3,7

Gemiddeld

3 makkelijke bestellingen 1 makkelijke retour

Heb een cargo kar, de bolder set en een extra aansluiting besteld die snel werden geleverd.
De extra aansluiting bleek ik (eigen fout) achteraf niet nodig te hebben, de retouraanvraag ging heel profecioneel, wat erg fijn was.

2 februari 2025

Wat een fijne service!

Wat een fijne, attente en snelle service.
Wij hadden een Croozer hondenfietskar besteld maar deze was niet oké, vervolgens contact gezocht en er werd direct een super snelle actie uitgezet.
Dus al met al voor service en kwaliteit moet je bij Fietshaven zijn en uiteindelijk ook nog voor een zeer goede prijs!
Ik zou zeggen ga op deze manier door!

26 januari 2025

Antwoord van Gestopt

Hartelijk dank voor uw lieve woorden en uw positieve review, Wladimir! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om op deze manier door te gaan. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Croozer Tammo XXL Mosgroen

De Croozer Tammo XXL aangeschaft voor onze Alaskan Malamute. Als je een fietskar zoekt van kwaliteit dan moet je een kar hebben van Croozer. Werkelijk over alles nagedacht. Uitstekende sluitingen (ritsen en magnetisch). Alles past top in elkaar zoals de arm van de kar naar de fiets. Kar straalt pure kwaliteit uit!
Uitstekende snelle service en levering vanuit fietshaven!

6 januari 2025

Antwoord van Gestopt

Dank voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u de kwaliteit van de Croozer Tammo XXL en onze service waardeert. Precies daarom verkopen wij Croozer: topkwaliteit, perfect design en gebruiksvriendelijkheid, altijd tegen een scherpe prijs.

Fijn dat u tevreden bent en tot een volgende keer!

Niet goed display en laat bezorgen

Niet goed display en laat bezorgen

4 november 2024

Beste Amadou,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor u is geweest en willen graag enkele zaken verduidelijken.

Ten eerste willen we onze excuses aanbieden voor de vertraging in de levering. Zodra we op de hoogte waren van de vertraging, hebben we direct contact met u opgenomen om u de keuze te geven tussen wachten met extra korting of annuleren. We hebben geprobeerd transparant te communiceren en u hierin mee te nemen.

Wat betreft de display: we vinden het erg jammer dat de aansluiting defect bleek te zijn. Direct na uw melding hebben we een retourlabel naar u gestuurd om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ons doel is altijd om een oplossing te bieden waarmee u tevreden bent.

Team Fietshaven

Fietshaven ontwijkt verantwoordelijkheden en laat de klant opdraaien voor de gevolgen van hun falen

Fietshaven communiceerde totaal niet met me rondom de levering van de bestelde Croozer Mikke hondenfietskar van meer dan €800, die ze WEL vooruit betaald wilden hebben, en ook de transporteur communiceerde totaal niet rondom de levering and wanneer die zou gaan plaatsvinden. Nadat de transporteur kennelijk, naar hun zeggen, 2 keer langs is geweest, waarvan overigens geen enkel bewijs is, werd de kar teruggebracht naar de de leverancier, Fietshaven. Hiervan bracht Fietshaven mij dan nog WEL op de hoogte. Toen wilde Fietshaven de terugbetaling pas uitvoeren, NADAT zij de kar zouden hebben terug ontvangen. Alsof een correcte levering van HUN product aan de klant, de verantwoordelijkheid zou zijn van mij als de klant. Door hun falen kreeg ik nooit iets geleverd, en dan laten ze mij als klant op mijn geld wachten, omdat zij geen verantwoordelijkheid en/of risico willen nemen voor hun eigen geklungel, en mij als klant dan het financiële risico in de schoenen schuiven voor hun falen. Zij falen in de nakoming van hun verplichting aan mij, en ik als klant, die door hun falen gedupeerd wordt, moet dan maar op zijn geld wachten, zodat ZIJ geen enkel financieel risico lopen als resultaat van, en naar aanleiding van, hun falen. Als klant doe ik zaken met HEN, and NIET met hun transporteur. Zodra ZIJ in de nakoming van hun verplichting aan mij falen, dienen zij mij onmiddellijk schadeloos te stellen, en niet mij als klant op terugbetaling laten wachten, in afwachting van hun zaken met hun transporteur. Een correcte tijdige levering is HUN risico en HUN verantwoordelijkheid, NIET die van mij als klant. Wees voorzichtig met Fietshaven, want als ZIJ de boel verzieken, laten ze JOU als klant met de gevolgen hiervan zitten. Ik heb met de actie van hen mijn les met hen geleerd, en ik bestel NOOIT (weer) iets bij Fietshaven.

21 oktober 2024

Beste René,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer te lezen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Graag willen we een paar zaken verduidelijken.

Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u een Track & Trace-code ontvangen, waarmee u de status van uw levering via GLS kon volgen. Volgens de informatie van GLS zijn er twee pogingen gedaan om het pakket bij u af te leveren. Helaas kon GLS u beide keren niet leveren. Één keer omdat de straat was afgezet, en de dag erna omdat u niet thuis was om het pakket in ontvangst te nemen. Hoewel we begrijpen dat dit vervelend kan zijn, hebben wij geen invloed op de planning van GLS of op het moment van aflevering.

Wat betreft de terugbetaling: zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden, kunnen wij het bedrag pas terugbetalen nadat het product retour is ontvangen. Dit is een standaardprocedure om misverstanden en dubbele betalingen te voorkomen. Bovendien heeft u betaald via Klarna Afterpay, wat betekent dat u geen financieel risico liep, aangezien wij dit risico dragen totdat de situatie is opgelost.

We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen. Mochten er nog vragen zijn of wilt u de situatie verder bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Uiterst tevreden

Vanaf moment van bestellen, op een duidelijke website, werden steeds updates gegeven. De levering bestond uit 2 pakketten en die waren netjes verpakt. De fietskar is van een uitstekende kwaliteit, maar dat mag ook wel voor de prijs. Al was fietshaven wel de goedkoopste aanbieder.

12 juli 2024

Beste Herman,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van de fietskar. We doen ons best om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn blij dat u dit als duidelijk en prettig hebt ervaren.

Het is ook goed om te weten dat de levering naar wens was en de pakketten netjes verpakt waren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en het doet ons deugd dat u dit terugziet in uw aankoop. Daarbij proberen we altijd de beste prijzen te bieden voor onze klanten.

We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe fietskar en staan uiteraard klaar mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben.

Team Fietshaven

Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken