Mads Fencker Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En vild oplevelse, hvor vi alle stod måbende tilbage, med det store spørgsmål, “hvordan kunne det lade sig gøre”? Så professionelt fremført.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Underholdning både under festen og flere dage efter. Vi havde fornøjelsen af, at have Mads forbi til vores sommerfest, og det var en fuldstændig forunderlig oplevelse. Det var både underholde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads leverede et helt fantastisk indslag til vores bryllup. Vi var underholdt fra start til slut og sad måbende tilbage. Vores gæster har efterfølgende talt og talt om showet. Mads udstråling og tilga... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem et godt show, hvor alt spillede som det skulle og folk var imponeret. Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.

Bedrijfsgegevens

1. Entertainer

Geschreven door het bedrijf

Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads Fencker lavede et fremragende sjov…

Mads Fencker lavede et fremragende sjov til vores 40 års fødselsdag!
Det var underholdene og meget imponerende. Det førte til dejligt mange snakke blandt gæsterne bagefter :D Det kan godt være han siger, at han skaber illusionen af tankelæsning, men jeg er ikke i tvivl om, at han faktisk læser tanker ;)
Optil showet havde vi også en rigtig god dialog om de praktiske ting.
Vi havde booket ham i en halv time, og det var så underholdende, at tiden gik alt for hurtigt - vi kunne snildt have set en halv time mere ;)
Jeg kan kun anbefale Mads Fenckers show :D

7 september 2024

Magiske Mads

At få Mads Fencker ud at underholde var bare helt perfekt. Mads er en utrolig god og meget dygtig kunstner som formår at skabe en god stemning i selskabet.. Mads ankom præcis som planlagt og aftalt til vores fest -og gav os en fantastisk oplevelse som blev positivt talt om gennem hele aftenen blandt gæsterne.
Mads er god til at få hele selskabet med ombord og inddrager flere i forskelligt. Tak for et fedt besøg -du gjorde aftenen magisk for os på Comwell 🥰😃👍

31 augustus 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det ville på ingen måde ødelægge…

Det ville på ingen måde ødelægge oplevelsen hvis man fortalte lidt mere om hvordan det kan lade sig gøre

27 augustus 2024
Logo Mads Fencker

Antwoord van Mads Fencker

Jeg beklager virkelig meget, hvis der har været uoverenstemmelser i hvad I har haft bestilt af produkt. Det er min fejl, hvis der har ligget en forventning om at det var uddannelses eller kursus-forløb.
Håber alligevel at i fik en masse med fra showet, som er lavet som underholdning og ikke undervisning. Hvis det er blevet miskommunikeret er jeg meget ked af forvirringen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste underholdning :-)

Mads kan noget ikke ret mange kan og med det formår han at fange hele selskabets opmærksomhed, der blev grint, skabt undringer og sat aftryk som der vil blive snakket om igen og igen. Han er helt fantastisk og det hele værd. Så står man og søger noget underholdning til et arrangement så kan jeg virkelig anbefale Mads.

17 augustus 2024

Efterskole overraskelse

Havde booket Mads til en overraskelse for efterskoleeleverne på Design og Idrætsefterskolen Skamling.
På alle måder en fantastisk oplevelse som kun kan anbefales. Eleverne var underholdt fra første minut og gav stående bifald efterfølgende.

20 juni 2024
Review zonder uitnodiging

Fantastisk underholdning

Fantastisk underholdning. Mads Fencker leverede en førsteklasses performance, inddrog hele selskabet og hele flokken var tryllebundet i de 30 min. Mads var på. Der var stof til samtaler ved bordene resten af aftenen. Mads har mine varmeste anbefalinger.

8 juni 2024

Alt spillede bare

Alt spillede bare. Der har været god, hurtig og nem kommunikation hele vejen igennem (før, under og efter).
Underholdningen var præcis som forventet, super godt. Stor anbefaling herfra.

3 juni 2024

Fantastisk indslag!

Vi havde fornøjelsen af, at have Mads til at optræde ved et firmaarrangement, og det var en fantastisk oplevelse! Alle, var fuldstændig blæst bagover!

2 mei 2024
Review zonder uitnodiging
Logo Mads Fencker

Antwoord van Mads Fencker

Hej Emma

Tak for de flotte ord - dem sætter jeg virkelig stor pris på.

Rigtig god dag.

Mads

Fremagende

Super show med inddragelse af mange gæster og konfirmanden. Inspirerende og hamre "irriterende". Anbefaledes værdig
MVH
Christian Eggers-Lurá

5 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et perfekt indspark til en fødselsdag

Jeg bookede Mads til at optræde til min 40 års fødselsdag, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Han er ikke kun dygtig, men han er også sjov! Der kom mange jokes undervejs, der virkelig fik gæsterne til at grine. Hans optræden var et sjovt indspark på aftenen, og gæsterne taler stadig om, hvordan han mon kan det, han kan! Kan varmt anbefale ham.

27 april 2024