Annulering en geen geld terug
Vorige week een rit voor deze zomer naar Schiphol geboekt. Moest rit annuleren, maar heb nog steeds mijn geld niet terug, ondanks een mail, waarop helemaal niet gereageerd wordt.
Goedkoop luchthavenvervoer. Op zoek naar een goedkope Airport Taxi. Taxi naar Schiphol vanuit heel Nederland: €49,- vanaf Rotterdam - €29,50 vanaf Utrecht
De taxi was al twee weken daarvoor online gereserveerd en betaald maar kwam gewoon niet opdagen bij vliegveld Zestienhoven. Ik had ze notabene op de dag van onze terugvlucht s' ochtends nog gebeld vanuit Frankrijk om te zeggen dat we een uurtje later zouden landen, dat was geen enkel probleem. Na 45 minuten wachten in de kou heb ik Faircab gebeld maar er werd niet opgenomen en de voicemail box was vol. Dus besloten een airport taxi te nemen. De volgende dag Faircab gebeld om te vragen hoe dat dit zo kon gebeuren maar kreeg geen duidelijk antwoord. Wel een belofte om de extra betaalde taxi kosten terug te storten maar deze belofte is nooit nagekomen ook niet na enkele extra gepleegde telefoontjes. Eigenlijk ben je gewoon schofterig opgelicht door dit bedrijf.
Een uur in de vrieskou moeten wachten.
Zelf moeten bellen en dan liegen dat taxi er al is. Taxichauffeur, die wel zeer vriendelijk was, zei dat hij zojuist pas is gebeld en was er pas na 20 minuten.
Proberen verhaal te halen maar reageert zeer beledigend.
Daarom 50% restitutie gevraagd.
Of ik behoeftig ben, ik ben een profiteur, of ik wel 100 ben. En waar dat bedrag van betaald moet worden waren zijn reacties.
Toegeven dat hij een fout heeft gemaakt komt niet in zijn woordenboek voor. Had hoop ergernis gescheeld.
Ruim op tijd de taxi van en naar Schiphol besteld. Op de afgesproken tijd in de nacht van vrijdag op zaterdag kwam de taxi 40 minuten te laat. Tussentijds wel contact met de chauffeur gehad: Ik ben er binnen vijf minuten, ik ben er binnen 10 minuten.....
De chauffeur twijfelde of de twee koffers wel in de auto zouden passen, maar dat ging net, ondanks we dit opgegeven hadden.
Nadat we op Schiphol geland waren, stond er op de afgesproken tijd geen taxi klaar. Drie keer met Faircab gebeld, maar er werd niet opgenomen. Daar sta je dan met je bagage op zaterdagmiddag op Schiphol. Na 35 minuten werd er eindelijk opgenomen: O ja, ik ga er gelijk achteraan en bel zo terug. Even vragen waar de chauffeur is. Na 10 minuten zelf maar teruggebeld. Tijdens het gesprek heeft Faircab een taxichauffeur uit Amsterdam gecharterd. Uiteindelijk werden we gehaald na bijna een uur gewacht te hebben.