Fever Reviews 100.967

4,6

Ik kreeg razendsnel een reactie op mijn vraag / opmerking. En vervolgens kreeg nogmaals razendsnel antwoord met daarin de verklaring van mijn (zoals bleek) onterechte opmerking :) De 10,00 euro b... Toon meer

Gisteren stelde ik een vraag voor veranderen van datum voor de tentoonstelling van Toetanchamon. Onmiddellijk werd ik verder geholpen en kreeg een duidelijke uitleg over de stappen die hiervoor moes... Toon meer

Dankjewel voor zo makkelijk een datum te veranderen.Een goede vriendin van mijn dochter (11)is jarig dezelfde dag als onze eerste keuze.Gelukkig was mogelijk snel een ander datum te kiezen.We willen h... Toon meer

Het is een geweldige ervaring om dit virtuele avontuur te bezoeken. Tevens is het zo fantastisch dat je echt gelooft en voelt dat in Amsterdam loopt in 1652. 1 Tip laat het virtuele masker niet te s... Toon meer

1. Kaartverkoper voor evenementen
  2. Culturele rondleidingen
  3. Museum
  4. Muziekproducent
  5. Nachtclub
  6. Wellnessprogramma

Fever is the world’s leading tech platform for discovering culture and live entertainment, inspiring over 300 million people last year to discover the best experiences in over 40 countries. With a mission to democratize access to culture and entertainment in real life, Fever inspires users to enjoy unique experiences and events —from immersive exhibitions and sports to interactive theatrical performances, concerts, and festivals— while empowering its partners with data and technology to develop and expand new experiences worldwide.

4,6

Uitstekend

101K reviews

Vraagt klanten om een review

Probleem met dubbele tickets niet opgelost

Om de een of andere reden kreeg ik dubbele tickets na ook een dubbele betaling. Direct na constatering geprobeerd dit recht te zetten. Door Fever een paar dagen aan het lijntje gehouden alvorens het antwoord kwam dat een Refund niet mogelijk was. Schandalige behandeling van een melding die al enkele dagen liep.

21 april 2026

Oplichters

Onderstaande review heb ik een tijdje terug hier geplaatst. Fever reageerde op deze review en vroeg me contact met ze op te nemen. Dat heb ik meerdere malen gedaan via het mailadres dat ze onder mijn review achterlieten, maar hier reageren ze voor het gemak niet op. Oplichters!

De review:
We hadden kaarten voor Bubble Planet op 22 december om 12:15 u. Bij aankomst stond nergens aangegeven waar we moesten zijn. Er waren meerdere mensen op zoek en na een rondje om de Jaarbeurs heeft uiteindelijk iemand van de beveiliging rondgebeld en ons via een niet-officiéle route binnendoor naar Bubble Planet geleid. Kregen we daar te horen dat Bubble Planet niet doorging met een heel vaag verhaal. Stonden we daar met drie kinderen die zich erop hadden verheugd na een lange reis. Slecht geregeld. Op mijn mail naar Fever wordt alleen gereageerd met een standaard mail, mijn vragen worden niet beantwoord.
Slechte organisatie, één grote desillusie.

22 december 2025
Logo Fever

Antwoord van Fever

Hallo Susan! Onze oprechte excuses voor deze zeer frustrerende ervaring. Het is absoluut niet onze bedoeling om je het gevoel te geven dat je niet gehoord wordt, zeker niet na een geannuleerd evenement zoals Bubble Planet.
We hebben zojuist direct contact met je opgenomen via e-mail om dit definitief op te lossen. Controleer alsjeblieft je inbox (en je spam-folder) zodat we dit direct voor je kunnen afsluiten.

Een hele fijne, mooie ervaring

De lokatie is natuurlijk geweldig. De hele kerk verlicht met kaarsen, mooier kan niet. Onze plaats werd keurig netjes aangewezen. Duidelijker kan het niet, wij vonden dit erg fijn en zo heb je geen heen en weer geloop van mensen. Wat de sfeer alleen maar ten goede komt. Rust. Het enige minpunt was dat er toch nog mensen werden binnen gelaten terwijl het concert was begonnen. Dat was rommelig, terwijl er werd aangegeven dat men op tijd moest zijn anders werd je niet binnen gelaten. Volgende keer dit beter in de gaten houden. Wij zijn er in ieder geval weer bij .

10 april 2026

Tickets Assepoester.

Ik had tickets besteld voor mij en mijn kleindochter, voor Assepoester.
Ik kon onverwachts niet en vond het heel fijn, dat ik de tickets kon overzetten naar een ander tijdstip.
Hele fijne service.👏
Marijke

21 april 2026

Beleef in het NU wat er TOEN gebeurde in De Laatste Dagen Van Pompeii

De gehele duidelijke opzet in de volgorde van panels met algemene informatie, 3D projectie en VR dat alles levensecht en spannend overkwam. Ik kon dat gemakkelijk en zonder angst ''ondergaan'', maar wel met het besef hoe die mensen daar indertijd dat echt ervaren moesten hebben. Eveneens zeer tevreden over informatie en begeleiding van het personeel team m.b.t. elk (volgende) deel van de show. Al met al een zeer leerzaam en hoog kwalitatief project.
Een aanrader!

11 april 2026

Voor

Voor. Het geld wat we per kaartje betaalde hadden we zeer slechte plaatsen. Er was geen echte beleving van het licht proces

26 februari 2026