Superfijne communicatie! Geen vraag is teveel, snelle antwoorden en er wordt echt met je meegedacht! De directe en snelle communicatie via What’s app, vond ik heel fijn! Zelf heb ik uiteindelijk to... Toon meer

Wij hebben 5 eetkamerstoelen gekocht. We zijn super geholpen, makkelijk contact via whatsapp. Alle vragen worden duidelijk beantwoord. We hebben 2 samples ontvangen van de kleuren waar we over twijfel... Toon meer

Ik heb een proefstoelen aangevraagd en ontvangen. Nu wil ik de stoel terugsturen en kan ik ze op geen enkele manier bereiken: email, telefoon, whatsapp: niks werkt! Update: na mijn review op Tru... Toon meer

Supermooie prijs kwaliteit barkrukken besteld. Het levermoment was niet gelukt doordat ik zelf last minute niet aanwezig kon zijn, deze werd heel snel en zonder probleem verplaatst. Ze zitten ook e... Toon meer

1. Meubelwinkel

Een interieur moet een weerspiegeling zijn van jouw karakter en jouw unieke persoonlijkheid. Daarom vinden we het bij Fauteuilonline.nl belangrijk dat jij thuis meubels hebt die echt bij jou passen. Daarnaast vinden we dat de kwaliteit en het zitcomfort van deze meubels het design moeten evenaren. Daarom bieden wij alleen comfortabele eyecatchers waar je lang van kan genieten! Wij staan klaar voor de moderne Nederlander die op zoek is naar een fauteuil of eetkamerstoelen van hoge kwaliteit, uniek design en geweldig zitcomfort. Duurzaamheid, eigenzinnigheid en persoonlijke service staan hierbij centraal. Het is onze ambitie om jou een fauteuil of eetkamerstoelen te bieden die perfect aansluit op jouw wensen! Onze collectie bestaat uit een gecureerde selectie van fauteuils, eetkamerstoelen en accessoires van geselecteerde merken. Enkele voorbeelden van deze merken zijn Jesper Home, Richmond Interiors en Raaf. Het team van Fauteuilonline bestaat uit een gedreven en hechte club van 5 designliefhebbers. We zijn dus allemaal gek op design, houden van opvallende meubels en een comfy plekje in huis waar we even lekker tot rust kunnen komen: een heerlijke fauteuil of fijne eetkamerstoelen! Dankzij ons hechte team is de kans groot dat je dezelfde persoon aan de telefoon hebt. Hierdoor kunnen wij jou écht persoonlijke service bieden, omdat degene met wie je belt jou ook écht kent.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Te lang gewacht op mijn bestelling dan…

Te lang gewacht op mijn bestelling dan gepland was

23 maart 2025

Antwoord van Fauteuilonline

Wat jammer om te horen dat je ervaring met onze levertijden niet goed was, we gaven wel aan dat dit product niet op voorraad was en dat de levering langer kon duren.

Prima

Prima, ik ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Levering netjes zoals afgesproken.

15 november 2024

Goede service. Wij hadden problemen met de poten van onze stoelen (Jesper Home) die we via Fauteuilonline hadden gekocht. Domenique heeft ons goed ondersteund en geholpen met het vinden van een passende oplossing. We zijn zeker tevreden.

18 augustus 2024

Antwoord van Fauteuilonline

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Het doet ons deugd om te horen dat je tevreden bent met de service en de oplossing die we hebben geboden. Bij Fauteuilonline streven we er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen
Erg klantvriendelijk en super service

24 juli 2024

Dag Mirella

Bedankt voor jouw enthousiaste reactie en review! Dat appreciëren wij enorm!

Dominique is een topper

Dominique is een topper. Helpt goed en snel de bestelling afgerond. Gr. Mano

27 juli 2024

Dag Mano

Bedankt voor je bestelling en deze lovende review! Dat waarderen wij enorm.

