3,4

Gemiddeld

I paid 813 kroner

I paid 813 kroner. Never received the product. If you open an account they will chat with you.
Jeg betalte 813 kr. Har aldri mottatt produktet. Hvis du åpner en konto, vil de chatte med deg.

16 januari 2024

Det er et skam firma

Det er et skam firma! Jeg kjøpte noe og fikk aldri det! Skrev flere mail og fikk ingen svar; prøvde å ta kontakt ved telefon og ingen svarer.

28 februari 2024

Styr unna..

Styr unna..
For 10 dager siden har jeg lagt inn bestilling.
Betalte med Vipps.
Sender ikke varer, svarer ikke på mail / chat / tlf..
Rent svindel.
Skal anmelde nå

5 maart 2024

Ganske merkelig firma

Jeg bestilte fra dem 25.02.2024. Tok kontakt etter 1 uke, fikk beskjed om at det var leveringsproblemer. Ba om å få slettet ordren, og få refundert pengene (som var trukket fra Visa-kortet) den 08.02.2024. Får ikke kontakt med dem hverken på mail eller telefon. Venter fortsatt på at ordren skal annuleres og penger i retur. Det ser ut til at dette firmaet er ganske nytt. Alt virker ganske rart. Kommer neppe til å bestille noe fra dem igjen.

25 januari 2024

Mottok aldri varen

Mottok aldri varen.

Venter per nå på svar fra support. Fikk tilsendt en mail om at varen kunne bli forsinket grunnet dårlig vær. Har nå gått over 4 uker siden sist kontakt.

14 februari 2024

Krever forståelsen.

Oppdatering, 28.02.24:
Får kontakt med kundeservice på mail. Opprett ny henvendelse for hver gang du sender mail til de. Det virker som om de har dataproblemer med å følge opp henvendelser, samt feil i programmering på deres internett siden, kundepålogging.

Pengene er refundert uten noen problem, etter tilbud om å vente på bestillingen.
———————
Oppleves som en svindel butikk.
Erfaringer:
- kontakt pr telefon: ikke svarer; du står i "kø" og hører på musikk; men det skal sis at Leno.no er veldig bra heismusikk tjeneste.
- kontakt på mail: svarer ikke
- refusjon: får ikke kontakt.

14 februari 2024