Wat een TOP service!!! Wij waren opzoek naar een fatbike voor onze zoon maar hebben er beide geen verstand van. De verkoper heeft alles zeer duidelijk uitgelegd en we konden op diverse mo... Toon meer
Fatbikes Valkenswaard richt zich op de verkoop, onderhoud en reparatie van fatbikes. Ze verkopen onder andere fatbikes van de populaire merken Ouxi en QMwheel (V8 - C80 - V20 - Mini's). Alle fatbikes zijn 100% straatlegaal en niet opvoerbaar. Naast de verkoop van fatbikes biedt Fatbikes Valkenswaard ook onderhouds- en reparatiediensten aan. Dit omvat o.a. een servicebeurt na 300 kilometer of drie maanden gebruik van de fatbike bij aankoop. Jaarlijkse onderhoudsbeurten of reparaties zoals het vervangen van remblokken. Ze leveren daarnaast sloten, accessoires en onderdelen om je fatbike in optimale conditie te houden.
ketelbuterwei 7, 5551PJ, Valkenswaard, Nederland
- +31657186918
- fatbikesvalkenswaard@gmail.com
- fatbikes-valkenswaard.nl
Topservice van Fatbike Valkenswaard
Topservice van Jos! Mijn zoon wilde heel graag een GT2000, maar die had Jos op dat moment nog niet in zijn assortiment. Omdat we via verschillende mensen alleen maar positieve verhalen hadden gehoord over zijn service, wilden we de fiets toch graag bij hem kopen. Na kort overleg heeft Jos alles in het werk gesteld om de levering mogelijk te maken. Het resultaat: een fantastische Skinnybike en een dolblije zoon. Geweldige service, fijne communicatie en iemand die echt met je meedenkt. Absoluut een aanrader!
Top service
Echt perfecte service mijn fatbike rijd ook weer helemaal top
Behulpzaam op zondag!
Zeer behulpzame man die op een zondag ons wilde helpen om een Mtb buitenband terug te leggen toen ons dat niet lukte halverwege onze tocht.
Ik kwam bij Fatbike Valkenswaard…
Ik kwam bij Fatbike Valkenswaard terecht met een probleem aan mijn wiel van een model fiets dat hij zelf niet eens verkoopt. Ondanks dat hij het druk had, liet Jos zijn werk meteen vallen om mij direct te helpen. Hij loste het probleem razendsnel op.
Wat me echter het meest bijblijft, is hoe vriendelijk en hartelijk hij is. Ik ging niet alleen weg met een gerepareerde fiets, maar ook met een heel goed gevoel omdat ik zo’n fijn persoon in de buurt heb leren kennen. Ik raad Jos en zijn zaak aan iedereen aan!
——-
I visited Fatbike Valkenswaard with a wheel issue on a bike model that Jos doesn't even stock. Despite having other work on his hands, he dropped everything to help me immediately and fixed the problem in no time.
Beyond the quick fix, I was truly impressed by his warmth and hospitality. I left feeling happy not just because my bike was repaired, but because I met such a great person in my neighborhood. I highly recommend Jos to everyone!
Wij hebben in september een fatbike…
Wij hebben in september een fatbike gekocht, kei te vreden! Nu ging de display kapot en hoorde gewoon bij de garantie. Dezelfde dag gebeld dat hij stuk was en konden hem meteen brengen, dag later was hij klaar en alles top geregeld! Echt een aanrader om hem daar te kopen!!
Ontzettend prettige mensen!
Ontzettend prettige mensen, Jos en Marie!
Jos nam alle tijd voor ons en dacht ook met ons mee!
Superfijne ervaring!!
Veel dank daarvoor, Marie en Jos!
Een echte aanrader!
Aangekomen met een heel hartelijk ontvangst. Zeer duidelijke uitleg gekregen en verschillende modellen fatbike mogen uittesten. Hebben eentje gekocht voor onze dochter, ze vond hem geweldig! Heel de straat mocht het weten. Super snelle levering en zeer behulpzaam. Echt een aanrader!
