Slecht geluid !! Het bas geluid was over charged ! De sound mix was heeeel slecht !! op sommige ogenblikken hoorde je de zanger niet goed meer . De beeldkwaliteit van de twee grote ledschermen wa... Toon meer
Afgelopen augustus zocht ik tickets voor het Amsterdam Music Festival 2022, John Cruijf Arena. Omdat ik nog nooit eerder tickets had gekocht voor een groot muziekevenement had ik er ge... Toon meer
Beste, Ik heb meerdere keren een mail gestuurd naar jullie. Ik probeerde een kaartje te versturen naar een vriend. Voor de activatie. Nu heb ik een verkeerde emailadres opgegeven. Wel de juist... Toon meer
We misten de theater concerten enorm. Door Festicket twee heerlijke avonden beleefd. Thuis op de bank met een lekker pintje genoten van Danny Vera en Ilse DeLange met toch best wel een concert gevoel.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Festicket is an innovative website that packages together festival tickets with travel, accommodation and add-ons to create complete festival trips that can be booked in one click. We work with festivals as official partners so we can provide general admission and VIP tickets to some of the world’s greatest festivals. Then we add handpicked hotels, trusted transfer services and any extras to create festival packages that are completely hassle-free.
https://support.festicket.com/, Verenigde Staten
- festicket.com
Mensen keken ook naar
Het concert van Ilse
Het concert van Ilse de Lange is heel mooi gestreamd. We hebben genoten, er is geen enkele hapering geweest. Een aanbeveling waard!!!
Prachtig fijne avond gehad.
prachtige registratie van concert
prachtige registratie van concert. inloggen ging ook makkelijk
Livestream Ilse DeLange
Ik heb via festicket de live stream van ilse delange gekeken. En dit ging top. 5 min voor aanvang pas een code gekocht en zonder problemen kunnen inloggen. Hee duidelijk allemaal!!
Livestream liep in het begin niet…
Livestream liep in het begin niet helemaal goed en niet synchroon met geluid en ik kon hem niet via mijn telefoon casten naar mijn tv, dat was wel jammer.
Ook jammer dat je de livestream niet bijv. 48 uur kan terugkijken.
Geen show gezien
Geen show gezien. Het beeld bleef staan op een luchtfoto van Amsterdam en dat was het.
schittende livestream
schittende livestream, hoop dat we zo nog een keer een concert mee kunnen maken, bedankt
Bijzonder en zeker geslaagd experiment in bizarre corona tijd!
Een bijzonder experiment in deze bizarre corona tijd. En geslaagd! Na afloop van elke show (ik heb er 3 gezien: Kensington, Danny Vera, Ilse Delange) toch een beetje dezelfde adrenalinestoot alsof je uit een echt concert komt. Maar dat dan thuis op de bank... Na wat streaming aanloopproblemen bij Kensington, verder alles prima verlopen. Wat mij betreft mogen er deze zomer nog meer shows volgen vanaf bijzondere locaties.
En het zou mooi zijn als van deze reeks vanuit het Scheepvaartmuseum een dvd zou worden uitgebracht, als aandenken aan een memorabele periode in ieders leven.
Leuke manier van een concert in deze…
Leuke manier van een concert in deze tijd. Genieten vanaf je bank
🎉 Snel, adequaat maar soms onduidelijk🎉
Allereerst ben ik erg blij dat dit soort evenementen mogelijk gemaakt kunnen worden. Een ticket aanschaffen was niet zo moeilijk.
Wel werd het erg verwarrend dat er 2x een inlognaam en wachtwoord moest worden aangemaakt waardoor het een beetje chaotisch werd. Ik wist op een gegeven moment niet meer waar ik me nu moest aanmelden en met elke gegevens.
Verder was de communicatie omtrent het gebruik van het ticket en de e-mails snel en duidelijk.
Dank voor de mogelijkheden en succes in de toekomst. Ik maak graag nog eens gebruik van festiticket.
Helaas lukte het niet met de stream van…
Helaas lukte het niet met de stream van Ilse. Dus niets van het concert meegekregen. Jammer!
We hebben 3 kwartier gemist
We hebben 3 kwartier gemist, omdat de code niet werkte. Dankzij een medewerker hebben we in ieder geval de laatste 3 kwartier kunnen volgen. Het zou mooi zijn, dat er een link zou komen, dat we alsnog het hele concert van Ilse zouden kunnen zien. Bij het concert van Danny Vera konden we wel inloggen, maar kregen we te zien dat the event didn't start het. Uiteindelijk zagen we op Twitter dat het concert bezig was en hebben we opnieuw ingelogd en hebben we 4 kwartier genoten.
het was echt in orde!!
het was echt in orde!!
Ik heb genoten van het optreden van Ilse Delange!
Groetjes uit Vlaanderen!
Livestream Danny Vera
Perfect, genoten van de livestream van Danny Vera.
Zo jammer.
Ik heb zeker 3/4 van t concert gemist omdat Ik er iedere keer werd uitgegooid. De laatste 2/3 nummers heb ik gewoon supergoed kunnen zien. Heel jammer. Heb in t begin nog contact gehad met jullie omdat mijn code niet werkte, daarmee wel geholpen maar alsnog weinig gezien.
Ik kon niet in de stream komen.
Ik kon niet in de stream komen.
Hulp gevraagd, met als antwoord dat ik maar 1 keer van de code gebruik kon maken??????????????????
Af en toe wat haperingen en beeld en…
Af en toe wat haperingen en beeld en geluid lopen soms net niet synchroon.
Het is zo weinig dat je het bijna niet ziet.
Ik heb niet kunnen inloggen
Ik heb niet kunnen inloggen. Kreeg verkeerde informatie over de tijd. Heb hulp gevraagd maar die was niet goed genoeg.wil graag geld terug al is het weinig