Geweldige producten en nog betere service! Onze parasol was defect geraakt (door onze eigen schuld) Na contact op te nemen met de klantenservice kreeg ik de dag nadien al zeer vroeg in de ochten... Toon meer
Ik heb enkele jaren geleden een leuke hangmat gekocht. Door de verhuis was er een haak van verloren gegaan. Een enkel mailtje volstond om supersnel en vriendelijk geholpen te worden. Dankjewel, Jaspe... Toon meer
Via MP twee nieuwe eetkamerstoelen stoelen gekocht van Feel Furniture met leren bekleding. Zaten nog ingepakt in originele verpakking en doos. Na uitpakken bleek dat de zitting van een van de stoelen... Toon meer
Feel Furniture is een nieuw Nederlands merk op het gebied van Home&Living en is ontstaan uit de passie voor deze branche. Dit met als doel de klant te inspireren en te voorzien in eigentijdse woonartikelen en accessoires met de beste prijs kwaliteitsverhouding. Als groothandel bieden wij een gevarieerd assortiment waarbij wij zowel inspelen op de must haves van nu, alsmede de klassiek essentials. De artikelen van Feel Furniture zijn een aanvulling op ieder interieur
Vang 16, 4461 TX, Halsteren, Nederland
- cs@feelfurniture.nl
- feelfurniture.nl
Levering niet ontvangen
Levering niet ontvangen. Zending nogsteeds niet bij DPD. Waardeloos bedrijf
Extreem slechte klantenservice
Extreem slechte klantenservice. Product wordt niet geleverd. Vervolgens heb ik na annulering nog steeds het bedrag niet retour ontvangen. Wel mails sturen of ik iets wil laten horen of het bedrag is ontvangen zodat zij ‘het af kunnen sluiten’.

Antwoord van Feel Furniture
snelle duidelijke communicatie en…
snelle duidelijke communicatie en prompte oplossing van het probleem.
Er kwam de foutmelding E11 bij mij in hoogte verstelbaar bureau wat door een reset niet verdween. Na een mail hierover te hebben gestuurd werd een nieuw onderstel van het bureau opgestuurd waardoor mijn dochter weer een functionerend bureau heeft.
Ik bestelde een bureaustoel
Ik bestelde een bureaustoel, ontving een bevestiging van de bestelling en betaling, en twee dagen later kreeg ik mijn geld teruggestort op mijn bankpas zonder enige verklaring voor de annulering van de bestelling.😠😡
Mijn levering nog steeds niet…
Mijn levering nog steeds niet ontvangen, telefonisch contact opnemen gaat niet want nummer is niet in gebruik, mails worden niet beantwoord...echt niet tevreden !!!

Super service, dankjewel!
Mooie stoelen besteld. 1 exemplaar had schade. Jammer, maar kan gebeuren. Contact opgenomen met de klanten service, en direct een mooie oplossing aangeboden gekregen. Super service, dankjewel!
beschadigd, en incompleet, niet aan te bevelen
De bureaustoel was erg beschadigd, en niet compleet. hebben meerdere keren geprobeerd om contact met iemand te krijgen, maar krijgen helemaal niks meer te horen.
Zitten nu met een stoel van 350 euro waar we niks mee kunnen.
Omdat er ook een wiel ontbreekt.
Zelf het verpakken was ook zeer slecht.

Vlugge levering.
Levering is vlug gebeurd. Hoes is van goede kwaliteit.
Kleine opmerking : gezien mijn lengte (1,65 m) is het niet simpel om de hoes over de parasol te krijgen, een stok in de hoes zou helpen.
Goede communicatie
Goede communicatie , stoel had vertraging opgelopen maar netjes en correct opgelost!
Ik heb mijn hangstoel nog steeds niet…
Ik heb mijn hangstoel nog steeds niet ontvangen van feel furniture gewonnen op VakantieVeilingen nog 160 euro voor betaald. Ik bestel nooit meer bij jullie!!!

Goede na-service
Bedrijf heeft goede na-service geleverd. Heeft gedaan wat ze beloofden.
snel en vriendelijk geholpen
Dankjewel, Jasper van Feel Furniture, luie groeten vanuit de hangmat !
Parasol via vakantieveiling
via vakantieveiling de parasol gewonnen, omdat het niet bezorgd werd contact gehad met feel furniture.
Lag aan vakantieveilign en bezorging via DHL.
Feel furniture reageerde direct, hebben me geholpen met contact met vakantieveiling en hebben nog nazorg gedaan. zo fijn! en uiteindelijk ook ontvangen. prachtig product(en) - aanrader!
Top service
Mijn stoelen waren doorgezakt en ondanks dat ik ze al 5 jaar heb, heeft Feel Furniture mij aangeboden om tegen een zeer aantrekkelijk bedrag 4 nieuwe stoelen aan te kunnen schaffen. De medewerker was ook zeer vriendelijk en meewerkend. Bedankt!
Mijn bestelling nog steeds niet…
Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Probeer te bellen, dan wordt de verbinding verbroken