2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Scammers!

Scammers. This company has been telling us lies from the very beginning. Their only interest was to steal their customers money. They gain your trust, build confidence, then customers deposit more money. Until they have collected enough money, then they stop responding. Their telephone numbers no longer exist, for months now nobody responds, not to WhatsApp, not to emails. Our accounts have been blocked, we can't start any campaign anymore. Within a few weeks or months their website will also go offline and all our money is gone.

My advice: Take immediate action: Collect your evidence now that the website is still online, then report your case (search on Google) to "Action Fraud", the *National Fraud & Cyber Crime Reporting Centre". The more people that do this, the more chance we may get some of our money back.

Victims of Favar24 can also join our group chat "Favar24" on Telegram.

27 juli 2024

Don’t invest

Don’t invest! 100% SCAM. I have been trying to get my money back for months now. First no response, then after six weeks a short email with some bogus story about restrictions, not to be found anywhere in any contract or terms/conditions whatsoever. Then complete silence again. Profiles of team are fake. Stay away!

25 juni 2024

ESTAFADORES

Son unos ESTAFADORES
Me deben MAS de 15.000€ !!
VOY A PONER UNA DEMANDA COLECTIVA esto no se puede permitir!

20 mei 2024

Don't invest

Don't invest, if you want your earned money out, you can't reach them and they don't respond on emails anymore.

26 mei 2024

DENUNCIA COLECTIVA

DENUNCIA COLECTIVA. Actualmente hay que denunciar a la empresa en la policía nacional. Todos los afectados, póngase en contacto con arkaloza#hotmail.com (cambia el hastag por el arroba).

21 mei 2024

CUIDADO ESTAFA

Para denuncia colectiva escribir correo: arkaloza#hotmail.com

En resumen, Favar24 ha demostrado ser una auténtica estafa al no cumplir con sus compromisos y al no proporcionar respuestas satisfactorias. Es fundamental que otros usuarios estén al tanto de esta situación para evitar caer en la misma trampa.

2 april 2024

⚠️📵 Favar24!!!!

No contestan ni al teléfono, ni AGENTES, ni EMAILS, ni TICKETS desde el 15 de Diciembre 2023. Pero a los REVIEWS SI. Último correo recibido comprometiéndose a SOLUCIONES de CAPITAL DIA: 15 de Diciembre 2023. Cero contacto y cero SOLUCIONES.
Subiré siguientes reportes informando al detalle.
ATENCION AL CLIENTE: No hace falta que me contesten por aquí, llamen a sus clientes y solucionen.

@Consuelo Fernández. Especialista en Marketing

15 december 2023

Aguardo o levantamento do meu dinheiro

Aos especialistas de marketing
Luis Santos/ Luis Miguel Leitão dos Santos,
James Ehpiri,
Filipe Matos,
João Silva,
Às áreas de Suporte e Finance da FAVAR24,

Há meses que aguardo contacto de um qualquer especialista de marketing,
Há meses que aguardo a validação de documentos enviados por mim à FAVAR24 porque destes, segundo a FAVAR24, estaria dependente a autorização para poder fazer levantamentos já refletidos nos saldos da minha conta como levantados,
Há meses que peço esclarecimento sobre avaria na plataforma que levou a FAVAR24 a fazer o levantamento cerca de 10.000€ da minha conta, sem me dar qualquer justificação.

15 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?