Festivaloutfit Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Kledingwinkel

Festivaloutfit.nl verkoopt exclusieve zomer festival outfits voor heren. Deze festival outfit heren zijn ideaal voor het festivalseizoen doordat de producten zijn gemaakt van een dunne stof en luchtige materiaal. Daarnaast garanderen wij een levering binnen 1-3 werkdagen en is de verzending binnen Nederland gratis.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Festifit review

Festifit (Festivaloutfit.nl) is heel nice. Blousjes en setjes voor festivals maar ook gewoon voor de zomer in een parkje met vrienden. Ik hoor regelmatig van mensen dat ze het vet vinden!

8 mei 2025

Opvallende en originele outfits!

Festifit heeft me fantastisch geholpen aan een opvallende en originele outfit voor een Bevrijdingsfestival afgelopen maandag. De print is van hoge kwaliteit en ik kreeg lekker veel complimenten van andere bezoekers!

5 mei 2025

Nooit zoveel complimenten gehad

Nooit zoveel complimenten over een outfit gehad sinds de outfits van Festifit. Als je jezelf van een 10 naar een 11 wilt maken, is dit de enige oplossing. Altijd goeie service, goeie kwaliteit en hele leipe designs. Love!

6 mei 2025

Top Outfits

Paar outfits besteld voor aankomende zomer, top service, snel geleverd en goede kwaliteit.

Zeer leuke prints en handige zakken!

Zou anderen zeker aanraden hier te bestellen 👍

30 april 2025

Lekker vrolijk

Super! De graphics van de prints staan er mooi op en erg tevreden tijdens mijn laatste festival, lekker licht weinig ruimte in de tas en lekker vrolijk!

1 oktober 2024

Top geholpen, mindere kwaliteit van het product

Ontzettend fijn contact gehad met Ruben. Hij hielp mij met al mijn vragen/twijfels. Op dat vlak zou ik 5 sterren geven. Helaas vind ik de kwaliteit van de outfit tegenvallen. De print op het pakje is erg korrelig. Ik had een specifiek thema feestje waar ik hem heb gedragen en erg leuke reacties kreeg. Maar heel eerlijk voor 50 euro vind ik de kwaliteit erg tegenvallen.

25 juni 2023

Gewoon goed

Levering was snel outfit ziet eruit zoals op de foto.
Alles is correct verlopen

18 juni 2023
Logo Festivaloutfit

Antwoord van Festivaloutfit

Goed om te horen Jelle. Bedankt voor het achterlaten van een review!

Super top dat er nu wel zakken met…

Super top dat er nu wel zakken met ritssluiting in de broek zitten!

28 mei 2023
Logo Festivaloutfit

Antwoord van Festivaloutfit

Tof om te horen dat je blij bent met deze upgrade. Heb je nog andere wensen m.b.t. je festival outfit, laat het ons vooral weten!

Goede ervaring mee

Ik had een outfit van Festifit besteld voor mn vriend. Hij was er heel blij mee! Voor de rest was bezorging en bestellen allemaal soepel.

2 augustus 2022

Upgrade je Festival!

Tevreden over het contact met Ruben. Paar broekjes zonder rits (oude collectie). Dat gaat hij regelen. Met een groep van 7 allemaal een ander pakkie! Werd zeer gewaardeerd op ML. Niet te warm, ondanks het lekkere weer. Top!

30 augustus 2022