Welkom bij Favori Store Bij Favori Store begrijpen we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van jouw stijl, smaak en persoonlijkheid. Sinds onze start in 2008 hebben we ons toegewijd aan het bieden van hoogwaardige huishoudelijke artikelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan jouw leefruimte. Onze Reis: Van Huishoudelijke Artikelen tot Complete Woonbeleving Wat begon als een bescheiden onderneming in huishoudelijke artikelen, is uitgegroeid tot een veelzijdige retailer in de woonbranche. Met trots kunnen we zeggen dat we meerdere winkels in de Hobbemastraat in Den Haag hebben, elk gespecialiseerd in verschillende aspecten van interieurinrichting. Een Breed Assortiment Onze uitgebreide collectie omvat niet alleen praktische huishoudelijke benodigdheden, maar ook stijlvolle meubels, sfeervolle verlichting en op maat gemaakte raamdecoratie. Bij Favori Store geloven we dat elk detail bijdraagt aan de algehele sfeer van je huis, en daarom streven we ernaar om een diverse selectie van producten aan te bieden die aan al jouw behoeften voldoen. Passie voor Kwaliteit en Design Bij Favori Store staat kwaliteit hoog in het vaandel. We werken samen met gerenommeerde merken en ontwerpers om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen producten van de hoogste kwaliteit ontvangen. Onze winkels zijn zorgvuldig ontworpen om een inspirerende winkelervaring te bieden, waar je de nieuwste trends kunt ontdekken en tijdloze stukken kunt vinden. Toegewijd aan Jouw Tevredenheid Ons team bij Favori Store is gepassioneerd en toegewijd aan het vervullen van jouw woonwensen. Of je nu op zoek bent naar een praktisch keukenaccessoire, een eyecatcher voor je woonkamer of advies over raamdecoratie, we staan klaar om je te helpen. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning, en we streven ernaar om elke winkelervaring bij Favori Store onvergetelijk te maken. Dank je wel voor het kiezen van Favori Store. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een van onze winkels en je te helpen jouw huis om te toveren tot een ware favoriete plek. Met vriendelijke groet, Het Favori Store Team

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kort geleden een waveplooi gordijn…

Kort geleden een waveplooi gordijn laten maken voor mijn woonkamer. De verkoper was zeer vriendelijk meedenkend, alleen raad ik de samenwerking met de bedrijf die de gordijnen maakt af .. de plooien worden niet mooi gemaakt ,beneden draaien ze alle kanten op en moet ik ieder keer met de hand goed zetten en omdanks dat staan ze niet mooi recht zoals ik wel zie bij andere mensen die ergens anders hebben laten maken,vind het erg zonde en teleurstellend.

24 maart 2026

Als je opgelicht wil worden, bestel dan vooral hier. Als je toe bent aan een gebroken servies set

Ik heb bij deze winkel een serviesenset besteld die beschadigd is aangekomen. Meerdere borden waren gebroken en zaten vol glasscherven. Dit heb ik direct gemeld en met foto’s bewezen.

Vanaf dat moment begon het afschuiven van verantwoordelijkheid. In plaats van te erkennen dat er een beschadigd en dus non-conform product is geleverd, bleef de winkel vasthouden aan standaard retourprocedures die in deze situatie totaal niet toepasbaar zijn. Retourneren was objectief onmogelijk en onveilig. Bezorgdiensten weigerden het kapotte servies mee te nemen vanwege veiligheidsrisico’s en met kinderen in huis kon ik deze gebroken borden niet bewaren.

Toch bleef de winkel eisen dat ik het fysiek zou retourneren. Er werd volledig voorbijgegaan aan het kernprobleem en de verantwoordelijkheid werd consequent bij mij neergelegd, terwijl het risico bij schade bij levering bij de verkoper ligt. Meedenken of een passende oplossing bieden gebeurde niet.

De kapotte serviesdelen zijn uiteindelijk via het grofvuil afgevoerd, wat in deze situatie de enige veilige en redelijke oplossing was. Dit werd niet geaccepteerd en een terugbetaling bleef uit. Ik voelde mij niet serieus genomen en aan het lijntje gehouden.

Mijn ervaring met deze winkel voelt ronduit misleidend en onbetrouwbaar. Ik deel deze review om andere consumenten te waarschuwen. Wie hier bestelt, loopt het risico met een beschadigd product te blijven zitten zonder enige vorm van service of verantwoordelijkheid vanuit de winkel. Ik raad bestellen hier sterk af.

7 januari 2026
Logo Favori Store

Antwoord van Favori Store

Beste Yasmine,

Het spijt ons dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Na je melding hebben wij direct meerdere oplossingen aangeboden, waaronder een retourlabel, het kosteloos ophalen van de bestelling aan huis en retourneren via onze winkel.

Om een schadeclaim correct te kunnen beoordelen en een terugbetaling te verwerken, moeten wij het product eerst fysiek ontvangen en inspecteren. Helaas is hiervan geen gebruik gemaakt.

Wij doen ons best om iedere melding zorgvuldig en netjes af te handelen.

Favori Store