Financieel Fundament Reviews 32

4,7

Zaterdagochtend ontzettend goed geholpen door Daan. Samen hebben wij een plan opgesteld zodat ik er in mijn pensioentijd warm bij zit. Alles werd in Jip en Janneke taal uitgelegd zodat het zelfs vo... Toon meer

Ik ben goed geholpen door Daan van Financieel Fundament. Afgelopen september samen gezeten om meer structuur te geven aan het maandelijks geld apart zetten om het later ook nog goed te hebben. Daan he... Toon meer

1. Alternatieve financiële diensten

Financieel Fundament biedt een uitgebreid coaching traject aan, waarin we jou binnen twee uur voorzien van een fundament voor jouw toekomstige vermogen, met speciale aandacht voor je pensioen en een fors jaarlijks belastingvoordeel.

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Inspirerende sessie

Ik heb onlangs een informatiesessie gevolgd van Daan van Financieel Fundament en ik ben ontzettend positief verrast. De sessie was helder, praktisch en vooral motiverend. Daan weet complexe onderwerpen zoals budgetteren en passief beleggen op een toegankelijke manier uit te leggen, zonder jargon of verkooppraatjes. Wat ik vooral waardeerde, was zijn transparante en no-nonsense aanpak. Ik ben naar huis gegaan met concrete handvatten om direct toe te passen. Een echte aanrader voor iedereen die meer grip wil krijgen op z’n financiën!

15 april 2025

Cursus van Daan

Cursus gehad van Daan, alles werd duidelijk uitgelegd. En ik een korte tijd een duidelijk overzicht gekregen over hoe alles werkt. Het aller fijnste hier aan, omdat het veel informatie is in een korte tijd. Is dat hij blijft ondersteunen waar nodig. Is altijd bereikbaar voor verdere vragen of nog onduidelijkheden. Als je ergens nog tegenaan loopt in de toekomst kun je altijd bij hem terecht. Goeie ervaring!

18 december 2024

Hele fijne en heldere cursus over beleggen

Gisteren heb ik een hele duidelijke en leerzame presentatie gevolgd bij Daan, Financieel Fundament. Alles over budgetteren en indexfondsen werd op een begrijpelijke en gestructureerde manier uitgelegd, zelfs voor iemand zonder veel voorkennis.

Daan nam fijn de tijd om vragen te beantwoorden en gaf praktische tips waarmee ik direct aan de slag kan. De cursus heeft me echt meer inzicht gegeven in hoe ik mijn geld op een slimme en eenvoudige manier kan laten groeien.

Ik kan Financieel Fundament en Daan zeker aanraden aan iedereen die meer wil leren over beleggen!

17 december 2024

Leerzaam en interactief

Ik heb een presentatie van Financieel Fundament bijgewoond. Daan weet op een boeiende en interactieve wijze zijn kennis over te brengen. Er werd voldoende ruimte geboden om vragen te stellen. En hoewel ik zelf al geruime tijd bezig ben met budgetteren en investeren heb ik nog een hoop geleerd. Vooral op het gebied van indexbeleggen, wat voor mij een nog onbekend terrein was.

29 oktober 2024

Financieel fundament is aan te raden!

Financieel fundament is een fijne partner om te beginnen met investeren/beleggen. De s&p500 en de msci world hebben al langere tijd bewezen dat het zeer rendabel is op de lange termijn. De eigenaar van financieel fundament legt het duidelijk en simpel uit wat iedereen begrijpt en is daarnaast nog altijd (goed en snel) bereikbaar voor advies en hulp, erg fijn!

13 december 2023

Overzichtelijk en betrouwbaar

Sinds ik in aanraking ben gekomen met financieel fundament heb ik niet alleen het overzicht in het heden teruggekregen, maar ook mijn vertrouwen in mijn toekomst teruggekregen! Het wordt duidelijk uitgelegd met handige voorbeelden in een PowerPoint voor de mensen (zoals ik) die visueel zijn ingesteld. Voor vragen kan je ook gerust terecht en wordt het nog een keer met geduld aan je uitgelegd.

25 oktober 2024

Kennis en vertrouwen!

