Inmiddels heb ik al meerdere keren bij fields of matcha besteld, voor mij is dit echt een van de beste! Het wordt altijd keurig verpakt, dus een cadeautje om te ontvangen. Als ik dan echt een aan... Toon meer
Top ervaring, heb zelfs een extraatje gekregen bij mijn bestelling omdat ik door een pre order wat langer moest wachten op het ontvangen van de matcha. Goede klantenservice!
Een erg goed bedrijf! De matcha bestelling had een nette en stevige verpakking. Daarnaast ook een goede en snelle levering. De matcha zakjes zijn van hoge kwaliteit. Een aanrader!
Fields of Matcha is a premium brand offering more than just matcha. It delivers a full immersive experience rooted in Japanese tradition and elevated through contemporary design. Ceremonial-grade matcha is sourced directly from a family-owned farm in Japan where over 100 years of craftsmanship ensure exceptional quality purity and flavor. Based in the Netherlands, Fields of Matcha brings this rich heritage to a global audience. The brand transforms daily rituals into moments of mindfulness care and calm. From thoughtfully cultivated matcha to elegant accessories, every detail reflects a commitment to peace balance and refined living. Fields of Matcha serves cafés restaurants and individuals who value authenticity and aesthetics. It is a brand for those who seek more than a drink, for those drawn to a lifestyle that feels grounded elevated and connected. This is the Fields of Matcha experience. A journey of Peace & Balance infused with heritage and designed for your journey.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede kwaliteit matcha, zie je gelijk aan de kleur! Smaak is super.
Snelle levering :) ik haal voortaan hier m’n matcha!
Hele goeie matcha en de kwaliteit is super goed! Enkel het verzenden duurt lang. Als je woensdag iets besteld heb je dat maandag pas binnen dat is dan wel jammer.

Antwoord van Fields of Matcha
De matcha is heel lekker en heel groen.
Binnen 2 dagen geleverd dus super snel!
Als ik dan echt een aandachtspuntje moet noemen: het zou fijn zijn om bij de pre orders iets beter op de hoogte gehouden te worden van de verzenddatum. Ik begrijp uiteraard dat zo'n datum kan verplaatsen, maar ik moet zelf op de site kijken wat de nieuwe datum is bij het bestellen en het zou fijn zijn als ik hier een berichtje over zou krijgen.
Maar laat het duidelijk zijn: ik wacht met liefde op mijn bestelling!

Antwoord van Fields of Matcha
Het pakketje is mooi ingepakt. Het blikje waar de matcha in zit is echt van kwaliteit en een ware eyecatcher in de keuken. Ik schrok van de kwaliteit, de geur en kleur van de matcha. Ik ben zo tevreden. Ik zag het bij Coco voorbij komen en daardoor heb ik het besteld.

Antwoord van Fields of Matcha
Super kwaliteit matcha, prachtige kleur en smaak en levering was super snel het was in een dag bezorgd!
Ik ben teleurgesteld in de manier waarop de communicatie is verlopen. De vertraging zou volgens hen via e-mail zijn gecommuniceerd, maar ik heb meerdere keren mijn spambox gecontroleerd en geen enkel bericht ontvangen. Daarnaast geven zij aan dat de informatie ook in hun nieuwsbrief stond. Die nieuwsbrief is echter bedoeld voor marketing en aanbiedingen (zoals zij zelf ook aangeven op hun website). In dat geval zouden ze duidelijk moeten vermelden dat ook updates over bestellingen via de nieuwsbrief worden gedeeld, zodat je als klant weet dat aanmelden noodzakelijk is om belangrijke informatie te ontvangen.
Verder kun je via een link je bestelling volgen. Helaas staat daar slechts summier aangegeven dat de bestelling ‘in behandeling’ is. Juist op die plek zou je verwachten dat vertragingen en de reden daarvan helder worden gecommuniceerd.
Ik heb inmiddels per e-mail contact opgenomen, maar hun reactie blijft dat de vertraging wel degelijk is gecommuniceerd. Ik vind echter niet dat ik hun Instagram of andere kanalen regelmatig moet controleren om op de hoogte te blijven. Ik verwacht dat hun eigen website transparant en volledig is, en dat informatie over bestellingen op de juiste manier en via de juiste kanalen wordt gedeeld.

Antwoord van Fields of Matcha
Netjes verpakt! Gebruik het elke ochtend bij me ontbijt! Top zeer zeker een aanrader en tot me volgende order!
Ik heb midden juli mijn bestelling geplaatst. Ze gaven aan dat ze niet 2 losse orders wouden opsturen maar als alle producten binnen waren dat zouden ze pas alles versturen. Dat had ik geen problemen mee. Nu hebben ze begin augustus twee track en trace nummers aangemaakt. En PostNL gaf aan dat het door de brievenbus geleverd kon worden. Wat ik gek vond wat de matcha die ik had besteld zit in een blikje. En dat pas niet door mijn brievenbus. Maar 1 track en tracé nummer staat tot op heden nog steeds op niet bezorgd en de andere geeft aan dat ze het hebben bezorgd in de brievenbus. Ik was zelf deze periode op vakantie. Maar eenmaal thuis lag er geen pakket. Ook niet rondom mijn huis. Contact opgenomen met fields of matcha. Zij hebben contact opgenomen met PostNL want zij waren de enige die een case konden opstarten.
Nu zegt PostNL ja pakket is afgeleverd. Maar ik heb niks ontvangen en fields of matcha vindt het vervelend voor mij dat ik niks hebt ontvangen en geven mij een kortingscode van 30% maar wat heb ik daaraan?! Ik moet betalen voor producten terwijl ik niks hebt ontvangen en dat terwijl zij geen bewijs kunnen aanleveren dat ik mijn artikelen hebt ontvangen. Echt waardeloos bedrijf!!! Ze stelen van je. En als sorry geven ze een kortingscode van 30%. Je wil ook echt nog iets bij ze bestellen als ze niet eens de eerste keer de artikelen leveren. Jaja… ik zou hier nooit meer iets kopen!!!

Antwoord van Fields of Matcha
Heel goede customer service en super lekkere matcha! Ben tevreden en vaste klant.

Antwoord van Fields of Matcha
De matcha is goed verpakt en werd snel geleverd.De smaak is erg lekker.Ik ga vaker hier bestellen.Een goede ervaring met dit matcha bedrijf.Ik raad het zeker aan om hier uw matcha te bestellen.

Antwoord van Fields of Matcha
De levering was snel en het bestellen van de macha was makkelijk en duidelijk.