Varen var alligevel ikke på lager
Varen var alligevel ikke på lager, og der er gik noget tid inden ordren blev annulleret. Så det endte med at gaven til den pågældende medarbejder ikke var kommet den dag vi delte gaver ud på kontoret.
Firmagavernu.dk er en del af Borg & Bigum, som siden 1984 har hjulpet danske virksomheder og institutioner med eksklusive firmagaver og gavekoncepter. Med mere end 40 års erfaring tilbyder vi et stort udvalg af håndplukkede kvalitetsgaver fra anerkendte brands – nøje udvalgt til at glæde medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Hos Firmagavernu.dk finder du firmagaver til enhver anledning, herunder julegaver, jubilæumsgaver, kundegaver og medarbejdergaver. Vores sortiment spænder over designprodukter til bolig, køkken, livsstil, lyd, rejse og meget mere, så der er noget for enhver smag og ethvert budget. Vi lægger stor vægt på personlig service, høj kvalitet og en enkel købsoplevelse. Vores erfarne team står klar med rådgivning, så du nemt kan finde den rette gave – uanset om du skal glæde få eller mange modtagere. Som en del af Borg & Bigum arbejder vi samtidig målrettet med ansvarlighed og bæredygtighed. Vi er FSC®-licensholdere og arbejder løbende på at tilbyde løsninger, der tager hensyn til både miljø, klima og mennesker.
Vibeholms Allé 16, 2605, Brøndby, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Nem og hurtig bestilling. Hurtig levering, alt er som det skal være.
Hurtig levering.
Nemt at bestille.
Kan ikke anmelde produktet , da det er en julegave
Havde ikke den forventede varer, hvilket først gik op for dem, da jeg rykkede for levering.