2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Dikke onzin

Dikke onzin, naast de pillen moet je op je eten letten en (flink) bewegen.
Nou als je dat nou eens eerst probeert zonder die pillen, dat helpt al net zo goed dus die pillen zijn een soort van placebo.
Niet kopen dus. Zoals vele poedertjes en pillen, het moet van jezelf komen er zijn echt geen pillen oid die het voor jou doen!

1 februari 2023

10 dagen gebruikt

10 dagen gebruikt, 2 kg minder. Eetlust is niet minder geworden, maar wel continue vaag misselijk wat niet prettig is.

26 februari 2023

Eigen ervaring

Ik lees hier veel negatieve zaken over deze fatburner.

Mijn vriendin heeft deze eens met een promotie aangekocht.

100% fan! - 10kg op 2 maanden kwijt.
Het is niet dat je 20-30kg verliest, zou ook niet gezond zijn.

Uiteraard moet je wel voldoende water binnen hebben (2 liter), bewegen (30min intensief of 10.000 stappen op een dag) en op je voeding letten.

Kostplaatje is wat duurder maar werkt als je ze gebruikt hoe het moet.

30 november 2022

Echt geen scam, zeker de moeite waard

Eind Juli woog ik 130kg, toen kocht ik deze fast burner + herbal life aan, begon dagelijks te sporten en in amper 2 maanden woog ik 100k. Iedereen die zegt dat dit een scam is at waarschijnlijk nog een slice pizza n shit omdat ze dachten deze fast burner gaat toch al het vet verwijderen ofzo. Je moet deze shit combineren met een goeie dieet en een sterke mentaliteit.

30 november 2021

Werkt niet

Ben nu een maand bezig en er is niets veranderd. Het enige wat veranderd is dat ik een kilo aangekomen ben.
Dus word retourneren, wie weet waar ik deze terug naartoe moet doen?

27 oktober 2021

Hoe kan dit ?

Hoe kan dit ?? De ene persoon zegt veel af te zijn gevallen op 2 weken tijd, het merendeel zegt dat ze niet werken. Wel, bij mij heeft het ook NIKS gedaan. Ik heb ze besteld op de officiële website fastburnextreme.nl Ik voelde er zelfs niets van als ik ze had ingenomen.
Waarom ben ik hier toch weer ingetrapt!
En de ongeopende potjes mag je retour sturen. Je moet ze toch eerst openen om te proberen zou ik zeggen.
Ook al 2x het contactformulier ingevuld om het retouradres te vragen

12 mei 2021

Als ik hier lees over mensen die zeggen…

Als ik hier lees over mensen die zeggen dat ze gezonder eten, minder suikers vetten en koolhydraten, en toch bijgekomen zijn heeft dit niks met de pillen te maken! Ofwel lieg je, ofwel moet je bij de huisarts langs! Als dit waar is, moet je afvallen!
Ikzelf ben zeer tevreden over de pillen, met wat beweging en gezonde voeding werken deze echt wel!
Ongezond blijven eten zonder beweging zal idd niet lukken, het zijn geen wonderpillen.

13 januari 2021

Rommel

Het is dat je een ster moet kiezen om een recensie te geven. Het enige dat hier van afvalt is je portemonnee. Het doet absoluut niets.

2 januari 2021

Het werkt niet!

Het werkt niet!

Je voelt de capsule gewoon open gaan in je maag. Vervolgens kreeg ik het gevoel alsof ik drugs op had. Mijn lichaam ging op 300km/h draaien maar mijn geest niet.
Vooral mijn handen gingen zwaar trillen. En op het werk kon ik niet goed functioneren.

Ik kan nog wel even doorgaan over dit spul... maar het is gewoon zware rotzooi.

2 capsules per dag gepakt voor het ontbijt.
2 die in de middag extra zoals voorgeschreven durfde ik niet aan.

32 jaar
103kg
188cm

6 december 2020

Één ster is al veel te veel lof !

Bovenstaande ster mag er ook af ! Wat jammer, dat we weer zo voor de gek gehouden worden !
Ik heb nu twee soorten afvalcapsules geprobeerd, waaronder FastBurn Extreme.
Geen ons afgevallen na 3 weken – echt niet ! Jammer van al dat geld. En ik kreeg diarree, buikkrampen ook wel hoofdpijn - best angstig allemaal. Alle mooie promotieverhalen zijn allemaal bedacht om ons wanhopige te dikke mensen te verleiden. Bah !

12 oktober 2020

Dit product is de reinste oplichting.

Dit product is de reinste oplichting.
Ik neem het nu bijna 2 maanden en ben ondertussen 3 kilo bijgekomen.
Ik heb mijn eetgewoonten aangepast.
minder vlees en koolhydraten.
Suikers en vetten is met 60% verminderd.
Ik eet veel watermeloen en een stevig ontbijt.
Dagelijks minimaal 10.000 stappen.
Normaal val ik dan al af met dit aangepast eten, met de pillen wilde ik wat extra verliezen. Het enige wat ik kwijt ben ik mijn geduld met deze rommel.

En het verhaal gaat verder. Het bedrijf heb ik hierover gecontacteerd. Na 3 mails duidelijk gemaakt te hebben dat ik een volledige kuur van 3 potjes heb gedaan, blijven ze aandringen op de overschot terug te sturen. Als ik in het Nederlands mail krijg ik een Engels antwoord terug.
Ze zijn volhardend. Mijn volgende stap is klacht neerleggen bij de gerechtelijke instanties. Deze oplichters verdien in een diepe kelder tussen hun eigen soort.

23 augustus 2020

Gevaarlijk!!!!

Ik heb dit 3 dagen genomen en ben hier niet goed van.
Eerste nacht totale slapeloosheid.
2de dag duizelig, zwak, oververmoeid, hoofdpijn, hartkloppingen.
3de dag hetzelfde. Ik voelde me ontzettend zwak en licht in het hoofd achter het stuur!
Dit is echt gevaarlijk spul!
Ik heb geprobeerd een review te plaatsen op www-fitness101.nl om mensen hierop te wijzen, maar dit werd tot 2 maal toe gewoon verwijderd!

14 augustus 2020

Koop deze brol niet geloof me als ik en…

Koop deze brol niet geloof me als ik en review wil plaats n verwijderen ze het omdat ik de waarheid zeg hun uitleg bij de pillen moet je ketogeen dieet doen mensen ketogeen zoek dat eens op ik heb ketogeen gedaan zonder pillen en met pillen zonder pillen verloor ik in het begin veel vocht tot 2. Kilo per dag maar dit is vocht nu ik probeer met pillen je krijgt slapeloos heid je word ongemakkelijk het licht op de maag je kak word niet normaal verstoppen in de neus druk in uw hoofd de pillen doen je niet afvallen maar het is het ketogeen dieet dat ze er bij aanraden niet kopen!!!!! Volg en dieet op eigen tempo dit doe ik nu ook en zoals ik zeg uit een schoon taloor kunde niet eten

25 mei 2020
Toon reviews in alle talen. (22 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken