Banner for First Camp - Tempelkrogen

TrustScore 3 uit 5

3,0

Krogvejen 2, 4390 Vipperød, Sjælland, DK

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Et fantastisk personale, som gerne stod på hænder for, at opfylde vores ønsker. Gode hytter med det, som skal bruges for, at kunne lave den fornødne mad. Meget synd, at i ligger så tæt på motorveje... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Var afsted her den 5 sep 2025 Og kan klart anbefales rigtig fin campingplads flotte, velholdte og renlige toiletter og bad.. Dejlig stor legeplads der rummer på store og små børn😊 Helt si... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejlig beliggenhed og den overdækkede pool er et perfekt lille badeland, deres fitnesmaskiner i det fri - fint for os. Hytterne er dejlige og har hvad man har brug for. Vi kunne godt ønske os lidt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bookede ophold (17/7-21/7) på tempelkrogen via danland. D 7/3. D 16/7 får jeg en SMS fra first camp om at danland ikke kan booke på tempelkrogen og at der ikke er nogle ledige hytter Jeg ring... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Camperplaats
  2. Campinghuisje
  3. Vakantiehuisje dorp
  4. Stacaravanpark
  5. Reizigerslodge

Geschreven door het bedrijf

Kun syv kilometer uden for Holbæk finder du Tempelkrogens Familiecamping, som er en familie- og børnevenlig campingplads med masser af sjove aktiviteter og fede faciliteter til store såvel som små. Tempelkrogens Familiecamping er – med sin beliggenhed ned til det inderste af Isefjorden – en af de smukkest beliggende campingpladser på hele Sjælland. Den er omgivet af Fjordlandets smukke natur og frodige terræn, som giver gæster mulighed for at gå på oplevelse i det skønne, historiske område omkring pladsen og det inderste af Isefjorden, hvor Fjordstien og den nye istidsrute går lige omkring.

Hvorfor vælge First Camp

Geschreven door het bedrijf

Meget for pengene
Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
Enkelt at booke
Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
Fleksibel booking
Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
Unikke medlemsfordele
Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
En bæredygtig ferie
Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.

• Krogvejen 2, 4390, Vipperød, Sjælland, Denemarken

1 ster

Heeft 13% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Opholde med støj

Et fantastisk personale, som gerne stod på hænder for, at opfylde vores ønsker.
Gode hytter med det, som skal bruges for, at kunne lave den fornødne mad.
Meget synd, at i ligger så tæt på motorvejen, for os var det forstyrrende for nattesøvnen samt for åbne vinduer.
Var det ikke for motorvejen kom vi gerne igen men det bliver nok ikke tilfældet, da vi trængte til, at sove da vi kom hjem

10 september 2025

Yderste tilfredstillende oplevelse

Var afsted her den 5 sep 2025

Dejlig stor legeplads der rummer på store og små børn😊

Helt sikkert ikke sidste gang..

5 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel: Anmeldelse af Tempelkrogen (en del af First Camp)

Jeg vil på det kraftigste fraråde at benytte denne campingplads. Vi stod i en situation med vandskade i vores nye rækkehus og havde derfor brug for midlertidig bolig. Valget faldt på denne plads, som vi kendte med godt ry – men oplevelsen var alt andet end positiv.

Pris og aftaler

Telefonisk fik vi oplyst en pris på 12.000 kr. ekskl. forbrug for 3 måneder. Denne pris accepterede vi.

Ved indflytning var alt i orden, men da vi flyttede ud, begyndte problemerne:

Først modtog vi en regning på 4.200 kr.

Derefter en regning på 10.500 kr.

Efter vores indsigelse kom endnu en regning på 7.000 kr.

I alt: 21.700 kr. – næsten det dobbelte af den indgåede aftale.

Da vi gjorde indsigelse og fremsendte fotodokumentation, blev sagen sendt til inkasso (SVEA), uden at First Camp eller pladsens ledelse på noget tidspunkt forsøgte at hjælpe.

Hyttens stand

Hytten (nr. 6) var langt fra renoveret, som vi fik oplyst.

Ikke rengjort ved indflytning.

Fjernbetjening til TV manglede (lovet at blive fundet, men aldrig leveret).

Isoleringsmateriale lå i komfurets skuffe.

Køkkenlåger hang skævt.

Gulvet i et værelse bar tydelige fugtskader, og døren kunne ikke lukkes.

Badeværelset lugtede, som om det ikke havde været brugt længe.

Sofabænken var så hård, at man ikke skulle tro, der nogensinde havde været en hynde.

Komfuret var i så dårlig stand, at det tog 40 minutter at koge pasta.

Grillen på terrassen stod med en tom Faxe Kondi-dåse i.

Vandlækage og manglende hjælp

En aften kom vi hjem til en hytte, der bogstaveligt talt svømmede i vand.

Afløbet fra håndvasken var utæt, så der stod vand på badeværelse og i køkken.

Hele natten forsøgte jeg at finde en stophane – uden held.

Det oplyste akutnummer var slukket, så ingen hjælp kunne tilkaldes.

Næste dag gik jeg i receptionen og bad om hjælp. Svaret var et fad og to håndklæder, hvorefter problemet blev overladt til os selv.

Der blev aldrig tilkaldt VVS, og de udleverede håndklæder lå stadig i hytten, da vi flyttede.

Service og ledelse

Servicelederen (Jesper) var direkte ubehøvlet og løb fra indgåede aftaler.

Kun én medarbejder (Tanja) udviste imødekommenhed – resten var ligeglade.

First Camp som kæde blandede sig slet ikke, selvom de var cc på al korrespondance.

Konklusion

Hytten var elendig, servicen fraværende, og de økonomiske aftaler blev ikke overholdt. At man som lejer efterlades med oversvømmelse, manglende akut-hjælp og uigennemsigtige regninger, er dybt uprofessionelt og uacceptabelt.

Jeg er målløs over, at en virksomhed kan drives på denne måde. Jeg vil på det kraftigste fraråde både denne plads og First Camp generelt.

28 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig service låser decideret…

Meget dårlig service låser decideret folk inde på badeværelserne og luft pumpe til bade dyr virker ikke ved poolen mega koldt vand i poolen og da man konfronter dem i info bliver man bare sagt til at det er ens egen skyld syntes virkelig det er dårlig service vi vælger hvertfald den anden first camp på Sjælland næste gang

16 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Meget uro og manglende faciliteter nær legepladsområdet

Anmeldelse af Tempelkrogen First Camp, Vipperød

Generelt er Tempelkrogen First Camp et fint sted med gode faciliteter. Især legepladsen var et stort hit med mange sjove muligheder for børnene. Poolområdet var også fint, men desværre ikke opvarmet, hvilket gjorde det lidt koldt, selv på varme dage.

Vi boede i området tæt på legepladsen, og her kunne vi godt have ønsket os bedre køkken- og badefaciliteter. Der var kun en kogeplade og en vask – det havde været rart med en ovn og mulighed for bad tættere på. Når man skal bade eller bruge ovn, skal man helt op i den anden ende af campingpladsen, hvilket er en lang tur med børn pga. den stejle bakke.

Vi savnede også affaldssortering ved den lille servicebygning. Skraldeposer skal afleveres helt oppe ved indgangen, hvilket er upraktisk, især når man bor i den modsatte ende af pladsen.

Desværre oplevede vi også en del larm og uhensigtsmæssig adfærd fra andre gæster. Der var flere voksne, som spillede meget høj musik – både ved legepladsområdet og poolen. Der blev der spillet tekno til kl. 02, selvom reglerne siger ro kl. 00.00. Det virkede som om, der ikke var noget tilsyn eller personale, der håndhævede ro og orden.

Ved poolen oplevede vi voksne, som stillede en stor højtaler op, drak, røg og spillede høj musik. Deres adfærd og sprog var ikke særligt børnevenligt, og det skabte en ubehagelig stemning. Vi havde svært ved at nyde tiden som familie i det miljø og endte med at forlade området tidligere, end vi ellers ville have gjort.

Overordnet set er det en campingplads med potentiale – især for børnefamilier – men der mangler tydelig tilstedeværelse og opsyn fra personalet. Det kunne løfte helhedsoplevelsen markant, hvis der blev sat mere fokus på ro, tryghed, bedre faciliteter og affaldshåndtering.

19 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bookede ophold (17/7-21/7) på…

Jeg bookede ophold (17/7-21/7) på tempelkrogen via danland. D 7/3.
Jeg ringer til first camp som oplyser mig at de har stoppet samarbejdet med danland tilbage i maj måned. Og at de ikke kan se jeg har booket hos dem. Ergo er min booking blevet slettet, men man vælger først at informere mig DAGEN FØR!!
jeg kontakter så danland som godt kan se min booking og siger at den er aktiv. De virker helt uforstående overfor den SMS jeg har fået..

16 juli 2025

Få mere tjek på hvad hvad der sker på

Få mere tjek på hvad hvad der sker på
Pladsen

27 februari 2024
Logo First Camp - Tempelkrogen

Antwoord van First Camp - Tempelkrogen

Hej Peter,

Tak for din notits - vi arbejder hårdt på at få bedre styr på de af vores pladser hvor det har haltet lidt således at alle pladser lever op til vores kvalitets krav.

mvh
First Camp

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejlig beliggenhed og den overdækkede…

Vi kunne godt ønske os lidt flere udfordringer på legepladsen.
Vi kommer gerne igen. M.v.h. Jytte Breiting.
dette i år 2023

16 juni 2023

Lees meer over geverifieerde reviews.