in of uitklokken.
In de werkgevers omgeving controleer ik de shifts en keur ik deze goed of wijzig ik deze indien nodig.
Aan het einde van de maand gaat het rapport met de gewerkte uren naar de boekhouder.
De applicatie heeft zelf nog veel meer instellingen/mogelijkheden waar wij op dit moment geen gebruik van maken.
Een ieder die een snelle, simpele en betaalbare oplossing voor het registreren en monitoren van gewerkte uren zoekt zou ik Faceclock zeker aanraden.

Antwoord van FaceClock
Sinds wij het systeem gebruiken zijn wij minder tijd kwijt aan het handmatig invullen van de uren. Wij zijn vorige maand gestart en iedereen kon al vlug aan de slag middels de eigen mobiele telefoon.

Antwoord van FaceClock
Faceclock biedt een zeer gebruiksvriendelijk inkloksysteem dat snel geïmplementeerd kan worden zonder noemenswaardige eigen investeringen.
Data zijn eenvoudig 24/7 te raadplegen en exporteren naar Excel zodat het wekelijks aantal gewerkte uren per persoon direct beschikbaar is. Een aanrader.

Antwoord van FaceClock
Systeem kosteloos op maat laten ontwikkelen voor onze organisatie met top-service van Christina. Zeer aan te raden.