Feike Amsterdam

Wat een bedrog! Jurken zijn synthetisch en lang onderweg uit china! Retour is ook onmogelijk want die moeten terug naar china !!! Helemaal geen uitverkoop en bedoeld om te misleiden.

Het pakje was erg lang onderweg, komt uit China en voldeed absoluut niet aan de gewekte verwachtingen. De jurken lijken op de foto's van katoen en zijn in werkelijkheid van een erg statische, goedkope... Toon meer

Wat een bedrog

9 oktober 2025

Bedrog!!!

Komt totaal niet overeen met hoe ze het voorstellen. Niet bereikbaar als je wenst terug te sturen. Pure oplichting!

18 augustus 2025

Wat er mis ging

Wat er mis ging? Alles!
Heel lang wachten. Komt uit China. Staat Amsterdam.
Krijg andere artikelen als besteld en ook de materialen kloppen niet.
Alleen bereikbaar via e-mail. Dus retour aangevraagd maar er komt geen antwoord. Hoe kan ik dan retourneren??!!

1 augustus 2025

Oplichting!!

Jurk besteld, komt totaal niet overeen met de afbeelding, slechte kwaliteit, niet ademende synthetische stof. Retourneren erg duur dus akkoord gegaan met 25% teruggave van het betaalde bedrag. Na weken wachten, nog niets ontvangen. OPLICHTERS!!!!

7 juli 2025

Dit bedrijf is 1 grote fraude

Dit bedrijf is 1 grote fraude. Je mag hier zeker niet bestellen. Kleding is niet gemaakt van katoen en lijkt niet op de afbeeldingen. Ze hebben nooit teruggemaild voor mijn retourformulier.

Ik had vooraf een mail gestuurd naar de customer service om te vragen of de kleding echt katoen was. Ik kreeg hier als antwoord "ja" op. Hiervoor konden ze wel mailen.

2 augustus 2025

Geen enkele ster waard!

Geen enkele ster waard!
Bucht heb ik gekocht en ik kocht dan nog 2 kleedjes in 100%katoen??? neen niet uit Amsterdam rechtreekse synthetische echte lelijke kleedjes die totaal niets te maken hebben met "Feike Amsterdam" maar uit China!
Je kan niet retour sturen, echte oplichterpraktijken zijn het.
NIETS KOPEN !!!
Een verwittigd man is er 2 waard, hou uw geld maar koop NIETS uit Feike Amsterdam!
Inplaats van 4 dagen moest ik 4 weken wachten op de lelijkste kleefjes die ik ooit gezien heb!

21 juli 2025

NIET bestellen!!

NIET bestellen!!

De foto's van de kleding komen niet overeen met hetgeen geleverd wordt. De kwaliteit is zeer onder de maat. Synthetische troep die rechtstreeks uit China komt. De prijs, ondanks de korting die je krijgt, staat niet in verhouding met de kwaliteit. Daarbij mag het niet geruild worden i.v.m. de korting die je krijgt. Ook de levertijd is slecht en op mail wordt niet gereageerd.
Bestel hier vooral NIETS! 1 Ster is al te veel.

13 augustus 2025

geen reactie

bestelling is heel laat geleverd, de jurk is veel te klein herhaaldelijk verzoek gedaan voor een retourformulier,
tot op heden nog geen reactie gehad.

13 augustus 2025

Heel slecht

Heel slecht, duurde lang voor ik het opgestuurd kreeg en verschrikkelijk goedkoop materiaal. Mail gestuurd om het retour te sturen. Geen reactie. Mijn verlies maar gepakt en allebei de jurken in kliko gegooid.

11 augustus 2025

Je denkt iets uit Amsterdam te…

Je denkt iets uit Amsterdam te bestellen en dan blijkt het vanuit China geleverd te worden. De kleding voldeed absoluut niet aan de gewekte verwachtingen. Het verhaal “over ons” is heel misleidend, je denkt te maken te hebben met oprechte ondernemers. De kleding lijkt op de foto's van katoen maar is in werkelijkheid van een erg statische, goedkope en dunne polyester. Bij het verzoek om retour te mogen sturen wordt een korting van 20% aangeboden en een adres in China: verzendkosten (voor rekening van de koper). Niks kopen hier!

5 augustus 2025

Een ster is te veel

Update 3 25 augustus: op mails niets meer gehoord, het telefoonnummer is van het magazijn in China en daar weten ze verder van niks. Je moet bij Sales zijn. Waar? Maleisië ? Verlies nemen maar.
Update 2: inmiddels 3 weken later en op mijn keuze voor de 20% korting niets meer gehoord. Ik heb binnen de 14 dagen na ontvangst verschillende keren aangegeven die korting te accepteren. Ik ga mijn Chinese kennis nog eens vragen om te bellen.
Ik sluit me aan bij de vorige reviews qua kwaliteit, misleiding e.d. Heb nog een tijd mailcontact gehad, maar nu het aankomt op actie blijft het stil. Ik heb gevraagd wat de retourkosten zijn, hoe het zit met evt. kosten van douane e.d. en hoe ik zeker weet dat het bij hen aankomt en ik mijn geld terugkrijg. Toen daarop geen reactie meer kwam heb ik gezegd dat ik dan voor de 20 % korting ga. Totale stilte. Het adres dat ze opgeven is het adres van een e-commerce. Het zou kunnen dat daar een klein warehouse bij zit, maar dat is de vraag. Het bestaat wel: een Chinese kennis heeft hen gebeld. Maar om daar iets naar toe te sturen? Financiële flater? Nogal!
Update: heel toevallig krijg ik nog geen uur na plaatsing op Trustpilot een reactie. Of zit het toeval in het feit dat het de laatste dag is van de 14 dagen retourmogelijkheid? In elk geval volgt er een dreigement dat ze voor het einde van de dag een tracking code moeten hebben gekregen, want ze moeten zich strikt aan de policy houden. Ze kunnen geen schatting geven van de retourkosten, omdat er (zoals ik al dacht) ook nog kosten van douane e.d. bijkomen. Ik heb nu definitief gevraagd om de 20 % korting op alles met gedeelde bankkosten of alle bankkosten voor hen. Ben heel benieuwd.

21 juli 2025

niets bestellen bij deze zaak

Dit is niets van wat zij beschrijven.
Jurken komen uit China, duurt 4 weken voor ze er zijn en stof en kleuren lijken op een hele verre afstand op het plaatje. Maatvoering klopt ook niet.
Kortom, ik ben er in getrapt, maar raad anderen aan om hier niets te kopen

31 juli 2025

Misleidend

Misleidend. Jurk komt in de verte niet overeen met de foto's op de website. Komt uit China. Verhaal op de website klopt absoluut niet.

28 juli 2025

Drie jurken besteld voor meer dan 100€…

Drie jurken besteld voor meer dan 100€ en d’r lijkt er geen 1 op de foto !!
Denk op de markt nog geen 5€ per jurk ! Moest er 3 weken op wachten maar geen probleem als t was wat ik had besteld! Terug sturen kon niet meer want dat ging in vanaf de bestelling!
Lieve mensen dit zijn echt oplichters en bestel er ajb niet !

28 juni 2025

Oplichting

Oplichting!!! Komt van AliExpress! Zeer goedkope troep en wekken de suggestie dat ze alles zelf daar laten maken! Pure diefstal!!
Niets kopen daar!

16 juli 2025