1. Relatiebureau
  2. Volwassenen dating service

Fickie.nl is een gevestigde datingsite, opgericht in 2025 en inmiddels niet meer weg te denken. Dankzij het hoge slagingspercentage is Fickie een geheime tip geworden in het Nederlandstalige gebied voor mensen van alle leeftijden. Het platform biedt een discrete en veilige manier om nieuwe contacten te leggen – wat je ook zoekt! ❤️

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Negatieve ervaring met Fickie.nl: Hoop op verwijdering Fickie-account

Fickie.nl is een sexdatingsite en één ding wat bij dit bedrijf vlot en goed gaat zijn de betalingen die je overmaakt. Voor de rest gaat alles mis, te weten;
1] Getoonde foto's zijn van vrouwen die in Duitsland, Oostenrijk wonen terwijl de site aangeeft dat zij in "jouw" buurt wonen. Dit blijkt uit berichten doorspekt met duitse woorden, typische klederdrachten, achtergrondfoto's van woonkamers, badkamers, gebouwen etc.
2] Ingevulde gegevens in de profielen zijn gedeeltelijk Duits en/of zeer slecht Nederlands
3] Op gestelde vragen in de chats, ontvang je vrij vlot een antwoord, echter eindigt altijd met een vraag. Hierdoor kom je in de verleiding om weer te antwoorden waardoor het gesprek op gang blijft tegen betaling van 10, 20, 30 en meer coins afhankelijk van de lengte van je bericht. Voordat je het beseft, is men door het saldo heen.
4] 8 weken geleden getracht het account op te zeggen via de site. Antwoord volgt vlot met de mededeling dat de opzegging in gang wordt gezet en dat het 14 dagen duurt. Tot op heden is de site nog steeds toegankelijk maar ben 8 weken geleden gestopt met betalen en kan nog steeds communiceren op basis van de kadootjes van 3 coins per etmaal.
5] Benadering ook 's nachts en veelal dezelfde communicatie: Chatoperators of Chatboxen??
6] Slagingskans op een date is ronduit 0%, omdat je niet met de vrouwen communiceert.
7] Is niet aantoonbaar, maar vermoeden is dat de profielen niet eens op de hoogte zijn dat hun foto's worden gebruikt en dat deze afkomstig zijn van andere sites.
8] Inmiddels vijf maal gevraagd om verwijdering van mijn account en wordt geen gehoor aangegeven. Berichten naar het mailadres: kontakt ad fickie.nl worden gebounced.(mailadressen mogen niet vermeld worden)
9] 1 ster van trustpilot is nog een te hoge score.

15 februari 2026

Echte profielen of nep profielen?

Vermoedelijk foto' van Duitse vrouwen, met Duitse borden teksten en gebouwen op de achtergrond maar wel (?) Nederlandse woonplaatsen.Antwoorden doorspekt met Duitse woorden of soms helemaal in het Duits.Vaak dezelfde antwoorden ,teksten van verschillende vrouwen ( chatbot?).Dure datingsite met weinig vertrouwen.

1 januari 2026