FastEasy: Intermittent Fasting Reviews 3.388

2,6

1. Fitness- en voedingsservice

Since its creation, FastEasy has been on a mission to make intermittent fasting accessible and effective for everyone, regardless of age, lifestyle, or fitness level. Our goal is to empower individuals to achieve their health and weight loss goals through structured fasting practices that promote long-term well-being. We believe that healthy habits should be simple, inclusive, and adaptable. By providing personalized fasting plans, convenient tracking tools, and expert insights, FastEasy strives to eliminate barriers and make the benefits of intermittent fasting available to all.

2,6

Slecht

3K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik zou 6 liter water moeten drinken per…

Ik zou 6 liter water moeten drinken per dag kreeg ik als berichtje!! Een gevaarlijke app

12 maart 2025

Hello, Diana!

Thank you for sharing your feedback – I’m sorry to hear that you’re having issues with the app.

So I can get to the bottom of this, could you please provide me with more details by contacting us via robert.support@fasteasy.io with the subject line "TP review"?

Thanks for your patience with us.

– Robert, FastEasy

Ik probeer mijn abonnement op te…

Ik probeer mijn abonnement op te zeggen, maar ik ben mijn wachtwoord vergeten. Er wordt geen nieuwe link verstuurd om mijn wachtwoord te vernieuwen , ik ben al twee dagen aan het proberen maar ontvang alleen maar automatische mails dat het druk is , wat een slechte service nooit meer FastEasy

20 augustus 2024

Hey there!

We apologize for the inconvenience caused by the difficulties with your password reset. This isn’t the experience we want for our users. We're here to help resolve this as quickly as possible and assist you with canceling your subscription. Please contact us at support@fasteasy.io with the subject line "TP Feedback". Thank you.

Best regards,
FastEasy Team

ER is geld afgeschreven en verder geen…

ER is geld afgeschreven en verder geen email, geen bericht, helemaal niks!
oplichters

5 augustus 2024

Hallo, Elise!

Als u geen antwoord van ons supportteam hebt ontvangen, raden we u aan om uw spamfolder te controleren en te kijken of uw inbox voldoende ruimte heeft om nieuwe berichten te ontvangen. Nadat u dat hebt gecontroleerd, stuurt u ons een andere e-mail op support@fasteasy.io met als onderwerp "TP review".

We kijken ernaar uit u te helpen.

FastEasy Team

Heeft een reactie geplaatst maar zie…

Heeft een reactie geplaatst maar zie niets pffff

1 augustus 2024

Hallo, Rob!

We horen graag van u.

Onbereikbaar

Bij de aanmelding is het bedrag 2x afgeschreven. Meerdere mails verstuurd, alleen een automatisch antwoord.
Helaas niet eerst gekeken naar de reviews op Trustpilot, anders was ik zeker NIET in zee gegaan met FastEasy!

27 juni 2024

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Het is zorgwekkend om te horen dat er onverwachte kosten in rekening zijn gebracht. Onze excuses voor de stress die dit heeft veroorzaakt.

Ons doel is om een ​​soepele en ondersteunende reis met FastEasy te garanderen. Voor een gedetailleerde beoordeling en een snelle oplossing kunt u contact met ons opnemen via support@fasteasy.io met 'TP review' in de kop. Uw tevredenheid en vooruitgang staan ​​bij ons voorop.

Ik had een test van 1 week aangegaan

Ik had een test van 1 week aangegaan. Tot mijn verwondering werd daarna 38,90€ van mijn PayPal rekening gehaald voor de volgende maand en dit zonder verwittigen. De app leert me ook niets nieuws, hou niet van zo'n malafide praktijken.

24 juni 2024

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hi there Lydia! Thanks for your comment - it sounds like you're referring to your plan's auto-renewal feature. I'd like to emphasize that we prioritize transparency in billing, which is why before any purchase is finalized, we lay out all billing and subscription terms right there on the payment screen, to ensure users are fully informed. If you need additional assistance or have questions, our Support Team is ready to help. Feel free to reach out!

opgelicht

Was niet duidelijk dat dit een abonnement was. Pogingen om op te zeggen liepen vast op ondoorzichtige wijze van beeindigen contract. Betalingen lopen via een rekening in Dubai.

6 februari 2024

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hi, Jan, thanks for reaching out! We recommend contacting our support team to receive further assistance in account cancellation. Please use the contact details available in the app description. Thanks!

Informeren te laat over geld betalen

Je hoort niets over geld maar je moet al je gegevens eerst geven. Onduidelijk dat het een site is waar je maandelijks voor gaat betalen! Check eerst review !!

15 januari 2024

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hey, Monique, thanks for the comment! We're sorry to hear that you won't be joining us though. Feel free to let us know if you have any questions or doubts regarding the app!

I lost 5 kg so I am happy

I lost 5 kg so I am happy. For me it works very well.

14 september 2023

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hey Danillo, thank you for passing along your comment! We're excited to have you on board 💪

Ga niet in zee met deze organisatie!!!!

Onduidelijk dat kosten doorlopen na aanvraag eenmalig dieetadvies. Mailadres klantenservice nauwelijks te vinden. Na bevestiging dat mijn inschrijving was opgeheven toch weer een afschrijving van 30,99 ontvangen op 5 augustus 2023. Ik ben nu bezig om dit bedrag terug te claimen via de International Card Services. Ga niet in zee met deze organisatie!

5 augustus 2023

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hi, seems like there was a misunderstanding regarding your subscription cancellation.Since you purchased the subscription through our website, you need to cancel it via our support team. We'll gladly assist you in this process, so please reach out to us! You can find an up-to-date contact details in the app description. Looking forward to hear back from you!

Oplichting?

Onvoldoende duidelijk wat kosten zijn!
1x per dag wordt er geld afgeschreven! Daarnaast een vast bedrag per 3 maanden.
Schandalig dat er geen duidelijkheid verschaft wordt hoe je van dit zgn abonnement af kunt komen!

2 augustus 2023

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hi, Mevrouw, thanks for reaching out! We recommend contacting our support team to receive further assistance in account cancellation. Please use the contact details available in the app description. Thanks!

Super easy app

24 mei 2023

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hey, it is exciting to know you liked the app!

Scam

Scam ! No reaction after paying !

17 oktober 2022

Antwoord van FastEasy: Intermittent Fasting

Hi, thank you for letting us know! Could you reach out to our support team so they can work through it for you? Just use our contact details in the app description, as they are always up-to-date. We're looking forward to hearing from you!

Toon reviews in alle talen. (3.388 reviews)