Een toonzaal fiets gekocht via de site. Mogelijk kon deze zeer lichte schade vertonen zoals een kras of deukje zei men wegens dit een toonzaal model was. 2 a 4 dagen levertijd . Ik heb deze besteld ,... Toon meer
heeeeeel tevreden met de fiets!!!! moooi en goed levering veeel te laat, meerdere keren gebeld altijd gezegd dat hij de werkdag erna toe kwam om dan een week een half later na bestelling opgebeld... Toon meer
Maandagavond mijn fiets besteld en woensdagnamiddag mijn fiets thuis geleverd gekregen. Fiets is in perfecte staat zoals op de website vermeld.
heeeeeel tevreden met de fiets!!! maaar
heeeeeel tevreden met de fiets!!!! moooi en goed
levering veeel te laat, meerdere keren gebeld altijd gezegd dat hij de werkdag erna toe kwam om dan een week een half later na bestelling opgebeld te worden dat de fiets niet meer op voorraad is. maar uiteindelijk wel alles goedgekomen
wat wel nog handig zou zijn is een kleine handleiding bij de fiets
Ik had een 2de hands fiets besteld van…
Ik had een 2de hands fiets besteld van 210 euro. De fiets op de foto zag er veel beter uit. De fiets had heel veel krassen en een stuk uit het spatbord. Dit mag vermeld worden bij de fiets. Er past ook geen kinderstoel op terwijl ze zeiden dat dit wel kan. Dat is het bedrag voor een 2de hands fiets niet waard.

Antwoord van Fietsentopper
snelle levering en correcte werkwijze…
snelle levering en correcte werkwijze van betaling
Aankoop tweedehands fiets.
De fiets beantwoorde niet aan de omschrijving. Het zou gaan om een jong gebruikte fiets die volledig in orde was. Bij de levering zag ik dat het een oude fiets was die met onderdelen van verschillende fietsen ineen gestoken was. Omdat ik dringend een fiets nodig had , heb ik erop gereden en het zadel stond te hoog. De man die leverde heeft er met z,n hand op geklopt en gezegd dat die niet lager kon. Ik zou geen tweede keer bij fietsentopper een tweedehands fiets kopen. De aankoopprijs was 215 euro. De man was wel vriendelijk.
Een toonzaal fiets gekocht via de site
Ik heb deze besteld , dag erna al bij mij thuis en ondertussen op de hoogte gehouden geweest. Fiets mooi verpakt en geen schade. Dit is een aanrader ! Hier bestel ik zeker nog. Mvg Diego
Tevreden Klant
Heel goede service, snelle levering en top product.
Correcte uitvoering
Eerlijke prijs en snelle service
Levering was slecht.
Levering was slecht.
En de beschrijving van de fiets komt niet overeen met de werkelijkheid.
Heb de fiets getoond aan een fietsenmaker en hij bweeert dat ik te veel betaald heb.

Antwoord van Fietsentopper
De fietsen werden correct geleverd en …
De fietsen werden correct geleverd en voldoen volledig aan mijn voorwaarden,super blij er mee!
Ontevreden klant!
Mijn dochter nam de fiets in ontvangst. Ik heb er 's avonds een tochtje mee gemaakt en heb hierbij vastgesteld dat :
• Zadel wiebelt (zit los) / versleten
• Achterlicht brand amper
• Voorband verduurd
• Versnellingen werken niet naar behoren
• remmen moeten bijna helemaal getrokken worden voor hij stopt
• Geen kettingkas
• Blijf niet staan (steunpikkel)
Ik heb twee mails gestuurd voor ik antwoord kreeg. Ik mag er mee naar een plaatselijke fietsenmaker gaan en voor max 35 euro kosten aan laten doen. Er zijn voor minstens 300 euro kosten aan. Blijkt dat versnellingen zijn versleten en as van achterwiel is gebroken.
Ik laat nu een bestek opmaken en stuur dit door naar Fietsentopper en hoop dat ik mijn geld (189euro) terugkrijg en dat ze de fiets komen terughalen.

Antwoord van Fietsentopper
Zeer snelle levering en vriendelijk
Professioneel
Elke gemaakte afspraak correct nagekomen, heel erg professionele service. Dank je wel.
BOUT VAN ZADEL VASTGEROEST.
FIETS TIJDIG GELEVERD. GOEDE GAZELLE DAMESFIETS MAAR BOUT VAN ZADEL VOLLEDIG VERROEST EN DAARDOOR NIET IN DE HOOGTE VERSTELBAAR. SPIJTIG, FIETS MOETEN LATEN HERSTELLEN, 72 EURO KOSTEN.
Roestfiets gekregen
Op foto hele mooie fiets. In werkelijkheid is de fiets vol roestplekken en echt versleten.
Een zeer snelle levering
Een zeer snelle levering , stipt op de tijd die doorgegeven was
en het product was ook zoals het op de foto stond alles correct .
ik vind het leuk dat ik bij jullie …
ik vind het leuk dat ik bij jullie terecht ben gekomen super super goed ik ben dank baar met jullie
Fiets gekocht
Zeer vriendelijke mensen en goede kwaliteit van fietsen
AANRADER!!!
Geweldige aardige chaffeur
Geweldige aardige chaffeur! Fiets was helemaal in Orde ben er super blij mee!!