Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Exceptionel service. Jeg har købt nogle flotte ægte messing dørhåndtag, og var udfordret med at få skruer på til rosette og nøglering, da håndtagene passer til gamle døre. Jeg rækker ud til Finicc... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt vild hurtig levering. Og helt fantastisk kundeservice. Varerne blev sendt samme dag som bestilling og kunne afhentes i Føtex dagen efter. Desværre gik to af grebene i stykker, men vi skulle allig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service fra Finicc Jeg bestilte nogle greb - de blev sendt via GLS - men det der var i pakken var ikke noget Finicc havde sendt - det var nemlig et par sokker. Ringede til GLS som sagde at det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Finicc kan varmt anbefales! Vi bestilte under halloween-udsalget nogle greb og kroge - ordren sagde, at det ville tage 4-8 hverdage at komme frem. Men efter 3(!) var de der allerede! Nu skinner vo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Keukenvernieuwer
  6. Lampenwinkel

Info over FINICC

Geschreven door het bedrijf

Gå på opdagelse blandt køkkengreb, møbelknopper og dørhåndtag fra kendte brands og designere. Dit hjem vil elske dig for det!

Greb er populære som aldrig før, og er en nem - og billig måde - at kaste lidt ny glans over dit køkken eller give dit gamle møbel et opdateret look. Match det med nye dørhåndtag som passer til, og dit hjem vil fremstå fuldendt og harmonisk.

• 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fri fragt allerede ved køb for 399,-
  • Gratis retur - uden tidsfrist
  • 30 dages ægte prisgaranti

Shop online allerede i dag, og forkæl dit hjem i morgen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Meget tilfreds

Meget tilfreds, hurtig levering og god assistance på telefonen

12 maart 2026

Hej Sunil

Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig godt på telefonen og få leveret varerne hurtigt til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ved bestilling af varen til levering…

Ved bestilling af varen til levering gik hurtigt. Virkelig god service og varerne er top kvalitet. Kan kun anbefale jer til andre kunder

14 maart 2026

Hej Annette

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det er vi da bare rigtig glade for at læse! Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart :).

Formidable

Jeg er blæst bagover af denne forretningen. Bestille om eftermiddagen og næste dag kan pakken hentes.

Hej Hanne

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er virkelig glade for at du havde en formidabel oplevelse. Jeg giver rosen videre til vores søde kollegaer som pakker og sender ordrer ud, og sikrer en hurtig levering :).

Fuld tilfredshed

Godt produkt, fin pris, rettidig levering

1 maart 2026

Antwoord van FINICC

Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at produkterne var gode, til den rigtige pris og levering :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering- imødekommende service…

Hurtig levering- imødekommende service og alle aftaler overholdt.

Hej Jesper

Tusind tak for at dele din oplevelse med os og andre. Det glæder os meget at høre at du har haft så god en oplevelse med vores service.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, fine produkter som lignende billeder og beskrivelser på hjemmesiden.

9 maart 2026

Hej Sarah

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at produktbeskrivelse og billederne levede helt op til forventningerne på dine varer.

Stepanie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og mega lækre varer

5 maart 2026

Hej Heidi
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er vi glade for at du fandt nogle mega lækre varer til dit hjem :)
Vi ser frem til at levere nye lækkerier til dig igen en anden gang.

Rigtig fine produkter.

Rigtig fine produkter.
Hurtig og præcis levering.
Desværre var det lykkedes GLS, at smadre den ydre emballage.
Måske var forsendelsen lidt for tung til den valgte emballage.

Hej Tonnie

Mange tak for din anmeldelse, og tak for at dele din oplevelse med emballagen. Det vil vi lige være ekstra opmærksomme på ved de særligt de tungere pakker, så varer når hele frem.

Alt var fint

Hej Thilde

Mange tak for at dele din oplevelse med og og andre. Vi er glade for at alt var fint.

Havde bestilt 2 sæt håndtag

Havde bestilt 2 sæt håndtag, men de havde kun 1 på lager, så vi ringede sammen og fandt en løsning, 2 dage havde jeg min ordre.
God service og hurtig ekspedition,
Tak hilsen Bjarne.

Hej Bjarne

Tusind tak for din henvendelse. Det glæder mig at vi trods uheldigheden med dørhåndtagene, hurtigt fandt en anden god løsning til dig.

Super godt tilfreds

28 februari 2026

Hej Bolette

tusind tak for anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at du er super godt tilfreds :D Tak for at dele det med os og andre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med varer og pris

Meget tilfreds med varer og pris. Hurtig levering !

2 maart 2026

Hej Birgitte

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre at varerne og prisen var den helt rigtige, og at den hurtige levering også var værdsat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjælp til at vælge greb

God hjælp til at vælge greb. Bestilte den ene dag og modtog den næste dag. Et greb gik i stykker og der blev sendt nyt med det samme.

5 februari 2026

Hej Bodil

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at du har fået god hjælp, lige fra bestilling, og så til den mere uheldige situation med en defekt vare.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden god gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for lang ventetid på telefonen

Stået i kø i 38 min som nummer 1 i deres telefonlinje uden de tager den. Useriøst.

3 maart 2026

Antwoord van FINICC

Tak for din anmeldelse – og undskyld ventetiden. 38 minutter som nummer 1 er naturligvis ikke acceptabelt, og det forstår jeg godt, at du reagerer på.

Vi har desværre haft tekniske problemer med vores telefon i perioden, hvilket har betydet, at opkald ikke er blevet håndteret korrekt, selvom køsystemet har vist noget andet.

Det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi arbejder på at sikre, at det ikke gentager sig, da det ligger helt uden for normen hos os.

Jeg er dog glad for, at du kom igennem til sidst og fik svar på dine spørgsmål inden din bestilling.

De bedste hilsener
John fra FINICC

Meget tilfreds

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at du er meget tilfreds med din oplevelse hos os :)

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at kvaliteten var som forventet og at den hurtige levering også var et plus.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det nogen rigtige flotte håndtag

Det nogen rigtige flotte håndtag, som vi er meget glade ;0) dejligt nemt at bestille og hurtig levering.
mvh. Flemming

23 februari 2026

Hej Flemming

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at du fandt nogle rigtig flotte dørhåndtag, som giver noget glæde i dit hjem, og at bestilling og levering gik hurtigt og nemt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De fineste ting og hurtig levering

De fineste ting og hurtig levering, derfor 5 stjerner herfra

24 februari 2026

Hej Lærke

Mange tak for din søde anmeldelse. Det glæder os at du synes om de produkter du har bestilt, og at den hurtige levering er værdsat.

Bedste hilsner
Stephanie

Lees meer over geverifieerde reviews.