1. Telefoonoplaadstation

We develop premium tech accessories that seamlessly integrate into your interior and living environment.

3,7

Gemiddeld

Telefoonhouder

Houder was echt wel goed alleen de service is belabberd. Na 5 x mailen ben ik gestopt. Mede dankzij Klarna is het opgelost. Kon zelf de verzendkosten betalen om te retourneren. Na 1,5 maand ! Medewerkers zijn niet te bereiken geen telefoon etc. Veel in buitenland actief. Pas op

6 december 2022

iPhone draadloos laadstation ontvangen

iPhone draadloos laadstation ontvangen. Prima op tijd 3 werkdagen. Was huiverig vanwege de minder goede reviews, maar blij dat ik de gok heb gewaagd. Deze laadt het snelst tov andere dus wilde deze graag. Geen spijt van en aan te raden! Ben niet echt van de recensies schrijven, maar lees ze wel vaak vandaar deze positieve aanbeveling.

10 september 2022

Slechte dropshippers

Slechte dropshippers, die gewoon Alixpress spullen doorverkopen tegen een veel te hogere prijs. Verder niet ompakken ofzo, gewoon via Alixpress website direct door laten sturen naar de klant. Ze durven ook gewoon hun naam aan het product te voegen zgn FAVOLT STATION PRO. Het oplaadgedeelte voor de watch werkte helemaal niet.

28 december 2021

Helaas een waardeloze Carmount ontvangen.

Helaas een waardeloos artikel ontvangen . De reviews bij hen op de site zijn allemaal prima ...natuurlijk ;-) maar de mijne wordt niet geplaatst (?) Ik heb ze ten overvloed gemaild , maar krijg geen gericht antwoord. Lijkt wel een computer die je antwoord. Mijn Iphone glazen achterkant is kapot omdat de Carmount niet werkt. Niet kopen dus. Kansloze dropshipper zonder enige service, die ze wel claimen te geven. Ding kost in China wel heel erg weinig .Werd ook van daaruit verstuurd. Weer wat bijgeleerd .....

9 december 2021

Kansloze service

Spelfout gemaakt in bezorgadres.
Voor verzending aan ze gemaild.
Kreeg een keurige mail terug: "ik kan u hier niet verder mee helpen. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen we dat graag van u."

Kan er maar beter om lachen, dit soort bedrijven. Weer wat geleerd.

14 november 2021

Gewoon erg slecht

Drie weken geleden wat besteld, 6 oktober een track en trace ontvangen en nu 14 oktober nog steeds niets ontvangen. Bestel er niets want het is waardeloos. Doe er je voordeel mee. Fransje van Ooijen

14 oktober 2021

Dropshippers

Ik heb mezelf op laten lichten door deze dropshippers. Nooit gedacht dat het mij zou overkomen, maar toch. Product is van slechte kwaliteit, past zeker niet in iedere auto en de levertijd is lang. Geen enkele mogelijkheid tot telefonisch contact en reageren niet op emails. Niks kopen!

5 oktober 2021

Drie-in-een draadloze lader Favolt…

Onlangs een drie-in-een draadloze lader gekocht bij Favolt voor 79 euro. De levering duurde vrij lang, ik schat zo'n dag of tien. Het apparaat werkt helemaal niet. Mijn iPhone begon wild te draaien en werd uiteindelijk van de lader afgetrild. Contact opgenomen met ene Dean van Favolt, met een filmpje erbij als bewijs. Ik vroeg mijn geld terug, maar hij zei dat dat niet kon. Hij zou een nieuwe sturen. Tot op heden, zeker drie weken na mijn klacht, niets meer gehoord. Er wordt vanuit Favolt ook helemaal niet meer gereageerd. 79 euro in de sloot gegooid. Dit soort bedrijven doen vreselijk hun best om de reputatie van on-line kopen bij onbekende bedrijfjes te schaden, heel erg jammer en schadelijk voor de hele branche.

7 september 2021

Koop hier niets! Waardeloos!

Koop hier niets!! Producten uit China worden via deze site voor 6x de prijs uit China verkocht. Als deze producten vervolgens niet naar behoren werken, krijg je geen enkele reactie meer via de mail. Helaas voor Favolt trekken ze dan toch aan het kortste eind, want de Nederlandse en Europese wet verplicht ze tot een garantietermijn van 2 jaar. Ik beraam me nu op verdere juridische stappen!

2 augustus 2021

Wat een waardeloos product van deze…

Wat een waardeloos product van deze dropshipper. Geen BTW nummer, aliexpress artikel. Hij besteld dit op aliexpress, met jouw geld. Hij betaald er niet meer dan €6,- voor!!! Levertijd tenminste 15 werkdagen….Kan je het beter zelf op Ali halen en voor die paar euro accepteren dat het troep is.

26 juli 2021

Slecht

Slecht! Ten eerste is de levertijd ontzettend lang. Ook ziet het product er erg goedkoop uit helemaal niet premium zoals ze op de website aangeven. Mijn eerdere reacties op de Instagram pagina en negatieve reviews van andere werden verwijderd. Ook was de doos beschadigd. Ik was dus niet tevreden en heb het product dus terug gestuurd. Daar moest ik ook zelf de verzendkosten betalen van €7,25 en na langer dan 2 weken pas nadat ik Klarna had ingeschakeld en een boze mail heb gestuurd pas het geld teruggestort. Zelf kon ik geen reviews vinden behalve die zelf op de website staan ( allemaal erg goede reviews) dit was mijn ervaring met dit bedrijf.

17 juli 2021
Reviews in alle talen tonen. (28 reviews)