4,1

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,1

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun haft gode oplevelser med…

Jeg har kun haft gode oplevelser med Fairstrøm. Det har været nemt at være kunde, og når jeg har haft spørgsmål, har kundeservice været venlige og hurtige til at hjælpe. Det er rart med et elselskab, hvor tingene bare fungerer, og hvor man føler sig godt behandlet. Kan helt klart anbefale Fairstrøm.

4 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uprofessionelt

Jeg blev ringet op af Fairstrøm, de overbeviste mig om at det var en god ide at skifte til dem.
Jeg flyttede alle min abonnementer, 3 stk.
Alle skulle træde ikraft med det samme.
Ingen af dem blev oprettet, det ene med det resultat
At opstart af sommerhus byggeri måtte afbrydes, da det ikke var muligt at få strøm på adressen. Det virker meget uprofessionelt

24 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Fair Strøm. Hele processen har været nem, overskuelig og uden problemer. Jeg har oplevet en god og professionel service fra start til slut, og alt er forløbet, som det skulle. Jeg vil uden tvivl anbefale Fair Strøm til andre.

9 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fair Strøm fra start til slut. Processen var enkel, og kundeservicen var både hurtig og kompetent. En særlig tak til Magnus, som var utrolig serviceminded, venlig og imødekommende. Han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og sørgede for, at jeg følte mig godt vejledt gennem hele forløbet. Det har været en positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Fair Strøm.

10 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er mega søde og nemme at snakke i…

De er mega søde og nemme at snakke i telefon med. De presser ikke salget på, men ser om du virkelig et interesseret. Jeg snakkede med en flink ung mand der hed Magnus og han var rar. Jeg er tilfreds med min aftale og ville 100% anbefale deres strømaftaler. Gode priser og god service.

10 juli 2026

KÆMPE ROS TIL FAIR STRØM

KÆMPE ROS TIL FAIR STRØM

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fair Strøm. Det var nemt at blive kunde, og deres kundeservice har været venlig, hjælpsom og hurtig til at svare på mine spørgsmål. Især Magnus fortjener ros – han er både professionel, imødekommende og utrolig venlig, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg sætter pris på deres gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer, og det hele har fungeret problemfrit. Jeg kan klart anbefale Fair Strøm til andre, der ønsker en pålidelig og fair elaftale.

4 juli 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Fair Strøm. De var nemme at komme i kontakt med, og kundeservicen var virkelig god. De svarede hurtigt og forklarede tingene på en måde, man kunne forstå.

Arbejdet blev udført professionelt, og man kunne mærke, at de ved hvad de laver. Samtidig synes jeg priserne er meget fair i forhold til den service man får.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse – kan helt klart anbefales.

8 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg blev ringet op her 2 februar af en…

Jeg blev ringet op her 2 februar af en meget venlig og sød sælger der rådgav mig ved at kigge på min gamle elregninger fra Andel energi. Hun kunne tydeligt se jeg betalte overpris og fik mig flyttet til Fairstrøm som har fået nye ejer siden 1 februar med nye pakker og priser som slår mange på el markedet. Helt klart 5 stjerner herfra efter jeg modtog første regning her 1 marts . Gevaldigt billigere og vil ønske hun havde ringet mig tidligere.

2 februari 2026

Is dit jouw bedrijf?