Favoptic Reviews 661

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snygga billiga bågar, snabb leverans och trevligt bemötande både i telefonen och själva butiken! Men fåtöljerna i butiken var väldigt obekväma, så det var tur att man inte behövde vänta länge där!... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick god kontakt snabbt. Bra och tydlig information vid synundersökning. Det som inte kändes helt bra, var att jag hade föreställt mig ett mer och bättre utbud på bågar. Har beställt tidigare öve... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Optometrist
  2. Brillengroothandelaar

Info over Favoptic

Geschreven door het bedrijf

Favoptic.com erbjuder vi kvalitetsglasögon direkt till dig – utan mellanhänder och till oslagbara priser! Vi förenklar ditt köp genom att erbjuda ett stort urval av moderna bågar online. Våra priser är transparenta och inkluderar alltid glas, bågar och ett fodral – inga dolda avgifter.

Vårt koncept bygger på att du kan prova våra bågar i lugn och ro hemma, helt kostnadsfritt, innan du bestämmer dig. Du beställer hem flera modeller och provar dem framför spegeln – precis som i en butik, fast utan stress. När du hittat din favorit skickar du tillbaka bågarna och laddar upp ditt recept på vår hemsida. Sedan slipar vi dina glas efter dina styrkor och skickar hem dina färdiga glasögon.

Med Favoptic får du inte bara en prisvärd och smidig lösning, utan också högkvalitativa glasögon till ett pris som få andra kan matcha. Prova oss och upptäck hur enkelt och tryggt det är att handla glasögon online!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snygga glasögon till ett oöverträffat pris

Ja, detta var andra paret glasögon jag har köpt av er. Jag är mycket nöjd med dessa och det beror mycket på er duktiga och trevliga personal i Malmö, som informerade och justerade glasögonen på ett mycket kunnigt och trevligt sätt!

31 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hittade fina bågar o hade ett recept…

Hittade fina bågar o hade ett recept med, de hjälpte till med att beställa, efter 14 dgr kom de med posten… jag är jättenöjd med mina progressiva glasögon, beställde även att de skulle bli mörkare ute, så nu behöver jag inga extra solglasögon 🕶️
Enkelt att beställa o bra pris!!!

30 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jag tycker att ni är bra .servicen…

jag tycker att ni är bra .servicen fungerar trevligt bemötande , bra glasögon , ni kunde finnas på fler ställen ,Uppsala t ex

26 maart 2026
Logo Favoptic

Antwoord van Favoptic

Hej Anne-Lis!

Tack för din feedback, och vad kul att höra att du är nöjd med våra produkter och vår service. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda showroom och optikermottagning på fler platser än i Stockholm och Malmö eftersom vi främst verkar som e-handel. Detta gör vi för att kunna hålla priserna så låga som möjligt.

Vår snabba kundservice finns dock tillgänglig alla vardagar via telefon, chatt och mejl om du skulle behöva hjälp.

Ha en fin dag!

Favoptic kundsupport

Snygga billiga bågar

Jag rekommenderar Favoptic till alla jag känner som ska skaffa nya glasögon!

20 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.