Heb hem toevallig vrijdag gelezen, vond hem echt top! Super interessante info over wat alcohol nu echt met je doet. En ook goed om te weten hoe je alcohol kan combineren met je fitnes lifestyle.

Super enthousiast geworden over dit platform! De kwaliteit van de informatie is uitstekend door de goede research die continu gedaan wordt. Daarnaast helpt fefit me bij dagelijkse routines en do... Toon meer

Mega waardevol en uniek platform. FeFit is heel erg (inter)actief en geeft hierdoor echt het gevoel van een community. Er wordt constant feedback gevraagd van de community, dit houdt het leuk en inter... Toon meer

Sinds ik de adviezen en tips van fefit ben gaan volgen merkte ik na korte tijd al dat mijn progressie in de gym naast mijn levensstijl aanzienlijk toe nam. Dit zorgde ook voor meer rust en minder stre... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Een wereld waarin mensen het ultieme festivalleven kunnen leiden en hun fitnessdoelen zullen blijven behalen; dat is waar we naar streven. Een transparante en reële begeleiding in festivals, fitness en drugs staat bij ons centraal.

4,7

Uitstekend

Originele Content

Een vriend wees me op het account van Fefit, wat een origineel account! Leuke content en laatst ook een erg interessant e-book vrijgegeven.

2 september 2020

Was hier al lang naar opzoek!

Was hier al lang naar opzoek!

Een account dat het niet beter of slechter maakt dan het is. Zijn bronnen netjes aantoont en enkel post op wetenschappelijke basis. Super interessant en leerzaam!

Heeft al enige invloed gehad op mijn doen en laten. Ga zo door!

2 september 2020

Dankbaar voor dit platform!

De populariteit en het gebruik van drugs blijft stijgen, terwijl de informatie erover beperkt blijft. Vaak hoor je via via wat ervaringsverhalen waar je het dan mee moet doen. Dit zorgt ervoor dat het gebruik van drugs erg risicovol kan zijn en hierdoor kan je de gevolgen ervan ook niet goed inschatten. Op deze manier hakken feestjes er dus wel in als je een bepaald (fitness)doel wil bereiken.. Dankzij de oprichting van FeFit is dit echter verleden tijd; FeFit voorziet ons van informatie over drugs, fitness en het festivalleven die 100% op de wetenschap gebaseerd is. Iets wat ontzettend waardevol is voor het gebruiken van drugs op een zo verantwoordelijk mogelijke manier.

FeFit heeft recentelijk ook een product uitgebracht: een eGids over het voorkomen van de MDMA dip. Deze eGids heb ik als zeer hulpvol ervaren; er wordt duidelijke en begrijpbare informatie gegeven die ook goed toepasbaar is. Laat je dus niet afschrikken door het woord ‘wetenschap’!

Kortom, ik denk dat we er een heel nuttig platform bijhebben!

Top bedrijf!

Daarnaast helpt fefit me bij dagelijkse routines en door hen kan ik fitnessen en feesten optimaal combineren!

Top bedrijf!