FitBeny Valmennus Reviews 342

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Olen ollut todella tyytyväinen valmennukseen. Lähdin hommaan mukaan, jotta saan muutaman raskauskilon pudotettua ja kohotettua kuntoa. Pääsin päätavoitteeseen yllättävän nopeassa ajassa ja olen saanut... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Markus Saariston valmennuksessa ollut noin 2kk ajan ja iso muutos on saatu jo nyt elämäntapoihin. Markus on todella asiantunteva ja videovastaukset antaneet kyllä paljon mietittävää ja tietoa ja tsemp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Valmennus on ollut tähän asti huippuluokkaa niin appin toimivuuden, valmentajan ammattitaidon, ruokavinkkien ja henkilökohtaisen treeniohjelman osalta. Aloitin valmennuksen toinen jalka vielä pide... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fitbenyn valmennuksessa sain hyvää ohjausta niin ravinto kuin treenipuolella. Ruoat olivat maittavia ja ne olivat kustomoitu juuri omiin tarpeisiin, sekä niitä sai valmennuksen aikana lisää tarvittaes... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Personal trainer
  3. Centrum voor gewichtsbeheersing

Geschreven door het bedrijf

Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Homma toimii hyvin

Homma toimii hyvin. Ruoka ohjelmaa ja treeni ohjelmaa helppo noudattaa. Selkeät ohjeet ja ennen kaikkea maukkaat ateriat. Muutosta saa ohjelmiin kun vaan pyytää ja räätälöidään just niinkun itse haluaa. Valmentaja tsemppaa joka viikko hyvin vaikka vastoinkäymisiä on matkan varrella. Erittäin positiivinen kokemus!

13 maart 2026

Elämän muutos

Jos jotaa apuja tai neuvoa kysynyt on saanut ja hyviä vinkkejä saanut myös erittäin hyvää palautetta saa en voi valittaa mistää

10 maart 2026

Ollut todella tyytyväinen…

Ollut todella tyytyväinen valmennukseen. Samin kanssa homma rokkaa ja muutoksia tehdään heti tarpeen mukaan.
Ohjelmaa helppo noudattaa ja edistystä tulee!
Appi tuntuu toimivalta ja reseptit simppeleitä ja maistuvia...

9 maart 2026

Fitbeny app toimi hyvin

Fitbeny app toimi hyvin. Ruokavalioon sai muutoksia ja uusia reseptejä halutessaan. Ruuat oli simppelejä valmistaa, eikä ollut liian monimutkaisia reseptejä.
Sain hyviä tuloksia painonpudotuksen osalta.

7 maart 2026

Mahtava konsepti

5/5. Todella lämmin suositus valmennukselle. Tosi hyvä sovellus. Valmentaja antaa juuri sun tarpeisiin sopivat ohjelmat, joihin voi myös itse antaa palautetta sekä lisätä tai poistaa liikkeitä. Ruokaohjelmat ovat helppoja ja selkeitä. Valmentajat ovat tosi ymmärtäväisiä ja tsemppaavia, ja koin että oikeasti juuri mun tarpeet otettiin huomioon.

7 maart 2026

Viis kautta viis

Erittäin ammattitaitoinen koutsi, treeniohjelma oli räätälöity juuri meikäläiselle sopivaksi ja ruokaohjelman ruoat maukkaita! Appi toimii hienosti ja apua sai aina, jos jokin asia askarrutti. Vahva suositus Fitbenyn valmennukselle! :)

2 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Olen ollut super tyytyväinen…

Olen ollut super tyytyväinen valmennukseen kokonaisuutena. Oma valmentajani on Sami ja hänen kanssa yhteistyö ja kommunikointi ollut ihan 6/5. Painoa ja senttejä lähtee hyvään tahtiin ja ylipäätään elämänlaatu on paranutunut merkittävästi. Nälkää ei tässä valmennuksessa nähdä ja ruokavaliota on ihan älyttömän helppo noudattaa. Minulle suunniteltiin kotitreenit elämäntilanteeni mukaan ja silti tulosta tulee vaikken salille pääse. 🥰

2 maart 2026

Tyytyväinen 9kk valmennukseen

Tosi tyytyväinen olen ollut valmennukseen, joka on kestänyt nyt reilun 6kk. Valmentajan tuki on hyvin saatavilla ja hän on laatinut ateria- ja treeniohjelmat ammattitaitoisesti. Välillä on tullut hieman pieniä kommunikaatiokatkoksia tai väärinymmärryksiä valmentajan kanssa liittyen joihinkin resepteihin tai saliohjelmaan (esim. Kuinka monta treeniä viikossa ja mitä liikkeitä pystyy tekemään), mutta nämä on saatu nopeesti korjailtua kun olen siitä erikseen maininnut. Ylimääräiset kilot on lähteny vyötäröltä ja nyt loppuvalmennuksen ajan keskitytään vielä parantamaan salituloksia ja voimatasoja. Voin suositella valmennusta muillekin!

1 maart 2026

Epäilin aluksi

Epäilin aluksi, kannattaako valmennukseen investoida – mutta jo ensimmäiset viikot osoittivat, että kyllä kannattaa. Mietin myös, voiko tällaisen ottaa keskellä kiireistä lapsiperhearkea. Voi, ja nimenomaan silloin se toimikin minun kohdalla parhaiten.

Liikunta ei ole ollut minulle täysin vierasta, mutta en ole saanut treeniin ja ruokavalioon säännöllisyyttä tai nousujohteisuutta. Tässä valmennuksessa kokonaisuus toi juuri sen rytmin ja selkeyden, joka on aiemmin minulta puuttunut.

Reseptit ja ruokavalio toimivat oikeasti! Reseptit ovat maukkaita, nälkää ei tarvitse nähdä ja kokonaisuus on helppo skaalata koko perheelle! Sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen ja valmentajat ovat ammattitaitoisia, sekä helposti lähestyttäviä.

Noin 10 vuoden omatoimisen yrittämisen jälkeen tällä tuli vihdoin tuloksia! Suosittelen!

1 maart 2026

Hyvä tuki

Hyvä tuki, ruokavalio helppo ja treenit toimii. Aavistuksen hintava.

28 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kokemuksia fitbenin valmennuksesta Markuksen kanssa.

Kaikki toimii niikuin pitääki. Ruuat päivittyvät kun pyytää muutosta, ohjelmat päivitetään tarvittaessa, tavoitteisiin sopiviksi. Markuksen toiminta ollut mahtavaa ja kehitystä tullut! Markuksen positiivinen asenne tuo myös itselle intoa. Ainut mistä voisi laittaa toivetta parannus ehdotukseksi olisi kerran 1-3 pidettäisiin verkon kautta palaveri jossa vaihdettaisiin ajatuksia.
Muuten olen erittäin tyytyväinen ja jatkan varmasti sopimustani taas vuodella eteenpäin 👍🏻

27 februari 2026

Erittäin hyvä valmennus.

Fitbenyn appi toimii tosi hyvin, chättiin tulee neuvoja ja ohjeita nopeasti jos jokin asia askarruttaa. Lisäksi valmentaja on ammattitaitoinen ja ystävällinen jonka kanssa on helppo keskustella. Suosittelen kyllä.

Valmentaja on myös valmis muokkaamaan suunnitelmaa valmennettavan aikataulujen ja mahdollisuuksien mukaisesti. Ei jäänyt oikeastaan negatiivistä sanottavaa omasta kokemuksesta.

27 februari 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.