Slecht geluid !! Het bas geluid was over charged ! De sound mix was heeeel slecht !! op sommige ogenblikken hoorde je de zanger niet goed meer . De beeldkwaliteit van de twee grote ledschermen wa... Toon meer
Afgelopen augustus zocht ik tickets voor het Amsterdam Music Festival 2022, John Cruijf Arena. Omdat ik nog nooit eerder tickets had gekocht voor een groot muziekevenement had ik er ge... Toon meer
Beste, Ik heb meerdere keren een mail gestuurd naar jullie. Ik probeerde een kaartje te versturen naar een vriend. Voor de activatie. Nu heb ik een verkeerde emailadres opgegeven. Wel de juist... Toon meer
We misten de theater concerten enorm. Door Festicket twee heerlijke avonden beleefd. Thuis op de bank met een lekker pintje genoten van Danny Vera en Ilse DeLange met toch best wel een concert gevoel.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Festicket is an innovative website that packages together festival tickets with travel, accommodation and add-ons to create complete festival trips that can be booked in one click. We work with festivals as official partners so we can provide general admission and VIP tickets to some of the world’s greatest festivals. Then we add handpicked hotels, trusted transfer services and any extras to create festival packages that are completely hassle-free.
https://support.festicket.com/, Verenigde Staten
- festicket.com
Mensen keken ook naar
Was niet makkelijk om un te loggen
Was niet makkelijk om un te loggen
Zelfs moeilijk
Was nt able to login to the livestream
Mooie opzet van een online concert
Mooie opzet van een online concert. Geen storingen, wel wat opstartproblemen gehad met inloggen.
Ticket kopen ging snel
Ticket kopen ging snel, meteen een een duidelijke bevestiging met alle relevante informatie en kort daarop een e-mailbericht met de streamingsvoucher als bijlage.
Erg genoten van het huisconcert van…
Erg genoten van het huisconcert van Ilse de Lange.Jammer dat ik het te laat wist, anders had ik meerdere concerten gestreamd. o.a Kensington had ik wel willen meemaken.Voor herhaling vatbaar dus!
The concert of Danny Vera
The concert of Danny Vera . Het geluid was niet goed. Steeds storingen. We konden het ook niet afkijken, het beeld viel steeds weg. Jammer, jammer en weggegooid geld
Geweldig
Geweldig! Genoten van het concert van Danny Vera. Goed geregeld allemaal.
Artiest is super, boeking was prima, stream is bagger
Het maken van de boeking voor het Danny Vera’s live streaming concert was prima, alleen de streaming zelf was zoals Danny het zelf kan zeggen ronduit k**. We hebben ongeveer de helft van het concert moeten missen omdat het steeds vast liep. de Q&A na het concert werd halverwege beëindigd en konden wij dus niet meer af kijken. Niets ten nadele van Danny Vera, maar ik zal geen live streaming concert meer kopen, ik wacht dan wel totdat het op Youtube komt. Dat is gratis (afgezien van de reclames soms) maar is veel beter te belijken dat dit concert.
Heel mooi camerawerk
aanvangstijdstip
Heel verwarrend was de verschillende aanvangstijden die werden gecommuniceerd. Het enige juiste bleek het laatste tijdstip te zijn: 21:20 uur.
In de toekomst gaar eenduidigheid en dan ook beginnen op dat tijdstip.
de code die we op kregen werkte NIET
de code die we op kregen werkte NIET , het duurde erg lang voordat Festicket dit had geregeld we konden daardoor maar 20 min. van Ilse de Lange zien en achteraf geen reactie. slecht dus1
Naar het concert van Ilse de Lange…
Naar het concert van Ilse de Lange gekeken. Het was schitterend. Erg blij dat we 'er bij' waren.
Geweldig om thuis het concert van Ilse…
Geweldig om thuis het concert van Ilse de Lange te luisteren.
Zo ook A&Q na afloop.
Eenvoudig en snel geregeld
Eenvoudig en snel geregeld: concert bij je thuis
Helaas heb ik het optreden van danny…
Helaas heb ik het optreden van danny vera niet op mijn computer ontvangen
een uur bezig geweest maar helaas niet gelukt hij vroeg steeds om te betalen maar dat had ik al gedaan
Prima service
Livestream is geen vervanging
Ik kreeg bij Danny Vera om negen bij aanvang concert de tekst dat het concert nog beginnen moest.
Dus eerste 25 minuten gemist.
Dan aan het eind is er een interview hetgeen om 22.50 weggedraaid wordt.
Weg Umberto. Weg Danny Vera
Kortom waardeloos.
Het was een goede livestream
Het was een goede livestream. Hij liep een enkele keer vast, maar dat was snel hersteld.