Faire Amsterdam

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Schandalige praktijken

Raar dat je iig op 1 ster moet drukken om een bericht te kunnen verzenden.
Dat zijn ze niet waard. Treurig hoeveel mensen gedupeerd zijn. Schandalig.
Na 25-30 mailtjes mijn kant en afwaaide smoesjes van FAIR AMSTERDAM heb ik NIET BEZORGD.NL ingeschakeld.
Ik hoop dat het wordt opgelost en FAIR AMSTERDAM zal worden opgedoekt.

22 december 2024

Drie maanden na bestelling geen product

Drie maanden na bestelling product nog steeds niet ontvangen. Op mijn mails wanneer er gevoerd wordt, krijg ik quasi opgewekte woorden met de melding dat de vertraging vervelend is, maar binnen twee dagen het bestelde geleverd wordt.
Heb inmiddels Niet Bezorgd.nl ingeschakeld

12 februari 2025

OPLICHTING

OPLICHTING
KOOP HIER NIET!!
Een review met nul sterren kan helaas niet: Deze ene ster is onwaardig!
In december een bestelling geplaatst. Nooit iets ontvangen. Wel steeds excuses van chatbot Charlotte als ik mailde met de vraag waar mijn bestelling bleef. Mijn geduld zou worden beloond. Track en Trace linkjes zijn niet werkend en bij aandringen op een werkende track en trace code (bij chatbot Charlotte) kreeg ik een gefabriceerde neppagina. Bij het doen van mijn beklag en het terugvragen van mijn geld kreeg ik heel vlot een mailtje dat mijn verzoek door faire.amsterdam was afgehandeld. Maar u raadt het al; ik kreeg mijn geld niet terug.
Ik heb Niet bezorgd erbij betrokken, ook melding bij tv programma kassa gedaan.
Nu nog aangifte doen bij de politie.
De “hoofdvestiging” van faire.amsterdam staat geregistreerd bij de kamer van koophandel op een woonadres:
Platanendreef 10 in Nootdorp. Nog 2 andere bedrijven geregistreerd op dit adres: ECRAtrade en AJ LXRY.
Vermoedelijk zit daar een internet-crimineel achter zijn laptop gratis geld binnen te harken over de rug van consumenten.

23 december 2024

Helaas ben ik er ook ingetrapt

Helaas ben ik er ook ingetrapt! Bestelling nooit ontvangen en verder hetzelfde wat hier door mensen wordt verteld. Vage mails als antwoordt, track en trace links die niet werken. Hopelijk lukt het niet bezorgd om mijn geld terug te halen!!

7 februari 2025

Oplichters

De bestelling die in december geplaats is, is niet geleverd. Er wordt een standaard, niet-inhoudelijke relevante mail als antwoord gestuurd dus het is tijd om de internet-aangifte te doen bij de politie.

20 januari 2025

Niet te vertrouwen!

Op 21/11 een bestelling geplaatst van twee jassen. Tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik contact met hen opneem, krijg ik altijd een AI gegenereerde mail van Charlotte dat de bestelling zo snel mogelijk zal komen. Na de reviews gelezen te hebben, heb ik begrepen dat dit om een scam gaat. Ondertussen heb ik NietBezorgd.nl gecontacteerd en wacht hun reactie af.

21 november 2024

Chinese rommel

Zeer onbetrouwbaar bedrijf, beter FAKE Amsterdam te noemen. Trap er niet in! Ze adverteren nog steeds via social media

8 november 2024

Niets bestellen hier

23 juni zomerjassen besteld. Tot op heden niet geleverd. Heel veel mail verkeer met Charlotte(AI). Kom niet verder en geld terug storten doen ze niet aan. Gemeld bij niet bezorgd.nl. Hier nooit iets bestellen dus!

28 oktober 2024

Na 8 maanden de bestelde trui…

Na 8 maanden de bestelde trui ontvangen. Andere kleur en maat maar past wel. De trui is van mooie kwaliteit en zit heerlijk. Maar hetvprodukt komt uit China. Ik had de moed al lang opgegeven toen ik de trui na 8 maanden ontving. Ik houd de trui maar bestel niet meer op deze manier. Was via Facebook. Les geleerd.

17 juni 2024

Niet geleverd

Een jurk besteld voor de Gala van mijn dochter.
Deze heb ik niet geleverd gekregen.
Ik heb gelijk nietbezorgd.nl ingeschakeld.

11 april 2024

Jas besteld

Jas besteld, kwam een maand later dan verwacht. Heel ander, te klein en slecht afgewerkt (rafelige stof) model ontvangen met veel te korte (kindermouwen?) Kreeg als 1e aanbod om 10 euro bij te storten en dan zou ik een product ontvangen wat mij wel zou aanstaan. Ook ander aanbod gehad maar telkens een waarbij ik nog meer geld moet uitgeven bij het bedrijf. Heb het retour gestuurd naar adres in NL. ze zeggen het naar mij retour gestuurd te hebben (want had het naar China moeten sturen, terwijl ze beweren rekening te willen houden met het milieu), maar heb niets ontvangen. Tot nu toe geen geld retour ontvangen. Heb melding gemaakt bij oa consuwijzer en hoop dat het wordt opgepakt. Ben ondertussen tientallen e-mails verder. De e-mails zijn ook geen persoonlijke maar door een of andere vage Charlotte geschreven. In mijn optiek dus oplichters!!

17 februari 2024

Handelwijze Faire-Amsterdam

Een vele malen langere levertijd dan ze aangeven en ze sturen een ander product toe dan besteld. Als ik aangeef dat ik wil annuleren dan komen ze met een prijsverlaging van 1/7deel van het aankoopbedrag of het product op eigen kosten retour sturen naar China !
Als er een ander product geleverd wordt dan besteld behoren ze dat kosteloos retour te nemen.
Aangezien ik een heel andere jas toegestuurd heb gekregen als besteld ben ik naar nietBezorgd.nl gestapt.

19 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)