FælgFix.dk Reviews 398

TrustScore 5 uit 5

5,0

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt vildt imponeret over hvad FælgFix kan. De må bruge magi eller trolddom…!! Super flinke og imødekommende fra start til slut. Afleverede en fælg med ret dybe “kone ridser” både på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her er 'value for money' - mine fælge gik på under en uge fra mærket af 20 års kørsel til 'fabriks-nye'. God Service og flot håndværk. Kommer helt sikkert med mine sommerfælge til efteråret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så at man kunne få lavet sine kant skadet fælge på facebook, hos et firma der hedder fælgfix ,og det har jeg ikke fortrudt. Troede ikke man kunne lave det så flot ,som de har gjort, det ligner en hel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afleverede 4 noget skrammede alufælge hos Fælg Fix deres svar var,ikke noget problem de bliver som nye igen og fuldstændig rigtigt,de blev pænere end nye,et virkeligt fantastisk stykke arbejde har... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Velgenshop
  2. Poedercoatingbedrijf
  3. Bandenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Fælgfix er eksperter i at gøre dine bilfælge som nye igen. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder reparation af ridser, buler og skader på fælgene. Deres dygtige team bruger avancerede teknikker og materialer for at sikre, at dine fælge ser fantastiske ud. Uanset om du har almindelige fælge eller specialfælge, (diamond cut) kan Fælgfix hjælpe med at genoprette deres udseende og funktionalitet. Så hvis du har brug for at få dine fælge fikset, er Fælgfix det rette sted at gå! 😊🚗💨

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er bare super dygtige

Fik Lavet en fælg til en BMW som havde fået kantstens ridser. Efter fælgfix havde repareret den, lignede den en ny, og den var klar på under et døgn! . Fantastisk service 👍🏻👌🏻.

26 maart 2026

Konge sted 💪🏽

Hurtig og helt igennem top service! Der er intet at sætte en finger på. Jeg har fået lavet mine fælge hos dem to gange nu og kun DE får lov til at lave dem!
Top professionelle 💪🏽
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fra en MEGET tilfreds kunde, der helt klart kommer igen hvis lokummeret det brænder 🥳

27 maart 2026

Kæmpe anbefaling

Jeg har fået min bil tilbage efter 1.dags arbejde og jeg er utrolig tilfreds med resultatet. Jeg havde en del “kanstenskys” på fælgen, og det kan slet ikke ses mere.

Kæmpe anbefaling.

25 maart 2026

Helt perfekt

Spot on service og helt fornuftig prissætning. Fik altid hurtigt svar fra Mo på mail og mine 4 fælge med nye dæk var klar dagen efter bilen var indleveret.

19 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Akut skade inden indlevering af bil til…

Akut skade inden indlevering af bil til leasing selskab!

Ingen anmærkninger ved levering, og fælg fikset under 24 timer!

Fleksibel med indlevering, og til en god pris.

Jeg smider ikke mange anmeldelser afsted, men de her drenge fortjener det

19 maart 2026

Flot arbejde

Super flot arbejde. Svarede hurtigt på første henvendelse. Ringede at fælgene var klar 2 arbejdsdage efter indlevering.
Perfekt.

16 maart 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine fælge er som spritnye!

Jeg påkørte en kantsten og fik skrabet et hul ind i fælgen på det ene hjul så dækket blev ødelagt og den anden fælg blev skrabet på et godt stykke af kanten.

Jeg troede faktisk ikke at det kunne laves. Jeg skrev en mail til fælgfix med et billede og fik en skarp pris. Samme dag havde vi en aftale - nemt og ligetil.

Jeg har i dag hentet mine fælge og der er som sprit nye! Jeg er meget imponeret. Der ud over en rigtig venlig betjening.

12 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.