Fast24 supplements

Sowieso vind ik de zakjes fantastisch, heerlijke smaken in een voor mij liter fles. Van te voren werd duidelijk vermeld dat de bestelling langer kon duren. Perfect gewoon als brievenbus pakketje

Had mijn review van 5 steren al gegeven in een andere mail en beoordelingsite. Was prima en snel geleverd complimenten. Maar wat wel vervangen is om twee keer een beoordeling te geven voor 1 bestelli... Toon meer

Ik had vorige week een proef pakket besteld, ik was erg benieuwd. Ik had drie smaken geprobeerd en heb er nog genoeg te ontdekken maar was na drie smaken al overtuigd. Heb vandaag mijn 2e bestel... Toon meer

We hebben het pakket met 50 verschillende smaken besteld. En vinden ze echt heerlijk, zelfs de kinderen vinden ze lekker. Waardoor er nu echt meer water wordt gedronken. We hadden wat lever probleme... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Bij Fast24 Supplements zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige supplementen voor een gezonde levensstijl. Ons doel is om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en hun algehele welzijn te verbeteren. Bij het samenstellen van ons assortiment streven we naar kwaliteit en effectiviteit. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze supplementen zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar eiwitpoeders, vitamines, mineralen, sportvoeding of andere supplementen, we hebben een breed scala aan producten om aan verschillende behoeften te voldoen. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt gedetailleerde informatie over elk product, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Bij Fast24 Supplements begrijpen we dat een goede klantenservice essentieel is. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste supplementen voor jouw specifieke doelen. We streven naar snelle levering, zodat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. We zijn trots op onze integriteit en transparantie. We streven ernaar om eerlijke en duidelijke informatie te verstrekken over onze producten, inclusief ingrediënten, doseringen en mogelijke bijwerkingen. Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn belangrijk voor ons. Bij Fast24 Supplements geloven we dat een gezonde levensstijl binnen handbereik ligt. We willen je ondersteunen op je reis naar een betere gezondheid en welzijn door hoogwaardige supplementen aan te bieden. Doe mee met ons en ontdek de voordelen van Fast24 Supplements voor jouw fitnessdoelen. Onze insteek is niet zo veel mogelijk winst halen uit onze producten, wij zijn menselijk, hebben kinderen, familie, vrienden en een fiets, altijd open en eerlijk en vertellen geen onzin. Wij doen niet moeilijk en behandelen iedereen gelijk! WhatsApp ons met al je vragen en problemen, wij zijn geen advocaten, juristen of makelaars maar proberen je zo goed mogelijk te helpen. Wij wensen jou een fijne dag, blijf gezond en fit. Groetjes , Het team van Fast24.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super snelle service.

Super snelle service.
Vind alleen als je de bolero zakjes besteld je telkens weer bij het begin begint met de smaken. Is niet echt handig. Maar verder 😉

27 september 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Hartelijk dank voor je review en voor je hint, Wij gaan kijken wat we er aan kunnen doen zodat je niet telkens weer opnieuw hoeft te beginnen. Wij blijven ons best doen. Groetjes team Fast24

Toppie 👍

Alles goed en snel ontvangen

12 september 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Super bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons heel erg goed! Groetjes Team Fast24

Zeer tevreden

Veel smaken en wederom netjes verpakt en snel bezorgd !!

12 september 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! Fantastisch om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fast24

Snelle bezorging

Snelle bezorging
Redelijke prijs

4 september 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Van harte bedankt voor je positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Groetjes Team Fast24

Zeer snel verwerkt en verzonden

Zeer snel verwerkt en verzonden. Binnen 24 uur bezorgd.

30 augustus 2023

Prima geregeld

Prima geregeld, ik ga er mooi gebruik van maken,
dank u wel voor de snelle levering

13 augustus 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! Groetjes Team Fast24

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle verzending.

9 augustus 2023

Snelle verzending

Snelle verzending, alles top!

8 augustus 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Van harte bedankt voor je leuke en positieve feedback! Wij doen ons uiterste best. Dit doet ons zeker goed! We zien je graag weer terug. Groetjes Team Fast24

Fantastisch

Deze drank is echt lekker en goed koop ik zelf gebruik 750ml water anders is hij voor mij te zoet ben zelf diabetes dus dat is goed voor mij bedankt ervoor groet dirk

11 augustus 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Groetjes Team Fast24

Snel geleverd

9 augustus 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service. Groetjes Team Fast24

snelle levering

snelle levering, en extra smaak om uit te proberen

30 juli 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Het zal vast wel goed zijn

Het zal vast wel goed zijn, maar als ik voor mijn vakantie iets bestel en het komt later dan beloofd is dat best jammer

31 juli 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, we begrijpen dat u teleurgesteld bent dat uw pakket een dag te laat is geleverd door PostNL. Onze excuses voor het ongemak. We werken samen met onze bezorgpartners om verbeteringen aan te brengen. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Fast24.

Heerlijke limonade…

Snelle levering goed verpakt en heerlijke inhoud

30 juli 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Snelle levering, goede smaken. Leuke extra smaakjes toegevoegd.

13 juli 2023

Antwoord van Fast24 supplements

We hebben het pakket met 50…

We hadden wat lever problemen maar ook dat werd netjes opgelost.

4 juli 2023

Beste,
Uw positieve feedback heeft onze dag helemaal gemaakt! We zijn oprecht verheugd te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij Fast24. We streven er altijd naar om onze klanten een uitstekende service te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we in uw behoeften hebben voorzien. Groetjes Team Fast24

alles uitstekend

leuke prijs, great leveringstijd

4 juli 2023

Overtuigd!! Heerlijke smaken

Ik had vorige week een proef pakket besteld, ik was erg benieuwd.
Heb vandaag mijn 2e bestelling gedaan 2x 24 smaken.
Hoop dat er velen in de smaak zullen vallen.
Levering was erg snel, gisteravond besteld vanavond om 7 uur ontvangen.
Ik las hier recensies en niet alleen hier en dan vind ik het altijd zo jammer dat mensen dan bv 1 ster geven omdat het pakje of product niet ontvangen is op het verwachte bezorgmoment.
Ik persoonlijk denk , beoordeel het product en ga niet 1 ster geven omdat je levering een dagje te laat kwam.

30 juni 2023

Antwoord van Fast24 supplements

Beste, hartelijk dank voor je positieve beoordeling van Fast24! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze service. Het is ons streven om snel en efficiënt te werken, en het doet ons goed te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Nogmaals bedankt voor je waardering! Groetjes Team Fast24.