Expeditie Finntastisch Reviews

1. Kinderspeelgoedwinkel
  2. Outdooractiviteitenplanner

Expeditie Finntastisch maakt van buiten zijn een avontuur voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Met onze maandelijkse expedities ontdekken kinderen spelenderwijs de natuur. Geen gewone boswandeling, maar op pad met een missie: speuren naar dierensporen, bijzondere planten ontdekken, opdrachten uitvoeren, klimmen, zoeken en vooral samen plezier maken. Iedere maand ontvangen gezinnen een nieuwe expeditie thuis, vol verhalen, verrassende natuurweetjes en creatieve opdrachten die je buiten uitvoert. Zo wordt steeds hetzelfde bos telkens weer een nieuw avontuur. Finn de vos gaat mee als avontuurlijke gids en helpt kinderen om goed te kijken, te onderzoeken en zich te verwonderen over wat er buiten allemaal te ontdekken valt. Onze missie is simpel: kinderen enthousiast maken om naar buiten te gaan en samen met hun ouders mooie avonturen in de natuur te beleven. Schoenen aan. Naar buiten. Op expeditie! 🌿🦊

Uitstekend

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Onze eerste expeditie

Wij hebben vorige week ons allereerste Finntastisch pakket mogen ontvangen. Onze kinderen zijn iets ouder dan de beoogde doelgroep (9 en 11 jaar), maar vonden het ontzettend leuk om met hun vosjes en de speurtocht op pad te gaan. Een extra zetje om samen de natuur in te gaan kan nooit kwaad!

15 september 2026

Onze dochters hebben weer zin om naar het bos te gaan!

Onze dochters zijn enthousiast! Als ouders gaan we graag wandelen in het bos, maar onze dochters hebben er niet altijd zin in. De expeditie maakte het weer uitdagend en leerzaam, ze wilden graag mee (ook die van 8 jaar!). En ook na de expeditie van de eerste maand al te hebben gedaan, gingen ze een week erna weer aan de slag met de opdrachtjes en met het vergrootglas op zak. En roepen steeds: Adios vanuit het bos, haha! Kortom; we verheugen ons op de volgende maand.

13 september 2026

De pret begint thuis al

De pret begint thuis. De opdrachten zijn leuk geschreven en mooi vormgegeven.

Met de opdrachten op zak gingen we naar de Waterleidingduinen; bepaalde bomen zoeken, erin klimmen, ergens aan hangen. Genoeg te doen onderweg. De kinderen hadden er lol in en je kijkt zelf ook net wat anders om je heen. En eenmaal op het terras kwamen de blaadjes gewoon weer op tafel. Leuke manier om samen een middag buiten te zijn.

12 september 2026

Leuk en origineel concept

Heel leuk en origineel concept. Vooral hoe Finntastisch kinderen op een leuke manier naar buiten krijgt zonder dat het geforceerd voelt. Iedere maand een nieuwe expeditie maakt het ook leuk om naar uit te kijken.

De hele uitstraling is vrolijk en goed gedaan en ik vind vooral de combinatie van schermvrij bezig zijn, samen iets ondernemen en ondertussen wat leren over de natuur erg sterk!

10 september 2026

Met onze kleinzoon van bijna 4 het park…

Met onze kleinzoon van bijna 4 het park in gegaan met Finn en de zoektocht. Met de ondersteuning van de prachtige filmpjes en een beetje aanpassingen naar zijn taalbegrip hebben we een super leuke en educatieve ochtend gehad. Hij was van begin tot het eind geboeid door de opdrachten en het verhaal! Met de knuffel van Finn onder zijn arm rende hij van boom tot boom. We kijken uit naar de volgende opdrachten.

29 augustus 2026

Met de kleinkinderen op Expeditiee in het bos

Met de kleinkinderen Expeditie Finntastisch van september gedaan. Wat een leuke manier om in het bos te wandelen en ook leuke weetjes te ontdekken voor de kinderen. Ze vonden het jammer toen de opdrachten ‘op’ waren. Volgende maand weer!

Hartstikke leuk!

Bij mijn vriendin viel die mooie enveloppe in de bus. Helemaal enthousiast werd ze en ik ook. Hier is over nagedacht. Wat een leuk concept. Niet zomaar door het bos wandelen maar met een missie. De spaaractie die erbij zit vinden mijn kleinzoon en haar kleinzoon ook zo leuk. Kortom, Finntastisch is een aanrader!

Verbindend en vrolijk!

Vanaf het moment dat de envelop op de mat viel waren we enthousiast. De tekeningen en teksten zijn zo vrolijk. Onze kinderen komen al veel buiten, maar het maakt het een fijne afwisseling. Verbindend om het samen te doen, love it!

Superconcept

Superconcept! Gewoon op de deurmat, de kids meteen enthousiast om samen het bos in te gaan. Zonder discussie! Perfect voor aankomende herfst.

8 september 2026

Iedereen de natuur in en weg van het scherm

Wij konden als 1 van de eerste Woudwachters een avontuur in het bos oppakken! Omdat we direct naast het bos wonen, konden we de neefjes en nichtjes direct op pad sturen i.p.v. dat ze weer achter een scherm zaten... Fijn dat dit initatief is genomen en dat ze weer de natuur ontdekken!