I initially expected mostly brushes and toothpaste and things like that but I found out there's a much broader range of teeth cleaning items out there. I've found several useful things I hadn't though... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
W panelu był bonus, w slocie Sugar Rush poszła stawka z realnego salda. Przy takim układzie łatwo przepalić kasę bez zauważenia. Zobaczyłem to ponownie Po 4 minutach sytuacja była identyczna.
I spent some time deciding between two electric toothbrushes. The product pages explained the differences clearly enough that I could work out which features I'd actually use instead of simply choosin... Toon meer
Po depozycie z listy zniknęły dwa sloty, które oglądałem przed wpłatą. Baner nadal je promował, więc wyglądało to jak bałagan w katalogu gier. Ticket #43454 nadal bez odpowiedzi na sedno.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Energy Casino - 100% do 1 000 zł, Wygrane 2× + 400 DS
Contactgegevens
Polen
- faceplush.co.uk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Alert czasu gry przyszedł późno i…
Alert czasu gry przyszedł późno i przykrył przycisk stawki w slocie.
Zamknąłem go, ale runda była już gotowa do kliknięcia.
Kolejny refresh o 12:26 nie dał.
serio?
potwierdzenie przelewu wrócił jako nowa…
potwierdzenie przelewu wrócił jako nowa prośba KYC, chociaż sprawa miała approved.
W kasie wypłata dalej nie drgnęła.
Zmiana urządzenia nie zmieniła statusu.
To nie jedna wielka awaria
To nie jedna wielka awaria, tylko seria małych błędów w koncie, kasie i bonusie. Po godzinie miałem więcej screenów niż odpowiedzi. Na komórce na danych panel znów zrobił to samo.
Filtr niskich stawek w lobby pok
Filtr niskich stawek w lobby pokazał automaty z minimum 5 zł.
Przy małym budżecie to nie jest detal, tylko zepsuta funkcja wyszukiwania. 28 minutach, bez zmiany statusu.
Po kilkunastu minutach w kolejce czatu…
Po kilkunastu minutach w kolejce czatu kasyno wywaliło sesję.
Przy cashoucie w pending trudno to nazwać normalną obsługą. Case #80418 ma status open i zero treści.
Historia transakcji była pusta na…
Historia transakcji była pusta na telefon z 8% baterii, a laptop pokazywał wypłatę. Na jednym koncie dostałem dwa obrazy sprawy. Po 4 minutach sytuacja była identyczna.
Po kilku rundach w Twin Spin wagering…
Po kilku rundach w Twin Spin wagering prawie stał. Niski wkład gry znalazłem dopiero w regulaminie, nie przy bonusie. Na tablecie z pękniętym ekranem panel znów zrobił to samo.
Saldo pokazało wygraną
Saldo pokazało wygraną, potem skorygowało w dół
Na domowym Wi-Fi przycisk wypłaty…
Na domowym Wi-Fi przycisk wypłaty wchodził pod klawiaturę. Pole kwoty działało, potwierdzenie payoutu już nie eh Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Wagering po Starburst nie miał sensu na…
Wagering po Starburst nie miał sensu na pierwszy rzut oka. Ekran bonusu nie mówił jasno, że wkład gry jest tak niski. Numer #42779 istnieje, ale nic nie wyjaśnia.
Free spiny widziałem w lobby
Free spiny widziałem w lobby, po loginie licznik pokazał zero. Timer promocji działał dalej, a czat wkleił ogólny regulamin super. Panel kasyna nadal trzymał ten sam błąd o 20:26.
Miło
Miło, że pokazują RTP, tylko przy kilku grach liczba w opisie i ta w regulaminie się nie zgadzały 🤨 skoro już to wywieszają, to niech chociaż będzie spójne.
Grałem w Bonanza Megaways
Grałem w Bonanza Megaways, a licznik wagering prawie nic nie doliczył.
Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry.
Po 2 minutach sytuacja była identyczna.
Historia transakcji była pusta na…
Historia transakcji była pusta na starym Samsungu, a laptop pokazywał wypłatę. Ten sam profil, dwie różne wersje historii. Numer 80534 istnieje, ale nic nie wyjaśnia.
Po depozycie z listy zniknęły dwa…
Free spiny nigdy nie doszły
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Jammin’ Jars pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. Wróciłem po 7 minutach, bez zmiany statusu.
Spinner w kasie kręcił się kilka minut
Spinner w kasie kręcił się kilka minut, a depozyt BLIK dalej nie był widoczny. Po odświeżeniu dostałem tylko ponowny ekran logowania. Panel pokazał 19:21, mail inną godzinę.
Strona weryfikacji zamarła po selfie i…
Strona weryfikacji zamarła po selfie i upload nie zapisał się w panelu. Po ponownym loginie KYC wyglądało jakbym nic nie wysłał?? Na LTE w pociągu problem wrócił od razu.
My inbox isn't being attacked by promotions
I signed up for offers and thankfully the online store doesn't email me constantly. I get the occasional promotion or update which is plenty for me.
Dit is Trustpilot