Supermooie barkrukken…

Supermooie prijs kwaliteit barkrukken besteld.
Ze zitten ook echt zalig en krijg er superveel complimenten over❤️

30 mei 2024

Beste Chantal,

Hartelijk dank voor je lovende woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze barkrukken. Het doet ons goed te weten dat de verplaatsing van het levermoment soepel en zonder problemen is verlopen. We begrijpen dat flexibiliteit soms noodzakelijk is en we streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Fantastisch dat je veel complimenten krijgt en dat de barkrukken zo comfortabel zitten. Dat is precies waar we het voor doen!

5 sterren van kritische klant

In eerste instantie was ik zeer positief over Fauteuilonline.nl. Ik had mijn stoelen gekocht tegen een zeer goede prijs, maar later bleek de klantenservice niet altijd goed bereikbaar. Dit heeft wel wat stress momentjes opgeleverd.

Ik twijfelde daarom ook of ik van te voren wilde betalen. Twijfelt u ook? Niet nodig!

Deze webshop is overgenomen en Domenique helpt u echt perfect! Er was een klein issue met de levering maar alles werd perfect opgelost!

Kortom, een fijne partij voor de aankoop van je meubilair.

27 mei 2024

Beste Willemieke,

Hartelijk dank voor je eerlijke en gedetailleerde feedback. We waarderen het enorm dat je zowel de positieve als de verbeterpunten met ons deelt. Het spijt ons te horen dat de bereikbaarheid van de klantenservice in het verleden voor wat stress heeft gezorgd. We zijn blij dat dit nu verbeterd is en dat je tevreden bent met de hulp die je hebt ontvangen.

Het is goed om te weten dat de overname van de webshop en de verbeterde klantenservice je vertrouwen hebben hersteld. We doen ons uiterste best om elk klein issue snel en effectief op te lossen, zodat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun aankoop.

Bedankt voor je geduld en vertrouwen in ons.

Doménique van Fauteuilonline

Vriendelijke en snel antwoor op mijn…

Vriendelijke en snel antwoor op mijn vragen om de juiste keuze te maken. Behulpzaam en correct. Ik kom zeker terug!

11 maart 2024

Doménique van Fauteuilonline

Dit is al mijn derde bestelling bij…

Dit is al mijn derde bestelling bij fauteuilonline en alweer alles vlekkeloos verlopen! Snelle levering en een uitstekende klantenservice. Aanrader!!

16 maart 2024

Dag Luciano

Leuk om te horen dat jij een terugkerende fan bent, houden zo! :-)

Nog steeds niet opgelost

Na mijn recensie van 11 april kreeg ik opeens een berichtje van de service desk dat ze mij gingen helpen. Ik kreeg een retour ticket op de mail en kon de stoel terug sturen.
Tot op de dag van vandaag heb in nog steeds geen geld terug en is er niemand (Viktor) die de telefoon opneemt of reageert op mijn e-mails. Wat een vreselijke service.

19 september 2023

Dag Julian

Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor de ervaringen die u hebt gehad. Wij begrijpen dat dit frustrerend moet zijn geweest. Graag informeer ik u dat ons bedrijf recentelijk de webshop heeft overgenomen. Sinds de overname hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van onze dienstverlening en het optimaliseren van onze processen om dergelijke situaties te voorkomen.

Hoewel de problemen die u hebt ervaren plaatsvonden vóór onze overname, nemen we uw feedback zeer serieus op.
Wij streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden en hopen u te mogen laten zien dat onze service en klantgerichtheid zijn verbeterd sinds de overname.

Doménique van Fauteuilonline

Ik heb een proefstoel aangevraagd en terugverzonden maar ik krijg m'n geld niet terug

Update: na mijn review op Trustpilot kreeg ik een mailtje met een PostNL barcode zodat ik de stoel kon terugsturen. Dat was op 4 augustus en ik heb tot op heden nog steeds mijn geld niet terug gezien (~260 Euro!!)

