Goede webshop, *A Kwaliteit merken. *Aantrekkelijke aanbiedingen, *Overzichtelijk *Bestellen gaat als een speer. *Na tel. contact te hebben gehad door kleine fout, meteen professioneel... Toon meer
Nadat de post er een zooitje van had gemaakt met me bestelling en hem retour gestuurd had heft Fashion2000 na ontvangst hem dezelfde dag nog een keer verzonden. Tijdens de retour ending en het o... Toon meer
Snel behulpzaam en kwaliteit is goed’ en snel en goed contact bij het ruilen van artikelen
De mooiste Sport Fashion tegen de scherpste prijzen
Dubbele Buurt 23-27, 1441CT, Purmerend, Nederland
Nadat de post er een zooitje van had gemaakt met me
bestelling en hem retour gestuurd had heft Fashion2000
na ontvangst hem dezelfde dag nog een keer verzonden.
Tijdens de retour ending en het opnieuw opsturen
hebben ze me via whattsapp perfect geholpen en op de
hoogte gehouden.
Veel andere bedrijven kunnen hier van leren
Bedankt dat ik 'm,n bestelling eerder binnen had dan afgesproken heel fijn, verpakt en een hele goede kwaliteit zeker de moeite waard mensen kik op de site.
Snelle levering, enige Service wat ik miste waren de verzendkosten die er nog overheen kwamen.

Antwoord van Fashion2000
Was vlug alleen kreeg geen bevestigingsmail, waardoor ik een beetje argwaan kreeg, heb toen een mail gestuurd en kreeg vrij vlug een mail terug. Groetjes, Angela
Sorry maar ik snapte niet waarom.het artikel.is teruggezonden groetjes

Antwoord van Fashion2000
Snel opgestuurd en voldoet aan het beeld wat wordt geschetst op de webshop.
Snel geleverd en prima prijs kwaliteit verhouding .
Goede kwaliteit. Alleen er staat bij dat het de volgende dag bezorgd wordt. Na een aantal dagen nog het pakketje niet ontvangen gemaild. Bleek mijn pakketje daar nog te liggen. Is die dag nog verstuurd en een dag later ontvangen. Het was snel opgelost.