FC Moto

klantenservice slecht te bereiken.

klantenservice slecht te bereiken.
wacht nu al ander halve maand op mijn pakket.
en ze willen helemaal niet mee denken.

9 oktober 2025
Logo FC Moto

Antwoord van FC Moto

Hallo, dank voor uw feedback!

Wij betreuren het zeer dat uw pakket nog niet is aangekomen en dat u moeite heeft gehad om onze klantenservice te bereiken. Op 22.09.2025 hebben wij een zoekactie bij DHL aangevraagd. Helaas kunnen wij de snelheid van dit onderzoek bij DHL niet beïnvloeden.

Wij begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u moet zijn en verzekeren u dat wij u direct zullen informeren zodra wij resultaten ontvangen. Tot die tijd vragen wij u nog om een beetje geduld.

Uw FC-Moto Team

Online OK, in de winkel waardeloos!

Vaker online besteld en dat liep vlekkeloos. Uiteindelijk de keuze gemaakt om een motorpak van Klim te bestellen en een nieuwe Shoei helm bij deze winkel (bij elkaar bijna €2500). Omdat ik onzeker was over de maat heb ik er voor gekozen om de bestelling in de winkel te laten leveren.
Bij aankomst werden wij niet eens begroet. Nadat ik had gevraagd of de dame achter de kassa ook Engels sprak en ze zei dat ze dat een beetje sprak werd ik doorverwezen naar een collega die (behoorlijk gebrekkig) Engels sprak. Hij heeft mijn order uit het magazijn gehaald en dat werd neergezet naast de kassa. Vervolgens maakte hij een handgebaar waardoor het duidelijk was dat ik het zelf maar moest uitzoeken verder. Vervolgens heb ik gevraagd of ik de doos mee mocht nemen naar de paskamer en dat mocht wel. Daar aangekomen trof ik twee medewerkers aan die mij ook geen gedag zeiden maar eigenlijk alleen met zichzelf en twee giechelende dames bezig waren. Niemand heeft mij daar ook maar een blik waardig gegund, laat staan gevraagd of het pak goed zat of of ze iets voor mij konden doen terwijl ik bij de paskamers was. En dat terwijl ik toch duidelijk andere maten uit het rek aan het pakken was om te vergelijken en opnieuw te passen. Uiteindelijk zelf een goede maat gevonden. Toen de helm gepast maar die bleek iets te groot te zijn. Omdat ik weet dat Shoei een personal fitting systeem heeft ben ik teruggelopen naar de kassa. Dezelfde dame heb ik gevraagd of FC moto ook dit aanbiedt. Het was heel duidelijk dat ze nog nooit van het personal fitting systeem had gehoord maar vervolgens riep ze andere collega erbij omdat ze niet snapte wat ik bedoelde. Deze collega begon te lachen en zei toen in het Duits tegen haar dat hij mij niet ging helpen. Verbaasd keek ik haar aan en vervolgens werd de eerste meneer er weer bijgehaald die ook nog nooit van het systeem had gehoord maar die mij probeerde een Shoei helm in maat Small te verkopen (mijn hoofdomtrek is 59,5 cm...). Hij heeft ook geen moment geinformeerd naar hoe het Klim pak zat en of dat wel gelukt was. Ik heb toen de doos weer netjes ingepakt, deze bij de kassa gezet en ben weggegaan. Blijkbaar willen ze in de winkel niets verkopen en is er geen spoor van klantvriendelijkheid te vinden. Ik koop hier nooit meer iets en ik ga mijn €2500,00 ergens anders uitgeven.

5 augustus 2024

Voorvorkkeerring en bijpassende olie…

Voorvorkkeerring en bijpassende olie besteld. Niet omdat deze nu echt goedkoop waren, maar omdat ze op voorraad waren en binnen 1 tot 5 werkdagen verstuurd werden. Helaas na 1 1/2 week niets ontvangen. Zelfs staat de order nog niet geregistreerd in mijn account. De emails gaan alleen over de oorzaak dat ze druk zijn en dat ik geduld moet hebben. Zit er echter met spoed op te wachten.

23 juli 2024

Berik motorjas

Jas voor weinig gekocht .goed passende jas met binnen voering voor kouder weer .achtereenvolgens dag in dag uit gedragen nu nog steeds tevreden mee 👍👍😁

17 augustus 2023

Motorjas gekocht maar net te kleine…

Motorjas gekocht maar net te kleine maat 54 wil retour sturen voor maat 56 na een hoop gedoe, sturen geen retourbon bij bestelling 5,99 terug 9,99 of meer staat er geen barcode onder die streepjescode zat retour ontvangen ticket in DHL servicepunt zei kunnen we niks mee. Nou dan de voering uitritsen en. Hopen op ruimer worden. Niet best heel slecht.

20 juni 2024

Helaas geen geld terug na retour

helaas als je dus geen info geeft aan dit bedrijf. dan gaan ze ook nog even melden dat je review nep is.
zo ver gaat dit bedrijf dus.

heb iets retour gestuurd, wat als doa door hun gestuurd was, dus hun fout. echter heb ik de retourkosten van 10 euro nooit terug gehad, terwijl dit wel zou moeten want hun maken de fout
door iets toe te sturen wat al niet goed was.

jammer.

hier hebben jullie voor de 6de keer de gegevens van het probleem.

Bestelling : 9571363

deze gegevens zijn de vorige keer ook gegeven, en zoals al duidelijk was ze doen er gewoon niks mee.
maar wel je review laten verwijderen.
mooi bedrijf hoor.

en ja dit loopt inderdaad al vanaf 1 maart !!!!

