De trading wereld is vaag, maar er wordt altijd gezegd je moet grinden om het te laten lukken. Maar zonder te weten wat je moet vragen, en niks concreet te kunnen maken is het heel lastig om te grinde... Toon meer
Fiatballers ben ik vanaf het begin gestart, Kort er na heb ik het laten schieten.. Super spijt van !! Gelukkig weer opgepakt sinds kort. Djani en het team zijn super duidelijk en eerlijk.. Hier leer... Toon meer
Fiatballers gejoind. Deze groep geeft de beste kennis en vaardigheden om de charts te leren begrijpen. Ook staan ze altijd klaar voor feedback. Zeer positief ervaren
De passie die Djani overbrengt is van een ander level. En ooh zo leerzaam. Als je echt wilt leren traden is dit het eindstation voor jou. De resultaten die dagelijks worden gedeeld in de Discord sprek... Toon meer
Fiatballers richt zich op de educatie van de handelsstrategie prijsactie en het bevorderen van bewustzijn in de crypto-wereld. We bieden geen financiële zekerheid, maar we bieden wel de tools, kennis en inzichten die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen. We beloven geen gouden bergen en kiezen voor een eerlijke en realistische benadering. Wat we wel kunnen garanderen, is de kwaliteit van de informatie en kennis die wij delen.
Nederland
- info@fiatballers.nl
- fiatballers.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Begin je joinen!
Je wordt persoonlijk geholpen en hebt altijd mensen om je heen die je weer iets nieuws kunnen leren. geef het eens een maandje de kans en wie weet blijf je net zo als ik een jaar hangen. vergelijk het met andere groepen en je komt erachter dat dit de beste groep is in de cryptospace.
Erg veel geleerd en goede community, waarbij iedereen van elkaar leert.
Erg veel geleerd in een korte tijd. Zit nu een maandje in fiatballers en de informatie die ik tot me heb gekregen is bizar en ongeëvenaard. Kan niet wachten om me komende maanden nog meer te ontwikkelen want het bevalt zeer goed. Ongekend goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je een vraag hebt staat gelijk iedereen in de community klaar om deze te beantwoorden.
beste crypto community
Zeker een aanrader als je zoekt naar een leuke leerzame community op het gebied van crypto!
Top groep!
Ongeveer 1,5 jaar in fiatballers gezeten wat tegelijkertijd mijn eerste ervaring was, helaas nu wat minder tijd om in de groep te zitten.
Ik kan jullie vertellen, dit is de beste crypto/trading groep van Nederland. Naast het geven van winstgevende setups, leer je zelf ook hoe je moet traden en hoe je om moet gaan met je emoties tijdens het traden.
Naast Djani, zijn er ook nog twee professionele traders in de groep die je helpen tijdens de trade sessies!
Zou het iedereen aanraden!!
Fiatballers heeft mij enorm geholpen.
Fiatballers heeft mij enorm geholpen.
De kennis en ervaring die er is in Fiatballers heeft mij enorm geholpen voor het traden. Doormiddel van de meerdere dagelijkse live sessies. Ben ik enorm geholpen, ook doormiddel van de potentiele setups die Djani geeft. Word ik enorm geholpen om mijn trade met nog extra vertrouwen te nemen.
Voor iedereen die wilt leren traden raad ik Fiatballers aan.
Als je opzoek bent naar een cryptogroep…
Als je opzoek bent naar een cryptogroep is Fiatballers zeker een aanrader, inmiddels 4 maanden lid van de groep en wat vooral gewaardeerd kan worden is de “24/7” support en vooral de laatste tijd 3 maals per dag een livestream/markt-update. Djani is een nuchtere kerel met een objectieve kijk naar de markt. Als je twijfelt, is 1 maand Fiatballer niet teveel gevraagd. investeren in je kennis is, als je het aan mij zou vragen, geen verkeerde keuze.
Investering in jezelf!
Als je op zoek bent naar een betrouwbare en leerrijke crypto community, zoek dan niet verder dan Fiatballers! Sinds ik Fiatballers gejoined ben, is mijn kennis van crypto/traden verbeterd. De groep biedt een geweldige mix van ervaren traders en enthousiaste nieuwkomers.