Was aanwezig bij een masterclass en ontzettend leerzame avond gehad. Erg veel kennis, met nog meer vertrouwen in de persoon. Ogen zijn over verschillende dingen geopend en ik ga zeker gebruik maken van de diensten in de toekomst. Nogmaals dank!

Uitstekende uitleg

De presentatie was erg leerzaam en begrijpelijk uitgelegd d.m.v. voorbeelden in de presentatie. Tussen de verschillende de weergaven in de presentatie voldoende ruimte voor vragen. Door het inzichtelijk te maken kan ik nu een vervolg afspraak maken voor een goed financieel fundament te krijgen voor mijn toekomst van mijn gezin.

Slim omgaan met vermogen

Uitstekend geholpen door Daan. Ik ben zelf in loondienst en heb nooit geweten dat er nog zoveel voordelen te behalen zijn. Duidelijke opbouw en structuur in Daan zijn verhaal en de investering meer dan waard. Dank hiervoor!

2 oktober 2024

⭐⭐⭐⭐⭐

Daan heeft me van A tot Z uitgelegd hoe alles werkt in 2 uurtjes ongeveer.

Ook voor de beginner zeer duidelijk en makkelijk uitgelegd, echt een aanrader.

Top begeleiding!

16 augustus 2024

Aanrader

Al langere tijd interesse in het beleggen maar nooit de stap gezet vanwege de vele mogelijkheden en een stukje onwetendheid en angst. Tot mijn ervaring met Daan. Daan heeft goed de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en me hierdoor het vertrouwen en de kennis gegeven dat je ook op een veilige manier kunt beleggen. Met de kennis die ik nu heb ben ik direct gestart en kan ik niet meer zeggen dan: wist ik dit maar veel eerder. Nogmaals bedankt Daan!

26 mei 2024

Super uitleg

Daan heeft mij erg goed geholpen. Zijn uitleg was erg duidelijk en schepte voor mij een mooi beeld over hoe ik mijn financien beter kon beheren en dit vorm kon geven.

Erg bedankt Daan👍🏽

30 maart 2024

Deskundig advies

Zeer goed en deskundig geholpen door Daan. Nam de tijd om alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Dankzij het advies van Financieel Fundament heb ik voldoende kennis om te kunnen starten met budgetteren en beleggen.

14 april 2024

Vriendelijke en enthousiaste training…

Vriendelijke en enthousiaste training gehad bij Daan. Ook een aanrader wanneer je weinig voorkennis hebt en verder niet te veel tijd wil besteden aan dit soort financiele zaken. Verhaal staat als een huis en is met veel begeleidende afbeeldingen en bronnen goed onderbouwd. Instellingen worden geautomatiseerd, heel handig.

6 april 2024

Absolute aanrader

Dit traject is iets wat iedereen zou moeten doen.
Het is veel informatie, maar Daan legt alles op een leuke en duidelijke manier uit waardoor het ook makkelijk is om het te volgen. Al je vragen worden goed beantwoord en hij neemt goed de tijd.

Het traject opent echt je ogen wat betreft het indexbeleggen, waardoor je meteen wilt starten. Ik raad Daan zeker aan voor iedereen die op een leuke en goede manier wil leren budgetteren en indexbeleggen.

6 april 2024

Duidelijk en compleet verhaal

Duidelijk en compleet verhaal. Daan legt in duidelijke taal uit hoe je als beginner kunt starten met beleggen en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. De presentatie is goed opgebouwd en alles komt aan bod.

12 maart 2024

Waardevolle dag!

Als startende ondernemer via via bij Daan terecht gekomen na positieve ervaringen van andere.
Daan heeft mij geholpen om mijn pensioen meteen vanaf het begin goed te regelen, door een plan te maken en alles goed toe te lichten met duidelijke en praktische voorbeelden. Een waardevolle dag/ investering voor ondernemers wat mij betreft!

15 februari 2024

eye-opener om te starten met beleggen

Daan bereidt zich goed voor en neemt de tijd voor je. Ik was zelf niet echt ervaren met beleggen, maar de cursus heeft mij goed opweg geholpen met nieuwe inzichten. Daarnaast neemt Daan met zeer praktische voorbeelden de laatste twijfels (i.e. conservatieve gedachte) weg dat beleggen enkel risico's met zich meebrengt. Ik raad Daan zeker aan.

13 januari 2024