Fitnessformularen Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I top tre af bedste beslutninger i mit liv at joine Fitnessformularen. Har udover et vægttab givet mig så meget energi og overskud og ikke mindst evnen til at have mere fokus på det positive i livet.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale at gå igang med dette forløb. Der arbejdes i dybden med tanker der føre til dårlige handlinger. Man går bagom mad, motion og vægttab i denne proces. Man arbejder med hele sit "JEG".... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synes at Christian har lavet et fantastisk koncept og har nogle mega gode opskrifter. Har fulgt fitnessformularen i lang tid og det er altid inspirerende at høre på hans live. Han er ærlig og ved hvad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christians metoder virker, har ikke andet end ros tilovers for hans principper og måde at takle den farlige vægttabsrejse på, man skal nemlig ikke ændre alt på en gang, men ændre lidt af gangen. Jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Blogger

Geschreven door het bedrijf

Madro, selvkærlighed og varigt vægttab for kvinder

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super værdifuldt, nyttigt og gratis!

Jeg har de sidste mange måneder, modtaget nyhedsbrevene fra, Christian (og fitnessformularen). Og jeg må sige at det er et af de få nyhedsbreve jeg ALTID læser! Der er så meget godt og GRATIS indhold i, og så er det desuden skrevet på et forståligt sprog. Det er virkelig godt og brugbart materiale man får ved bare at skrive sig op til hans nyhedsbreve(!!), Christian er ikke en af de mange "quck-fix" typer, som fitness branchen tit drukner i!!

Intet mindre end fantastisk

At bryde gamle tankemønstre og ændre sin måde at leve på er svært. Med Christian, 101 opskrifter og min personlige lommetræner, bliver det bare nemmere. Opskrifter, madplan og handleliste gør en stresset hverdag nemmere. Sunde, nemme og meget lækre retter, som hele familien elsker, gør måltider værd at tilberede. Og Christian..med enkle forståelige forklaringer, seriøsitet, støtte og dejlig personlighed..får mig til hver dag at glædes over, at jeg fandt din vej. Tak for dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christian er awesome og han er seriøs…

Christian er awesome og han er seriøs og han hjælper med den ændring du altid har drømt om - varigt vægttab !! Jeg anbefaler Christian til alle jeg kender, som er intra i varigt vægttab uden kedelige opskrifter og ting du ikke må spise - plus du får hjælp til, at have det rigtige mind-set.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eneste rigtige er som Christian siger

Eneste rigtige er som Christian siger: “Kalorie underskud er den eneste måde at tabe sig på”. Bum. Så er den ikke længere og det virker. Selv tabt 6 kg på 3 uger og det fortsætter så længe jeg ønsker det. Udfordringen er at finde passende måltider at føle sig mæt af.
Christians bog har nogle gode opskrifter. Den sværeste for mig var frokosten der skal med på jobbet. En dåse tun i vand med 1/4 l hytteost er grundstammen. Under 200 kcal. Dertil alt muligt: løg, kapers, gårdagens mad. Salat med melon mm.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed motivation og dygtig formidler

Jeg giver fem stjerner og min anmeldelse bliver lidt atypisk. Jeg meldte mig på et gratis forløb(hvilket jo i sig selv ikke er atypisk) men jeg gjorde det af en speciel grund. Nemlig de små motivations tekster der blev sendt direkte i min mail boks. Ser du, jeg er ikke en kostplan/tæl kalorier/træn til du sveder- type. Men jeg var ret vild med hans måde at formulere sig. Så med de gode hjælpende ord og den viden om mad der alligevel fik sneget sig ind i min hjerne, begyndte jeg min rejse med en fuldstændig livsstils ændring, som har resulteret i et fint vægttab, men endnu bedre har jeg mere energi og føler mig mere tilpas.
Så min anmeldelse går mest af alt ud på hans måde at formidle sit livsværk, mere end selve arbejdet jeg selv skulle gøre.
Men jeg er glad og tilfreds med resultatet. 🌞😄

Den bedste beslutning nogensinde

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Hele min tankegang omkring hvordan vi mennesker taber os bedst muligt har ændret sig fuldstændigt. Og jeg har helt klart fundet en løsning jeg kan holde resten af min liv!
Kan varmt anbefalde det til ALLE

Nemt og lige til :-)

Nemt og lige til :-) Der er fokus på balance og livet. Med det her, kan man se sig selv komme i mål!
Christian og Fitnessformularen får de bedste anbefalinger herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en der har kunnet hjælpe mig…

Endelig en der har kunnet hjælpe mig i mit vægttabs forløb. Det har bare givet så meget mening at følge den vejledning jeg har fået af Christian.
Jeg kan stærkt anbefale ham 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Intet mindre end fantastisk

Jeg har ikke fulgt Christian med det formål at tabe mig, men simpelthen fordi man bliver glad i låget over hans positive sind og hans super enkle sjove og jordnære måde at forklare sit koncept på.
Jeg har brugt hans opskrifter fordi de er super lækre og nemme og bruge.

Anbefaling

Fitnessformularen og Transformationsakademiet er nærværende og forpligtet rådgivning i dit vægttabs forløb. De får mine varmeste anbefalinger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For mig har det altid været nemt at…

For mig har det altid været nemt at tabe 10 kg, men endnu nemmere at tage 15 på igen. Christian og Fitnessformularen har lært mig at tænke anderleders, hvilket resultere i varigt vægttab - der tager tid, men som holder. Tak for dig Christian.

Oplysende omkring muligheder

Jeg har kun prøvet det gratis materiale og nyhedsbreve, der vil jeg sige at han er god til at forklare i sine formuleringer hvad man kan gøre fx i forbindelse med vægttab. Hvad man skal passe på med, han har også en gruppe på facebook hvor han har haft en live stream. Har intet negativt at sige