Top mensen ..wij hbb er al 2 fatbikes…
Top mensen ..wij hbb er al 2 fatbikes gekocht..super service
Hij was boos omdat ik hey zij terwijl…
Hij was boos omdat ik hey zij terwijl dat ik niks slechts bedoelde en werd meteen boos zeer onprofessioneel

Antwoord van Fatbikes Valkenswaard
Top service en sneller dan verwacht…
Top service en sneller dan verwacht onze dochter blij kunnen maken
Aanrader
100% een aanrader
Ik heb een fatbike gekocht bij Jos, ik kreeg goede en hele duidelijke uitleg van hem! Jos is een heel eerlijk/betrouwbare man! Hij weet waar hij over praat! Mocht iemand twijfelen waar die een fatbike wilt kopen, raad ik fatbike Valkenswaard 100% aan! Bedankt Jos
Goede en uitgebreide uitleg en eerlijke en goede service
Na goede mond op mond reclame en de reviews gelezen te hebben ook bij Jos terecht gekomen voor een FB voor onze dochter. 1ste keer langs gegaan zonder onze dochter om ons goed te laten informeren waarna we een volgend bezoek onze dochter meenamen. Beide keren neemt hij zeer ruim de tijd voor je, geeft goede uitleg, is eerlijk en bied alle ruimte om proef te rijden. Levering erg netjes bij ons thuis volgens afspraak.
Gisteren bij Jos onze zoon zijn Fatbike…
Gisteren bij Jos onze zoon zijn Fatbike kunnen brengen voor reparatie en vandaag op zondag al weer op kunnen halen 👍perfect gerepareerd en wat een ontzettende aardige geïnteresseerde man met veel kennis .Gaan we zeker bij terug!
Gr Ellis van den Bogaard

Echte aanrader
Echte aanrader! Jos neemt alle tijd voor uitleg en testrijden mag ook. Fijne en eerlijke communicatie. 2 fietsen gekocht, zo tevreden na paar dagen 3e fiets bijgekocht. Ook na aankoop heeft Jos nog alle tijd voor vragen. 1e servicebeurt is bij de prijs inbegrepen. Echt top!
Zeer goede service en nazorg !!!
Gewoon geweldig!
Wil je persoonlijke service, net dat beetje extra kennis, en een kleine ondernemer steunen zonder verlies van kwaliteit dan ben je bij Jos aan het juiste adres! Ik heb vorige week een 4 tal fietsen mogen testen, betalen, en ingeladen om meteen van te genieten met mijn vrouw.
Kom zeker nog terug voor de mini voor mijn vrouw Jos ;)
Twee fatbikes gekocht. Super goede service en leuke mensen! Heel blij met onze fietsen
Topservice!
Eerst voor mijn partner hier een fatbike gekocht die ze ook nog als verassing voor hem aan de deur kwamen leveren! Top service na een paar weken besloten nog een bij te kopen een ander model en ook super tevreden en super service! Zeer zeker een aanrader! Twijfel je nog ga hier dan zeker eens kijken.
Zeer goed bedrijf 2 fatbikes gehaald…
Zeer goed bedrijf 2 fatbikes gehaald goede service en advies gehad !
Wat een TOP service!!!
Wat een TOP service!!!
De verkoper heeft alles zeer duidelijk uitgelegd en we konden op diverse modelen proefrijden.
Hierdoor konden wij de juiste keuze maken welke fiets het beste bij onze zoon paste en dit bleek een fatbike mini te zijn.
Na de keuze gemaakt te hebben werdt de fiets ook nogeens dezelfde dag afgemonteerd geleverd wat resulteerde in een ongeloofelijk blij kind.
Al met al een geweldige service en een fijne verkoper met verstand van zaken.