Wat Fiatballers naar mijn mening onderscheidt, is de zo goed als 24/7 support die je krijgt. De leden zijn altijd bereid om elkaar te helpen, vragen te beantwoorden en waardevolle nuances te delen. De dagelijkse live sessies en andere sessies zitten vol waardevolle tips en tricks om het traden onder de knie te krijgen, deze door ervaren traders gegeven.
Daarnaast zijn de exculiesieve spot-calls van hoge kwaliteit. Ik heb al verschillende trades winstgevend afgesloten dankzij de spot-calls die ik in de groep heb ontvangen. De focus ligt niet alleen op winst, maar vooral op het leren traden, zowel op de weg naar boven als de weg naar beneden wat heel belangrijk is in de snel bewegende crypto markt.
De sfeer binnen de groep is ontzettend positief en motiverend. Iedereen is enthousiast, positief over de mogelijkheden die crypto biedt en dat gevoel motiveerd vanzelf.
Al met al kan ik Fiatballers van harte aanbevelen aan iedereen die serieus met crypto aan de slag wil. De investering in deze groep is meer dan een "abonnementje" voor mij is het een investering in mijzelf.
Op de dag van de launch Fiatballers…
Op de dag van de launch Fiatballers gejoined, 1 oktober 2023.
Ik had persoonlijk altijd al interesse in traden en het leren ervan, dit gecombineerd met dat ik Djani persoonlijk al kende en me al begaf in de 'crypto-wereld' was voor mij het perfecte moment om er aan te beginnen.
Deze groep is echt, geen onzin, geen beloftes van 'deze coins gaan 10x', geen garantie op winst.
Wat je wel krijgt is alle tools om jezelf te leren traden, waar de focus ook erg veel ligt op het mentale aspect van traden naast het technische deel ervan. Ook is er altijd hulp voor 'beginners', zowel van Djani als van andere mensen uit de groep.
Voor iedereen die serieus is over leren traden, zeker een aanrader.
Review Fiatballers
Vrijwel direct nadat de groep werd opgericht, heb ik besloten lid te worden van de VIP. Hoewel er in het begin enige twijfel in mijn gedachten rondspookte over het aanschaffen van deze VIP, kwam ik al snel tot de realisatie dat investeren in jezelf op deze manier elke euro waard is. Sinds mijn deelname aan de groep heb ik deze eigenlijk nooit meer verlaten.
In deze wereld valt er oneindig veel te leren en zijn er vrijwel geen grenzen. Dat is precies wat deze groep te bieden heeft. Terwijl jij evolueert als persoon of als trader, evolueert de groep met je mee. De kennis die binnen deze groep wordt verschaft, is onbetaalbaar en dit wordt elke dag opnieuw bewezen. Als je de waarde van deze groep niet kunt inzien na het proberen ervan, kun je je vraagtekens bij jezelf zetten. 😉
Top community
Ik ben 2 maand geleden begonnen met Traden zonder enige ervaring en heb insane veel geleerd door deze top community, je word voorzien van dagelijkse live sessies en hulp van ervaren traders. Zeker een aanrader voor iedereen die traden wil leren of opzoek is naar een goeie trade community.
Fiatballers
Fiatballers is een goeie community op het gebied van crypto.
Zeker een aanrader!
Beste cryptogroep waar ik al heb in…
Beste cryptogroep waar ik al heb in gezeten, dagelijkse livesessies waarin de theorie wordt toegepast in de praktijk en dit is ook hoe je het best leert traden. Als je twijfelt over traden raad ik aan om het eens een maand te proberen!
Een mooie community
Een mooie community, waarbij je leert te vissen, van A tot Z. Van dagelijkse livesessies naar persoonlijke begeleiding in een leerzame omgeving. Als je het traden onder de knie wilt krijgen en ook vooral aan je eigen mindset wilt werken, is dit de beste optie.
Top.
Leerzame crypto/trading groep, waarbij je op eigen tempo kunt leren en hulp krijgt van ervaren traders gebaseerd op prijsactie. Zeker een aanrader.
Kwalitatieve crypto netwerkplaats
Een heel mooie en kwalitatieve netwerkplek. Je krijgt duidelijke documentatie, mooie opportuniteiten en transparantie.
Een aanrader voor beginners, maar ook voor geavanceerde traders die graag willen netwerken.