1. Fitnessapparatuur groothandelaar
  2. Sportartikelengroothandelaar
  3. Sportartikelenwinkel

Fitnessdepot is dé specialist in fitnessapparatuur en exclusieve verdeler van hoogwaardige merken binnen de Benelux. Ons assortiment omvat zowel cardio- als krachtapparatuur, waarmee wij elke sportliefhebber trachtten te ondersteunen in het realiseren van zijn of haar lange termijn sportdoelen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top bedrijf!

Onze homegym uitgerust met oa dumbells, halterstangen en een cablemachine van Martech. Fitnessdepot heeft super service en het contact met Thibaud heeft ook altijd goed gelopen. Zelfs weekends en in de avonden reageerde hij op mijn vragen.

Het is serieus kwaliteit en je merkt dat het geen huis tuin en keuken materiaal is. Ook de handleiding voor de cable machine in elkaar te zetten is super duidelijk. Mochten we in de toekomst nog meer nodig hebben zullen wij zeker weer bij Fitnessdepot bestellen!

25 augustus 2025

Goede kwaliteit en topservice

Zeer goede service en heel kwaliteitsvol materiaal!
Materiaal besteld en een 2-tal dagen later mocht ik alles komen ophalen.
Bij het bezichtigingen van het materiaal mocht alles even getest worden en kreeg ik de nodige uitleg bij de apparatuur en mijn verdere vragen.
Ik heb het rack en toebehoren nu enkele weken in gebruik en ben zeer tevreden van mijn investering.

5 juni 2025

Topkwaliteit en snelle levering!

Ik heb inmiddels meerdere bestellingen geplaatst bij Martech en ben telkens zeer tevreden. Zelfs bij zware artikelen verloopt de levering verrassend snel, ondanks de afstand. De hoogwaardige producten die zij aanbieden, gaan lang mee en zijn een investering voor de toekomst. Als je op zoek bent naar stevige, kwalitatieve materialen, kan ik Martech zeker aanbevelen.

Maar genoeg hierover—tijd om aan de slag te gaan met mijn workout!

15 maart 2025

Power rack Martech m1 + roeier aangekocht

Laatst een power rack aangekocht van Martech samen met een Concept roeier. 2dagen later waren beide al in huis. We hadden wat moeite met de handleiding van de m1 maar de heren van Fitnessdepot hebben ons verder geholpen via Facetime. Qua kwaliteit alles tiptop inorde, iets duurdere prijsklasse maar dan merk je ook meteen het verschil

5 maart 2025
Toon reviews in alle talen. (8 reviews)