- Koffiegroothandel
- Koffiebranders
- Koffiewinkel
- Banketbakkersgroothandel
- Theegroothandelaar
Falentro Coffee – Jouw Koffieleverancier voor Bedrijven én Consumenten Bij Falentro Coffee geloven we dat goede koffie het verschil maakt. Als totaalleverancier van koffieoplossingen helpen we bedrijven, horeca en consumenten om elke dag te genieten van de perfecte kop koffie. Of je nu op zoek bent naar een hoogwaardige koffiemachine voor op kantoor, een complete koffievoorziening voor jouw onderneming, of gewoon thuis wilt genieten van een exclusieve blend – wij ontzorgen je volledig. Voor bedrijven: Koffie zonder zorgen Een productieve werkdag begint met goede koffie. Wij bieden bedrijven op maat gemaakte koffieoplossingen, inclusief professionele koffiemachines en premium koffiebonen. Onze machines combineren innovatieve technologie met stijlvol design en zijn geschikt voor elk type organisatie – van kleine kantoren tot grote bedrijven. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud en de service, zodat jij en je team zorgeloos kunnen genieten. Voor koffieliefhebbers: De ultieme smaakbeleving Ook voor thuisgebruikers en echte koffieliefhebbers hebben we exclusieve blends samengesteld. Onze koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand voor een rijke, volle smaak. Bezoek onze speciaalzaken in Soest en Amsterdam en ontdek een wereld van ambachtelijke koffie, unieke melanges en deskundig advies. Duurzaam en verantwoord genieten Wij vinden het belangrijk dat koffie niet alleen lekker is, maar ook verantwoord wordt geproduceerd. Daarom werken we samen met de Rainforest Alliance, waardoor we bijdragen aan duurzame landbouw, eerlijke handel en het behoud van biodiversiteit. Door te kiezen voor Falentro Coffee draag je bij aan een betere wereld – kopje voor kopje. Bezoek onze winkels of bestel online Wil je onze koffie zelf ervaren? Kom langs in onze specialty stores in Soest of Amsterdam, waar onze experts je graag helpen bij het vinden van de perfecte blend of machine. Liever direct bestellen? Ontdek ons assortiment online en geniet thuis of op het werk van de beste koffie. ☕ Falentro Coffee – Meer dan koffie, een totaalbeleving.
Birkstraat 40, 3768 HH, Soest, Nederland
- 0649645357
- info@falentro.nl
- falentro.nl
Hele leuke contacten met Jessy
Hele leuke contacten met Jessy. Hij heeft met een foodtruck op de Streekmarkt Houten gestaan. Alles prima verzorgd, goede service en heerlijke koffie en ook voor thuis bestel ik de intense bonen. Heerlijke smaakvolle koffie met minder brandsmaak.
Leuke jonge ondernemer
Leuke jonge ondernemer. Heerlijke koffie, goede service en advies, snelle levering.

Oplossen storing koffie apparaat
We hadden een probleem/storing met ons koffie apparaat. Jessy heeft dat zeer snel en adequaat opgelost tegen een prima prijs. Top geregeld.
Ga zo door.
Ook over de koffie hoor ik van onze kennissen alleen maar prima geluiden. Erg lekker.

Kwaliteit
Hij weet waar hij het over heeft. De juiste koffie op de juiste manier gebrand.!

Antwoord van Falentro
snelle reactie en hulpvaardige verkoper.
Heb 's morgens gebeld om te vragen of ik de koffie apparaten kon komen bekijken en 's middags was ik al welkom. Goede uitleg gehad. Plezierig gesprek met verkoper.

Snelle en goede service
Snel gereageerd op mijn bestelling en verzonden
Alleen vertraging door postnl met levering

Snelle en goede service
Snelle en goede service. Smaak van de koffie perfect. Ik heb zelf de smaak intense genomen.

Lekkere koffie
Lekkere koffie, niet duur en super snel geleverd.
Wij hebben de smooth en intense bonen koffie