Snelle verzending
Snelle verzending, prima prijs. En een waar feestje om uit te pakken. Veel aandacht aan besteedt door de verkoper! Bedankt.
Fanura is in 2021 opgericht om passie en voorliefde voor Disney merchandise producten met de rest van Nederland te delen. Elke dag wordt achter de schermen hard gewerkt om alle producten met zorg te selecteren en te verzenden. Het is altijd een cadeautje onze pakketjes te ontvangen en te openen.
Nederland
Eerste keer iets besteld bij deze webshop, en dat is uitstekend bevallen.
Klanten blij maken is het motto van de eigenaresse, en dat merk je!
Ik kom hier zeker nog eens terug.
Voor onze vakantie een leuke Disney legpuzzel gekocht bij Fanura: een fijne webshop met snelle levering en kwalitatief goede producten. Heel blij mee!
De geweldige producten waren snel geleverd, keurig en gezellig verpakt met een geschreven dankkaartje erbij. Goed verzorgd. Helemaal top!

Antwoord van Fanura
Snelle bezorging
Prima prijs
En zorg gedragen voor bezorgen
Met een kaartje en artikel leuk ingepakt
Het is een kado voor iemand anders
Maar ook een kado voor mij als ontvanger
Echt attent 🫶🏾

Antwoord van Fanura
Leuke webshop, bestelling snel verzonden en heel netjes ingepakt. Tevreden!
Bestelling kwam al snel binnen, ondanks de drukte rondom de feestdagen. Super blij met mn pakketje. Het was zorgvuldig en persoonlijk ingepakt, het was een feestje!
Omschrijving en foto kwamen overeen met het product.