En weer kan ik ze niet bereiken per email, whatsapp of telefoon. Ik wacht even af of ik na dit berichtje toch iets krijg en anders toch even via mijn rechtsbijstand verzekering kijken wat er mogelijk is.

30 juli 2023

Dag Tugba

Top Stoelglijders

Enige die stoelglijders verkocht voor het Jesper Home Turn-onderstel. Goede prijs en snel verzonden.

13 juni 2023

Doménique van Fauteuilonline

slechte service en bereikbaarheid…

slechte service en bereikbaarheid webshop. Levertijd was dubbel zolang!

7 juni 2023

Beste Esra,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u met onze service en bereikbaarheid heeft gehad, evenals de vertraging in de levertijd. We nemen uw feedback serieus en werken aan verbeteringen. Graag willen wij jou laten weten dat we sinds jouw review actief hebben gewerkt aan de bereikbaarheid van de klantendienst, we zaten door een ernstig ziek persoon een tijdje in de problemen qua werkdruk, dat is nu netjes opgelost!

Hele slechte service en niet te bereiken

Op 27 april 2 stoelen en 9 setjes van 4 vloerglijders besteld.
Ik zou een aanbetaling doen en het restant betalen als de stoelen geleverd zouden worden, geen reactie gehad over een aanbetaling, op 2 mei zelf gemaild met de vraag of mijn bestelling was aangekomen.
Op 3 mei kreeg ik een mail van Viktor dat er iets was misgegaan bij het berichten omtrent de aanbetaling, en de vraag of ik het hele aankoopbedrag in 1 keer wilde betalen zodat de stoelen snel verzonden werden. Ik heb ze ook geprobeerd te bellen en te whatappen maar geen reactie.
Op 4 mei weer gemaild met de vraag hoe snel ze konden leveren als ik het bedrag in 1 keer zou betalen, totale bedrag was € 555,55 ( 2x stoel € 493,- en 9 setjes van 4 vloerglijders € 62,55)
Op 4 mei kreeg ik een reactie dat als ik het bedrag in 1 keer betaal dan zou de levering vanaf 6 mei plaatsvinden, op 5 mei heb ik het totale bedrag van € 555,55 betaald. Op 10 mei zijn de stoelen aangekomen maar de vloerglijders zijn niet geleverd.
Ik heb meteen gemaild naar Viktor maar geen reactie, bellen geen reactie, whatapp geen reactie! Donderdag 11 mei ben ik naar Oosterhoud gereden vanuit Barendrecht om de vloerglijders op te halen maar er was niemand aanwezig, er kwam iemand naar me toe om te vragen naar wie ik op zoek was maar ook hij kon me niet verder helpen, hij was overigens niet van deze bedrijf maar vertelde wel dat ze daar gevestigd zijn. Ik bel ze iedere dag, meerdere keren gemaild maar geen reactie, ik wacht nog steeds op een reactie wanneer de vloerglijders geleverd worden of mijn geld teruggestort word.
Sharmila

10 mei 2023

Beste Sharmila,

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering! Binnen 2 weken.
Jammer dat ik wel nog een week moest wachten op de de protector spray en de stoelglijders

25 januari 2023

Meedenken, goede service

Ze denken met je mee, houden je goed op de hoogte en geven prima advies. Ook de mogelijkheid van de proefstoel vonden wij geweldig!

23 januari 2023

Antwoord van Fauteuilonline

Bedankt voor je review, dat vinden wij leuk!

Superfijne communicatie

Zelf heb ik uiteindelijk toch net de verkeerde kleur stoelen besteld, maar mocht ze direct komen omruilen (op afspraak) in Oosterhout, dus helemaal super!! Wij zijn blij.
De stoelen zijn trouwens erg mooi, zitten heerlijk en staan prachtig in ons nieuwe interieur! Ga zo door!

19 december 2022

Antwoord van Fauteuilonline

Bedankt voor je review, dat vinden wij leuk!