1 maart 2024

Pas op

Pas op! Een compleet motorpak besteld, deze paste helaas niet. Op internet staat een retourlabel met het verkeerde adres. Ons pakket is nu al een maand weg. Van hun klantenservice hoef je niks te verwachten…. En we hebben al betaald helaas. Zij gaven aan dat zij dit onjuiste retourlabel niet van internet afkregen…

23 maart 2024

Na 2,5 week vergeefs wachten op een…

Hier een vizier besteld en betaald.
Ik kreeg geen betaal en/of bestelbevestiging Na 2,5 week vergeefs wachten op een pakje contact op genomen met klantenafdeling.
Hier kwam geen reactie op behalve een geautomatiseerde standaard reactie dat ze het zo druk hebben.
Gelukkig had ik met Paypal betaald en heb ik daar een klacht ingediend.
Dat hielp wel want toen kon het wel ineens binnen 2 dagen bij me terecht komen.
Conclusie : ik bestel er niks meer en als jullie dat wel doen zorg dan dat je met Paypal of creditcard betaald . Dan kan je er druk opzetten en je geld terug vragen want communicatie doen ze niet aan.

8 november 2023

ik heb een betaling gedaan 5juli 2023…

ik heb een betaling gedaan 5juli 2023 165euro voor een helm nou zeggen ze dat er niets is gekomen dus geen helm toen zeiden ze je krijgt je geld niet weer ik heb de bank gebeld en alles is keurig gegaan en is degelijk gestort dus ik maak er werk van

5 juli 2023

Koop nooit in deze webshop

Koop nooit in deze webshop! Ik wacht al weken op mijn jeans die ik graag voor mijn vakantie wilde hebben. De eerste paste niet en wilde ik omruilen. Je moet echt goed zoeken op de website hoe je moet retourneren. Geen formulier en geen factuur in de doos. Overal moet je zelf achteraan en ook het label moet je dan weer opnieuw bestellen in de webshop. Na een week kon ik em retour sturen en heb een nieuwe maat besteld op 29 juni. Het adres bleek niet te kloppen terwijl het wel goed op de eerste zending stond. Juiste adres opnieuw doorgegeven, twee weken geleden. Vandaag is het 14 juli en nog steeds geen bericht en niks ontvangen. Het geld van de eerste jeans is teruggestort maar niet het goede bedrag. Via instagram contact gezocht omdat ze via email niet reageren. Uiteindelijk het verschil in bedrag teruggekregen. Echt heel erg slecht!

13 juli 2023

Nooit weer

Ik had een Schuberth helm besteld en betaald met de visacard. Ik kreeg echter de melding dat de betaling mislukt was, bij Visa wel gereserveerd. Mail gestuurd en het geld was niet door hen ontvangen. Om de helm te krijgen moest ik hem opnieuw bestellen, dit ging wel goed. Toen weer een mailtje gestuurd of ze alstublieft nog eens wilden kijken of het geld bij hun op de rekening stond. Hierop werd geantwoord dat ze al gekeken hadden. Vanaf hier gingen de mailtjes ook ineens in het Engels ipv Duits. Met de vriendelijke hulp van Visa is het allemaal prima opgelost. Maar van fcmoto kan er nog geen sorry van af.
Nooit weer dus.

30 april 2023

Helm zou vandaag woensdag geleverd…

Helm zou vandaag woensdag geleverd worden door UPS.Bericht gekregen dat adres onjuist was maar alles was wel correct doorgegeven.Zou nu nog minstens 48 uur duren.Bedrijf kan belofte niet nakomen.

8 september 2021

Motorhelm Scorpion

4 weken geleden een helm besteld(scheelde 80 euro)was een beetje huiverig om zonder te passen en ook buiten Nederland te bestellen maar toch gedaan.
Na het lezen van de vele negatieve reacties had ik toch zo mijn bedenkingen,na exact 1 week kreeg ik de helm maat L besteld,maar viel echt te klein uit,na enig speurwerk hadden daar meer mensen last van en moest je een maat groter bestellen.
De helm gehouden voor mijn dochter en toch maar weer een bestelling geplaatst maat XL .
Ook naar exact 1 week de helm ontvangen, deze past, zeer blij mee.
Goede track and trace,ik zou hier zo weer bestellen.

29 mei 2021

OPLICHTERS

ik heb in het verleden een helm willen kopen hier omdat ik cadeaubonnen had gekregen, ze hebben mij 2 maanden aan het lijntje gehouden en uiteindelijk mijn geld teruggeven en mijn cadeaubonnen ook. Nu heb ik 2 weken geleden nog eens geprobeerd om de cadeaubonnen te gebruiken. Deze moest ik in notitie erbij zetten en dan opnieuw met bancontact betalen.
Nu krijg ik een mail terug dat ze mijn geld niet kunnen terugstorten maar dat ik opnieuw een bon krijg. KOOP HIER NOOIT DIKKE OPLICHTERS!!!!!

2 februari 2021

Je krijgt spijt als je hier wat koopt.

Eigenlijk is 1 ster nog veel voor dit bedrijf. Hier schoenen besteld deze na 6 dagen geleverd gekregen maar de verkeerde maat.
Vervolgens contact gehad maar ze hielden voet bij stuk het was niet hun fout. Ik kon het artikel terug sturen maar dan moest ik wel een retour formulier bij hun kopen met douane formulier er bij a €19. Deze mensen zijn compleet geschift. Echte nare Duitsers.
Bestel hier nooit meer!!

2 december 2020
Reviews in alle talen tonen. (326 reviews)