Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Actuele lijst van faillissementen.
Nederland
- faillissementen.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Betalen voor wat gratis informatie
Betalen voor wat gratis informatie, even niet opletten en je hangt eraan vast.aken gebruik van naamsverwisseling
Misleidend
Dit "bedrijf" werkt zoals eerdere reviews op deze pagina zeer geraffineerd en misleidend! Heel onprofessioneel in de manier hoe ze reageren op reviews, zie ook op deze pagina! Mensen wees gewaarschuwd, doe GEEN zaken met Faillissementen.com!
Wij hebben een lijst met allemaal mensen die misleid zijn, laat je naam achter zodat we ook jou kunnen benaderen. Wij gaan met een goed gevuld dossier naar de rechter!
Misleiding
Misleiding, misleiding, misleiding.
Ze zullen vast wel ergens kleine lettertjes hebben en gezien de agressieve beantwoording op mijn vraag op een plotseling en nooit afgesloten abonnement, moet dit gewoon hun business model zijn.
Schandelijk.
Wat fijn is aan faillissementen.com
Wat fijn is aan faillissementen.com, is dat ze altijd accuraat zijn. bestanden uploaden naar de curator is een fluitje van een cent en een bedrijf opzoeken stelt al helemaal niks voor. Voor een klein bedrag per jaar.
Deze site is een duidelijke voorbeeld …
Deze site is een duidelijke voorbeeld van van zware misleiding. Men wordt er gewoon ingeluisd. Wie heeft ervaring met het voor de rechter brengen van deze oplichters?
06-02-26
Als geïnteresseerde wens je informatie over een voor jou belangrijk failssement, zoekt dat op het internet. Deze site geeft de indruk dat ze een openbare, gratis functie heeft. Door snelheid van handelen zit je als consument super snel vast aan een zgn. abonnement, waar je niet meer vanaf kunt mits je minstens voor een jaar betaald. Dom van mij als klant, maar op deze manier consumenten een poot uitdraaien is zeer gênant. Never again.

Antwoord van Faillissementen.com
Jammer dat F...com het grappig vindt
Ook ik heb per ongeluk een link aangeklikt, er vervolgens achter gekomen dat dit "bedrijf" geen verslagen KAN publiceren vanwege de geldende AVG.
Onmiddellijk na ontvangst van de factuur gepoogd er van af te komen, maar word afgescheept met "Bedrijven hebben geen herroepingsrecht". Wegblijven van deze ballentent.
—————————————-
Kennelijk is er vandaag, 27-4-2023, ruim 1 jaar na mijn onaangename ervaring iemand van f…com op het idee gekomen een reactie te sturen. Hoezo ballentent :)
Het is en blijft dus een ballentent LOL

Misleiding ten voeten uit
Misleiding ten voeten uit. Deze dienstverlening is overal gratis. Ben ervan overtuigd dat hier een technische truck achter zit waardoor je na aanmelding pas ziet dat er kosten aan verbonden zijn. Ik zou me nooit aangemeld hebben als was aangegeven dat er kosten in rekening worden gebracht.

Antwoord van Faillissementen.com
Misleidende business, blijf hier weg!
Misleidende emails waarbij je zonder dat gewenst is een abonnement wordt afgesloten. Klantenservice reageert niet en nul begrip. Betaling kom je niet onderuit en opzeggen is ook nergens mogelijk. Intransparant, meer addertjes dan gras en een partij waar je ABSOLUUT VAN MOET WEGBLIJVEN.