Så personlig en betjening er svært at finde andre steder. Altid smilende, høflig, ÆRLIG omkring hendes tøj og ikke mindst hvad der klæder en. Fantastisk service, en pris alle kan være med på. Køber... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi sælger smukke og farverige kjoler i str 36-56. Vores unikke kjoler er håndsyet i Danmark og der er kun få stykker af hvert eksemplar. Vi prissætter vores produkter så alle kan være med. Flot tøj skal være for alle.
Store Sankt Peder Stræde 10, 8800, Viborg, Denemarken
- Kontakt@fashionbyb-design.dk
- fashionbyb-design.dk
Her mødes du med smil, kompetence og ærlighed
Kom ind i butikken og fik straks kompetent hjælp til at finde det jeg skulle bruge. Der var en rar og skøn stemning og kyndig vejledning i det jeg skulle købe. Meget fair priser og lækker kvalitet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Fest og farver, tøj i alle str
Hos Betina går jeg aldrig forgæves. Hun guider og rådgiver i alle henseende mht : størrelse, farve og kombinationer / sammensætninger af tøj . Altid ærlige og oprigtige vejledninger. Min helt klart bedste anbefaling og tak for gode oplevelser i en dejlig og kundevenlig butik. Jeg kommer igen og igen. Butikken du ikke vil hjem fra.
Det blev lige min nye yndlings butik i…
Det blev lige min nye yndlings butik i sommers, da vi var på mini-ferie i Viborg. Sød og nærværende betjening med et stort udvalg. En befrielse at se et andet udvalg end i alle kædebutikkerne. Så det bliver nødt til at være hyppigere besøg i Viborg fremover :-)
Det er altid en fornøjelse at komme i butikken. Smilende og hjælpsomt personale som altid er klar med råd og vejledning.

Så personlig en betjening
Så personlig en betjening er svært at finde andre steder.
Fantastisk service, en pris alle kan være med på.
Køber faktisk meget af mit tøj her 😀

En dejlig butik
En dejlig butik, rigtig god service, er altid smilende og venlig.

Super service altid
Super service altid. Man føler sig altid meget velkommen i butikken.

Ny vinterjakke.
Er lige kommet hjem med min nye vinterjakke. Jeg er altid super glad for at handle hos By B-design. Får altid god hjælp til at vælge det rigtige. Kommer helt klart tilbage.

Antwoord van Fashion By B-design
Altid dejligt at komme hos Bettina
Altid dejligt at komme hos Bettina, altid sød og hjælpsom og har nogle fantastiske kjoler.🥰

Lækker kjole
Hurtig levering og en kjole i en fantastisk pasform og dejligt materiale

Antwoord van Fashion By B-design
Det er en fantastisk butik at handle…
Det er en fantastisk butik at handle både fysisk og på nettet. Betina er meget sød og hjælpsom.

Fantastisk kundeservice
Super god service - hurtige svar på evt. spørgsmål.
Hurtig og sikker levering.

Antwoord van Fashion By B-design
Det er altid en stor fornøjelse at…
Det er altid en stor fornøjelse at komme hos Bettina i B-Design. Udvalget er stort, der er altid god service, og man får en ærlig og kyndig vejledning.

Kjolen passer perfekt
Kjolen passer perfekt og er flot syet.
Er super glad for den og vil helt sikkert holde øje med flere gode tilbud.

Godt tilfreds
Godt tilfreds, fik hurtigt det bestilte, og det svarede til det forventede

Antwoord van Fashion By B-design
Lees meer over geverifieerde reviews.