Wat een slechte service
Wat een slechte service, al maanden staat onze fatbike daar! Voor een storing in de garantie!! Slecht contact en nog steeds geen oplossing
Dé fatbikes van Nederland! Bestel hier de nieuwste modellen met de scherpste deals! ✔ Gemonteerd en persoonlijk geleverd binnen 1 werkdag!
Molenstraat 16, 3752 CG, Bunchoten-Spakenburg, Nederland
Oplichters; bestelling aangetekend geretourneerd. Nog steeds geen geld terug ontvangen.
Telefonisch onbereikbaar reageren niet op mails. Waardeloze service niks kopen of bestellen.
Mooie fatbike goed gemonteerd ik ben heel bij mee!
Snelle bezorging goede communicatie en goede kwaliteit
Ik ben erg blij met de keuze voor FATBIKE WELT. Ik raad het iedereen aan, zeer degelijk werk geleverd. 100% PERFECT
Super blij met mijn fatbike..Jan van Fatbikewelt is goed bereikbaar en brengt je fiets tot aan de deur! Hier nog een goede en duidelijke uitleg gekregen over mijn fiets. Eerst een proef rondje op de fiets gezellig kletspraatje en toen klaar voor een rit met een van de kinderen! Hier kan je zeker je fiets met een gerust hart bestellen
Een waanzinnig goed bedrijf! Echt een aanrader! Vriendelijk, meedenkend en perfecte services! Snel geleverd, netjes geleverd, extra uitleg erbij. Echt meer dan tevreden!
Heel fijn geholpen door Fatbike Welt. Hielden me goed up-to-date met wanneer de bike geleverd zou worden en kwamen hem ‘s avonds nog persoonlijk afleveren. Met een extra tasje en vertrokken niet voordat ik hem even had getest. Echt heel blij met de Fatbike en dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Zou ze zeker aanraden!
Het is hele goede fiets en heb goede service gekregen en is netjes bezorgd.
Een fatbike besteld snel en
netjes geleverd !
Goede communicatie via whats app
Komt zijn afspraken goed na alles hoe het hoort te zijn en ook zijn we erg blij mee en dik tevreden met Fatbikewelt .
Andre te Riele
Goede service en vriendlijk mensen
Een fatbike besteld
Netjes geleverd
Goede communicatie via whats app
Komt zijn afspraken goed na
De fiets werd super snel en kant en klaar voor de deur bezorgd 🙌🏼
Fijne communicatie en top fietsen
Doet wat het beloofd, fatbike besteld en keurig afgeleverd