Tattoo besteld om de outfit van mijn kind voor carnaval af te maken…. Deze zijn nooit toegekomen, na een mail een vaag antwoord terug gekregen. Na mijn antwoord hierop niets meer gehoord tot nu… 2 m... Toon meer
Beste Faketattoo Jullie service en communicatie zijn super. Jammer genoeg vind ik de plaktattoos zelf niet van zo een heel degelijke kwaliteit. Ik heb er al betere gehad. De inkt/lijmlaag plakt e... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Eens maar nooit meer
Fake tattoo zegt de bestelling binnen 1-2 dagen te leveren. Ik had de tattoo 4 dagen later nodig, dus daarom bij deze leverancier besteld. Echter, nadat ik de bestelling deed, bleef het stil. Ik heb vervolgens laten weten dat ik van de bestelling af wilde zien omdat het evenement waarvoor ik de tattoo wilde, inmiddels voorbij was. Weer geen reactie. Pas na 10 dagen nadat ik de bestelling deed, kreeg ik bericht dat de bestelling ontvangen was. Weer gemaild dat ik van bestelling wilde afzoen, weer geen reactie. De dag erna wel een bericht dat de tattoo verzonden word. Eens maar nooit meer, fake tattoo heeft fake klantenservice.
Nooit meer
Tattoo besteld om de outfit van mijn kind voor carnaval af te maken….
Deze zijn nooit toegekomen, na een mail een vaag antwoord terug gekregen. Na mijn antwoord hierop niets meer gehoord tot nu… 2 maand na de bestelling gaan ze deze opeens opsturen.
Betaald, maar niks binnen gekregen!
In februari een bestelling gedaan, en het is nu 11 maart, maar ik heb nog altijd niks ontvangen. Ondertussen al 4x gemaild en totaal geen reactie vanuit Fake Tattoo. Ook geen telefoonnummer bekend.
Heel slecht!
Beantwoordt geen mails
De customised fake tattoos die ik hier heb besteld waren van prima kwaliteit. Nu heb ik de laatste keer een tattoo sleeve besteld, maar deze is te groot, ondanks dat er one size fits all bij staat. Vorige week via de mail gevraagd of ik retour kon sturen, maar na 5 werkdagen nog steeds geen antwoord, terwijl er op de site staat dat je binnen 1 werkdag antwoord krijgt. Hoe moeilijk is het om even aan te geven of iets geretourneerd mag worden?!
NIKS BESTELLEN BIJ FAKETATTOO.NL
Na mijn (betaalde!) bestelling 2 weken geleden, netjes ontvangstbevestiging gekregen, maar daarna niks meer vernomen. Geen levering, geen antwoord opmijn mails, telefonisch niet bereikbaar. Geen idee wat aan de hand is, maar ik adviseer: NIKS BESTELLEN BIJ FAKETATTOO.NL
Update: na ruim 2 weken ontving ik een mailtje van het bedrijf met de vraag om opnieuw te betalen, want ze zouden mijn betaling niet hebben ontvangen via PayPal. Grote onzin! Ik had gewoon betaald en kon het ook bewijzen. Oplichters zijn het!
Snelle en correcte service!
Maandag order geplaatst, donderdag in huis! Wel kleine oplage (9st). Toch ook 2 extra ontvangen!
Ik bestel hier zo weer.
In Duitsland zwaar verboden maar ja…
In Duitsland zwaar verboden maar ja huidkanker geneest weer toch
Leveringstermijn niet zoals beschreven
"Wat je ook kiest, wij maken er een plaktattoo van die je binnen 1-2 werkdagen ontvangt" is niet waar. Levering kwam helaas te laat. Kan gebeuren maar dan hoort deze zin niet op de website. De klantendienst heeft geen inzien.
Geen leveringen ontvangen, geen reactie van FakeTattoo
FakeTattoo is snel in de reactie als je nog moet bestellen en betalen maar na bestelling en betaling verliep het moeizaam. Ik wilde 300 tattoo's maar heb deze nooit ontvangen. Meerdere berichten gestuurd over de levering en aangegeven dat ik niks heb gehad. Ook ene "Bonjour Media" komt af en toe voorbij maar reageert ook niet. Ik heb na 1,5 week de hoop opgegeven. Ik pak mijn verlies wel. Zonde van mijn energie. Denk je een lokale ondernemer te steunen ipv een grote club, krijg je dit. Om anderen alert te maken deel ik deze ervaring.
Slechte kwaliteit
Tattoos waren goed geleverd maar na 1 nacht reeds gedeeltelijk verdwenen…
Reactie op klachten mail was teleurstellend.
Ik bestel er niet meer....
Meerdere keren besteld wat goed ging. Ook een keertje een probleem netjes opgelost. Echter toen ik de laaste bestelling netjes heb geretourneerd werd mij beloofd via mail dat het bedrag terug gestort zou worden..echter na vele mailtjes heb ik nog steeds geen geld terug gehad.
nep tattoos
De tattoos zijn op tijd en snel geleverd. Wel gingen ze snel af van plaatsen waar je misschien wat meer aan zit, bijvoorbeeld op de handpalm en bovenop de vingers. Er zat er één op mijn scheenbeen die het wel goed volhield. De prijs was best hoog.
Goede kwaliteit
Goede service.
De kwaliteit is ook super.
Blijft goed zitten.
Levering kwam precies op tijd
Levering kwam precies op tijd! Kwaliteit van de tattoos was ook super.
Goeie kwaliteit afbeelding
Snelle levering, goeie kwaliteit en resolutie van de opgeladen afbeeldingen. Leuk voor een vrijgezellen feestje!
Heel vlotte service!
Heel vlotte service!
Voldoet aan de verwachtingen en de reacties van de eerste die dit zagen waren zeer lovend!
Is zoals op de foto en goeie kwaliteit!
Just perfect voor onze grote dag, een unieke extra!
super mooie tattoos waren het en ze…
super mooie tattoos waren het en ze bleven super goed zitten goede kwaliteit !!
Neptattoo met eigen design
Heb recent een neptattoo met eigen design besteld. Hij was erg snel aan gekomen en van goede kwaliteit. Ik was er erg blij mee en zou het andere zeker aanraden.
Geen eigen ontwerp nemen.
Ik heb bij faketattoo.nl een eigen ontwerp ingestuurd, dit was wel via een foto. Helaas is het resultaat niet wat ik er van verwachtte en ziet de tattoo er ook helaas niet mooi uit.
Ik had het eerlijk van ze gevonden als ze gemeld hadden dat als de foto niet scherp genoeg is voor ze, dat ze dan melden dat het resultaat niet is wat je zelf verwacht.
Persoonlijk zal ik hier niet snel meer een nep tattoo kopen.
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader als je zit te twijfelen over een echte tattoo om eerst bij faketattoo er een te maken. Je kunt je eigen ontwerp makkelijk uploaden. Heb nu al 3x eerst een fake tattoo besteld om hem daarna echt te laten tatoeëren. Goede service kwaliteit en snel contact.